Victoria Milan: Kokemuksia & Arvostelu (2024)

Internetin kohutuimmasta seuranhakupalvelusta, eli Victoria Milanista, löytyy paljon kokemuksia ja sitäkin enemmän mielipiteitä. Ja onhan se saman tien selvää, että tällainen sivusto herättää voimakkaita tunteita niin puolesta kuin vastaankin.

okaisen tulee kuitenkin itse muodostaa omat mielipiteensä palvelusta ja päättää, haluaako sinne liittyä. Meidän tehtävänämme on vain tarjota arvosteluita deittisovelluksista, ja tässä tapauksessa jakaa myös omia Victoria Milan kokemuksiamme.

Millaisesta sivustosta siis todella on kyse? Tässä arvostelu ja kokemuksia Victoria Milanista.

Sisällysluettelo

Millaista seuraa Victoria Milanista löytyy?

Victoria Milan sivusto on tarkoitettu etenkin varatuille, parisuhteessa oleville henkilöille. Sivustolla siis haetaan suoraan panoseuraa ja pelkkää seksiä.

Vaikka sivustolla olevista käyttäjistä suurin osa on parisuhteessa, palveluun liittyminen onnistuu sinkkuna ollessakin, ja vaikka etsisit vain muita sinkkuja seksiseuraksi. Sivusto ei siis kysy virallista statusta tai tee erillistä testiä siviilisäätysi selvittämiseen.

Victoria Milan on hyvin tunnettu kansainvälinen sivusto, jolla on miljoonia käyttäjiä ympäri maailman. Suomestakin sivustolle on rekisteröitynyt huomattava määrä ihmisiä. Sivuston tietojen mukaan palvelussa on jo yli 800 000 suomalaista jäsentä. Seuraa löytyy sivustolta siis lähes varmasti, vaikka näistä jäsenistä vain alle puolet on aktiivisia.

Sivuston käyttäjistä hienoinen enemmistö on naisia. Tarkalleen ottaen 53% käyttäjistä on naisia ja 47% miehiä. Tyypillinen käyttäjä on iältään noin 30-35-vuotias, mutta ikähaarukka kokonaisuudessaan yltää 18-vuoden ikärajasta keski-ikäisiin ja sitäkin vanhempiin. Halutessasi voit löytää sivustolta siis myös vähän vanhempaakin seuraa.

Mutta minkälaista seuraa Victoria Milanista voi, ikää lukuun ottamatta, oikein löytää?

Palvelun käyttäjien seuranhakutarkoitukset vaihtelevat laajasti. Jotkut hakevat lyhyempiä tapailusuhteita, toiset pysyvämpää sivusuhdetta, ja jotkut niitä kuuluisia yhden yön juttuja. Sivustolle voi myös tulla hakemaan pelkkää juttuseuraa tai avoimesti salarakasta omaan elämään.

Victoria Milanin moraalinen puoli jakaa kuitenkin hyvin vahvasti ajatuksia ja treffisivusto onkin saanut pettämissivuston maineen. Kannattaa siis harkita huolellisesti onko Victoria Milan paras paikka sinulle.

Victoria Milan rekisteröityminen

Tämän deittipalvelun käyttö on hyvin suoraviivaista ja kirjautuminen palveluun ei ole aikaa vievää.

Rekisteröinnin yhteydessä valitset vain käyttäjätunnuksen ja salasanan, sekä kerrot sähköpostiosoitteesi ja syntymäaikasi.

Voit oman sähköpostiosoitteesi lisäksi tietenkin tehdä tai valita jonkin vain sivustolle luodun osoitteen mikäli et halua nimeäsi liitettävän sivuston käyttäjiin. Sivustolla käytettävä sähköpostiosoite ei kuitenkaan näy muille vierailijoille tai jäsenille, joten sinällään ei ole väliä, mitä osoitetta palvelussa haluat käyttää.

Tämän jälkeen sivusto kysyy millaista seuraa olet vailla. Näiden määrittelyiden avulla sivusto näyttää sinulle muita käyttäjiä ja heidän profiilejaan, joten kannattaa olla tarkka miettiessään, millaiset ovat omat kriteerit, millaista seuraa hakee, sekä millaisia henkilöitä haluaa tavata.

Sivusto kysyy näiden lisäksi myös mieltymyksistäsi, fantasioistasi ja fetisseistäsi. Tällä tavalla sivusto auttaa varmistamaan, että löytäisit samoihin mieltymyksiin tykästyneitä henkilöitä.

Tämän jälkeen pääset vielä kertomaan hieman ulkonäöstäsi muutamien erilaisten vaihtoehtojen avulla, jonka jälkeen vahvistat antamasi sähköpostiosoitteen ja palvelu on valmis käytettäväksi.

Seuranhaku Victoria Milanissa

Seuranhaku Victoria Milanissa on tehty mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi. Kirjauduttuasi sivustolle näet heti minkälaisia sinkkuja sivustolla on.

Seuraa voi Victoria Milanissa hakea seuraavilla tavoilla:

Vapaasti kirjoitettavaa tekstihakua Victoria Milan ei valitettavasti tarjoa, mutta sivustolta on helppoa löytää muita käyttäjiä ilmankin. Kun löydät itseäsi kiinnostavia profiileja, voit ottaa muihin käyttäjiin yhteyttä lähettämällä heille ”flirtin” tai viestin.

Sivusto mahdollistaa siis flirttailun ja viestittelyn käyttäjien välillä, sekä yksityisten kuvien katsomisen hyväksymällä ”yksityisavainpyynnön” toiselta käyttäjältä. Pyynnön voi halutessaan myös hylätä, jos ei koe toista käyttäjää mieleisekseen.

Ennen seuran hakemisen aloittamista sinun tulee kuitenkin täyttää profiilisi. Omasta profiilista kannattaa tehdä mahdollisimman houkutteleva, jotta sinusta kiinnostutaan.

Täytettyäsi profiilisi pääset lähettämään viestejä muille käyttäjille. Koska palvelulla on yli 100 000 aktiivista käyttäjää, voit löytää salaseuraa jo samana päivänä, kun aloitat palvelun käyttämisen.

Jos olet onnekas, saatat jopa päästä toteuttamaan fantasioitasi sivustolle heti liittymispäivänäsi.

Yksityisyys ja turvallisuus

Yksi tärkeimmistä asioista deittisivustoilla on turvallisuus ja yksityisyyden suoja. Varsinkin Victoria Milanin kaltaisissa palveluissa se on erittäin tärkeää, ja palvelu pitääkin yksityisyyttä ja turvallisuutta koskevia asioita todella tärkeinä.

Deittisovellus antaa käyttäjälle paljon mahdollisuuksia yksityisyyden suojelemiseen:

Victoria Milanin hinnat

Victoria Milan palveluun voit liittyä ilmaiseksi, mutta sivuston kunnollista hyödyntämistä varten kannattaa ottaa käyttöön maksullinen jäsenyys. Ilmaiset deittipalvelut tarjoavatkin harvoin kaikkia mahdollisia ominaisuuksia.

Ilmainen jäsenyys mahdollistaa vain:

Victoria Milan Premium, eli VIP jäsenyys on maksullinen, mutta mahdollistaa:

Premium-VIP jäsenyyden hinnasto vuonna 2023:

  1. 3 kk 49€/kuukausi
  2. 6 kk 39€/kuukausi
  3. 12 kk 29€/kuukausi

Jäsenyydessä kannattaa huomioida se, että se uusiutuu automaattisesti, ellet sitä itse peru. Automaattisen uusiutumisen voi pysäyttää asetuksista tai voit itse perua jäsenyyden ennen uuden kauden alkua.

Pisteet

Sivustolle voi myös ostaa ”pisteitä”, joita voi käyttää lisäominaisuuksiin. Pisteiden hinta riippuu siitä, paljonko niitä hankkii kerralla. Pisteille kertyy hintaa 0,08-0,13 euroa ja niitä voi käyttää esimerkiksi:

Koska sivustolle liittyminen ei maksa mitään, voit tutustua siellä olevaan tarjontaan ilmaiseksi. Sivuston täysimääräinen hyödyntäminen vaatii kuitenkin maksullisen VIP-jäsenyyden hankkimisen. VIP-jäsenyys tuottaa kuitenkin enemmän tuloksia, mahdollistaen paremmat kohtaamiset sinua kiinnostavien käyttäjien kanssa.

Pisteet sen sijaan ovat vain hauska lisä, eikä niiden ostaminen ole suinkaan pakollista. Niiden avulla voit tehdä palvelun käytöstä mukavampaa ja esimerkiksi antaa kivoja yllätyksiä sinua kiinnostaville jäsenille. Voit näin parantaa mahdollisuuksiasi salaseuran löytämiseen.

Maksutavat

Victoria Milan tarjoaa monia eri maksutapoja jäsenyyden hankintaan:

Yhteenveto

Ketään ei tuskin yllätä, että netistä löytyy laidasta laitaan Victoria Milan kokemuksia.

Sen lisäksi, että kokemuksia deittipalvelusta on runsaasti, sen moraalisuudesta käydään myös kiivasta keskustelua erilaisilla palstoilla. Näitä kommentteja lukiessa tulee selväksi, että palvelu jakaa mielipiteitä.

Vapaassa maailmassa kukin saa kuitenkin itse luoda mielipiteensä siitä, onko ns. pettämissivustojen käyttäminen oikein vai väärin. Palvelun käyttäjät eivät kuitenkaan itse harjoita turhaa moralisointia, oli se sitten hyvä tai huono asia.

Usein kysytyt kysymykset

Deittisivusto on tarkoitettu sekä varatuille, että sinkuille. Voit siis etsiä seuraa varatuista tai sinkuista olit sitten itse sinkku tai varattu.

Käyttäjistä lähes saman verran on miehiä ja naisia, joten seuranhaun pitäisi olla helppoa olit sitten mies tai nainen.

Vaikka palvelu ei julkaise maakohtaisia lukuja aktiivisesti, on sillä viimeisimpien tietojen mukaan suomalaisia käyttäjiä yli 300,000. Kaiken kaikkiaan palvelulla on käyttäjiä yli 9 miljoonaa ympäri maailmaa.

Victoria Milan panostaa käyttäjien yksityisyydensuojaan ja esimerkiksi antaa laajan hallinnan oman profiilin yksityisyysasetuksille. Tämän lisäksi voit blurrata kuviasi tunnistamattomaksi. 

Palveluun rekisteröityminen on ilmaista, mutta tärkeimmät ominaisuudet ovat maksullisia. Jos palvelusta haluaa saada kaiken irti, kannattaa harkita maksullisen jäsenyyden hankintaa.