Victoria Milan: Kokemuksia & Arvostelu (2022)

Victoria milan kokemuksia ja arvostelu

Internetin kohutuimmasta seuranhakupalvelusta, eli Victoria Milanista löytyy paljon kokemuksia ja tätäkin enemmän mielipiteitä. Erilaisten kokemusten lisäksi netissä keskustellaan varsin kiivaasti sivuston moraalisesta luonteesta. Ja onhan se selvää, että tällainen sivusto herättää voimakkaita tunteita niin puolesta, kuin vastaan.

Jokaisen tulee kuitenkin itse muodostaa omat mielipiteensä palvelusta ja päättää haluaako sinne liittyä. Meidän tehtävänämme on vain tarjota arvosteluita deittisovelluksista ja tässä tapauksessa jakaa Victoria Milan kokemuksia.

Onneksi Victoria Milan kokemuksia löytyy varsin paljon internetin keskustelupalstoilta. Mutta millaisesta sivustosta todella on kyse? Tässä arvostelu deittipalvelusta ja käyttäjien kokemukset Victoria Milanista.

» Rekisteröidy Victoria Milaniin ilmaiseksi »

Sisällysluettelo

Millaisia ihmisiä Victoria Milanista löytyy?

Victoria Milan sivusto on tarkoitettu etenkin varatuille, parisuhteessa oleville henkilöille. Sivustolla siis haetaan suoraan deittiseuraa tai pelkkää seksiä.

Sivustolla olevista käyttäjistä suurin osa onkin jo parisuhteessa, mutta palveluun liittyminen onnistuu vaikka olisit sinkku ja etsisit vain sinkkuja. Sivusto ei siis kysy virallista statusta tai tee erillistä testiä.

Sivusto on kansainvälisesti hyvin tunnettu ja käyttäjiä sivustolla on miljoonia ympäri maailman. Suomestakin sivustolle on rekisteröitynyt huomattava määrä ihmisiä. Sivuston tietojen mukaan heillä on jo yli 800 000 suomalaista jäsentä. Seuraa siis löytyy lähes varmasti, vaikka näistä jäsenistä vain alle puolet on aktiivisia.

Sivuston käyttäjistä hienoinen enemmistö on naisia. Tarkalleen ottaen tietojen mukaan 53% käyttäjistä on naisia ja 47% miehiä. Tyypillinen käyttäjä on iältään noin 30-35-vuotias, mutta ikähaarukka on 18-vuoden ikärajasta keski-ikäisiin ja sitäkin vanhempiin. Sivustolta voi löytääkin myös vähän vanhempaa seuraa.

Minkälaista seuraa Victoria Milanista oikein voi sitten löytää?

Palvelussa olevat käyttäjät hakevat hyvin laajalti erilaista seuraa. Jotkut hakevat lyhempiä tapailusuhteita, toiset pysyvämpää sivusuhdetta ja jotkut seksisuhdetta parisuhteensa rinnalle. Sivustolle voi siis myös tulla hakemaan pelkkää juttuseuraa, tai avoimesti salarakasta omaan elämään.

Victoria Milanin moraalinen puoli jakaa hyvin vahvasti ajatuksia ja treffisivusto onkin saanut pettämissivuston maineen. Sinulla on velvollisuus ja vastuu muodostaa omat mielipiteesi siitä, sopiiko Victoria Milan sinulle.

» Kokeile deittipalvelua ilmaiseksi »

Victoria Milan toiminnot & ominaisuudet

Deittipalvelun käyttö on hyvin suoraviivaista ja kirjautuminen palveluun ei ole aikaa vievää.
Liittymisprosessin alussa valitset käyttäjätunnuksen, sekä salasanan ja kerrot sähköpostiosoitteesi, sekä syntymäaikasi.

Voit oman sähköpostiosoitteesi lisäksi tietenkin tehdä tai valita jonkin vain sivustolle luodun osoitteen, jos et halua, että nimesi liitetään sivuston käyttäjiin. Sivustolla käytettävä sähköpostiosoite ei kuitenkaan näy muille vierailijoille tai jäsenille, joten sinällään ei ole väliä, mitä osoitetta palvelussa haluat käyttää.

Tämän jälkeen sivusto kysyy millaista seuraa olet vailla. Näiden määrittelyiden avulla sivusto näyttää sinulle muita käyttäjiä ja heidän profiilejansa, joten kannattaa olla tarkka miettiessään millaiset ovat omat kriteerit ja millaista seuraa, sekä millaisia henkilöitä haluaa tavata.

Sivusto kysyy näiden lisäksi myös mieltymyksistäsi, fantasioistasi ja fetisseistäsi. Tällä tavalla sivusto auttaa varmistamaan, että löytäisit samoihin mieltymyksiin tykästyneitä henkilöitä.

Tämän jälkeen pääset kertomaan hieman ulkonäöstäsi muutamien erilaisten vaihtoehtojen avulla, jonka jälkeen vahvistat antamasi sähköpostiosoitteen ja palvelu on valmis käytettäväksesi.

Seuranhaku deittipalvelussa

Seuranhaku VictoriaMilanissa on erittäin helppoa ja suoraviivaista. Kirjauduttuasi sivustolle näet heti, minkälaisia sinkkuja sivustolla on.

Seuraa voi Victoria Milanissa hakea seuraavilla tavoilla:

 • Normaalisti perushaulla
 • Mobiiliapplikaatiolla
 • Tarkennetulla haulla
 • Haku nimimerkin perusteella

Vapaasti kirjoitettavaa tekstihakua ei Victoria Milan tarjoa, mutta sivustolta on helppoa löytää muita käyttäjiä. Kun löydät itseäsi kiinnostavia profiileja, voit ottaa muihin käyttäjiin yhteyttä lähettämällä heille ”flirtin” tai viestin.

Sivusto mahdollistaa siis flirttailun ja viestittelyn käyttäjien välillä, sekä yksityisten kuvin katsomisen hyväksymällä ”yksityisavainpyynnön” toiselta käyttäjältä. Pyynnön voi halutessaan myös hylätä, jos ei koe toista käyttäjää mieleisekseen.

Ennen seuran hakemisen aloittamista, sinun tulee kuitenkin täyttää profiilisi. Omasta profiilista kannattaa tehdä mahdollisimman houkutteleva, jotta sinusta kiinnostutaan.

Täytettyäsi profiilisi pääset lähettämään viestejä muille käyttäjille. Koska palvelulla on yli 100 000 aktiivista käyttäjää, voit löytää salaseuraa jo sinä päivänä, kun aloitat palvelun käyttämisen. Jos olet onnekas, saatat jopa päästä toteuttamaan seksifantasioitasi sinä päivänä kun liityt sivustolle.

Yksityisyyden suoja

Yksi tärkeimmistä asioista deittisivustoilla on turvallisuus ja yksityisyyden suoja. Varsinkin Victoria Milan kaltaisissa palveluissa se on erittäin tärkeää ja palvelu pitääkin yksityisyyttä ja turvallisuutta koskevia asioita todella tärkeinä.

Deittisovellus antaa käyttäjälle paljon mahdollisuuksia suojella yksityisyyttään:

 • Profiileja eivät voi nähdä, ellei ole rekisteröitynyt käyttäjäksi
 • Profiilisi näkyy vain käyttäjille, jotka olet hyväksynyt
 • Kuvat on mahdollista asettaa yksityisiksi ja voit peittää kasvosi maskilla
 • Kuvat on mahdollista sumentaa niin, ettei käyttäjää tunnista
 • Profiilikuvan ei ole pakko olla kasvokuva
 • Voit asettaa haluatko saada viestejä tai flirttejä muilta käyttäjiltä
 • Voit blokata käyttäjät, joiden kanssa et halua olla tekemisissä
 • Sinun ei tarvitse antaa oikeaa nimeäsi palvelun käyttämiseksi
 • Kirjautumiseen tarvittavan sähköposti voi olla mikä tahansa käyttämäsi
 • Sivusto kirjautuu automaattisesti ulos, jos unohdat sen auki
 • Palvelussa on ”paniikkinappula”, joka siirtää sinut sitä painaessa suoraan YouTuben etusivulle

Mitä Victoria Milan deittipalvelun käyttäminen maksaa?

Victoria Milan palveluun voit liittyä ilmaiseksi, mutta sivuston kunnollista hyödyntämistä varten kannattaa maksaa jäseneksi liittymisestä. Ilmaiset deittipalvelut tarjoavat harvoin kaikkia mahdollisia ominaisuuksia.

Ilmainen jäsenyys mahdollistaa vain:

 • Oman profiilin luomisen ja yksityisyysasetusten säätämisen
 • Muiden profiilien lukemisen
 • Perushaun käyttämisen muiden profiilien etsimiseksi
 • Ilmaisjäsenyys onkin varsin rajallinen verrattuna maksulliseen versioon

Victoria Milan Premium, eli VIP jäsenyys on maksullinen, mutta mahdollistaa:

 • Viestien lähettämisen ja lukemisen
 • Muiden kanssa flirttailun
 • Chattailun muiden käyttäjien kanssa

Premium-VIP jäsenyys, eli Victoria Milan hinta vuonna 2022:

 1. 3 kk 49€/kuukausi
 2. 6 kk 39€/kuukausi
 3. 12 kk 29€/kuukausi

Jäsenyydestä kannattaa huomioida sen uusiutuvan automaattisesti, ellet sitä itse peru. Automaattisen uusiutumisen voi pysäyttää asetuksista tai voit itse perua jäsenyyden ennen uuden kauden alkua.

Sivustolle voi myös ostaa ”pisteitä”, joita voi käyttää lisäominaisuuksiin. Pisteiden hinta riippuu siitä, paljonko niitä hankkii kerralla. Pisteille kertyy hintaa 0,08-0,13 euroa ja niitä voi käyttää esimerkiksi:

 • Useampien viestien lähettämisen päivän aikana
 • Omien viestien priorisointiin
 • Lahjojen lähettämiseen

Sivustolle liittyminen ei siis maksa mitään, joten voit tutustua siellä olevaan tarjontaan ilmaiseksi. Sivuston täysimääräinen hyödyntäminen vaatii kuitenkin maksullisen VIP-jäsenyyden hankkimisen. VIP-jäsenyys kuitenkin tuottaa enemmän tuloksia ja mahdollistaa  paremmat kohtaamiset sinua kiinnostavien käyttäjien kanssa.

Pisteet sen sijaan ovat vain hauska lisä, eikä niiden ostaminen ole suinkaan pakollista. Niiden avulla voit tehdä palvelun käytöstä mukavampaa ja esimerkiksi antaa kivoja yllätyksiä sinua kiinnostaville jäsenille. Voit näin parantaa mahdollisuuksiasi salaseuran löytämiseen.

Maksutavat

Victoria Milan tarjoaa monia eri maksutapoja jäsenyyden ja pisteiden maksamiseen. Voit maksaa:

 • Erilaiset luottokortit, kuten Visa, Visa Electron, MasterCard ja American Express, eli tuttavallisemmin AMEX
 • Entercash palvelun tarjoama tilisiirto
 • PaySafeCard, eli PrePaid-kortti, jolla voit maksaa netissä. Näitä voit ostaa esimerkiksi R-Kioskilta
 • Neteller yhtiön tarjoaman nettilompakon kautta

Kokemuksia Victoria Milanista

Ketään ei tuskin yllätä, että netistä löytyy paljon erilaisia Victoria Milan kokemuksia.

Sen lisäksi, että kokemuksia Victoria Milanista on runsaasti, deittisivuston moraalisuudesta käydään myös kiivasta keskustelua erilaisilla palstoilla. Näitä Victoria Milan kokemuksia lukiessa tule selväksi, että palvelu jakaa mielipiteitä.

Aitojakin kokemuksia toki löytyy ja sivuston käyttäjät kiittävät Victoria Milania muun muassa seuraavista asioista:

 • Kohdennusominaisuuksista
 • Yksityisyyden suojasta
 • Kuvien muokkaamisesta

Kielteistä palautetta palvelu on saanut näistä asioista:

 • Muiden jäsenten tietojen tarkastaminen ei ole mahdollista
 • Hakutoiminnot ovat suppeat, eikä käyttäjiä voi etsiä omilla hakusanoilla
 • Deittisivuston moraalisuus on kyseenalainen

Vapaassa maailmassa kukin saa kuitenkin itse luoda mielipiteensä siitä, onko pettämissivustojen käyttäminen oikein vai väärin. Palvelun käyttäjät eivät kuitenkaan itse harjoita turhaa moralisointia. Jos mies ei halua seksiä tai naisesi on kyllästynyt seksiin, ja olet seksuaalisesti turhautunut, voi Victoria Milan toimia ratkaisuna ongelmaan. Pieni varoitus on kuitenkin paikallaan: palvelun käyttäminen voi koukuttaa.

» Kokeile Victoria Milania ilmaiseksi  »

Usein kysytyt kysymykset

Keille Victoria Milan on tarkoitettu?

Deittisivusto on tarkoitettu sekä varatuille, että sinkuille. Voit siis etsiä seuraa varatuista tai sinkuista olit itse sinkku tai varattu.

Millainen sukupuolijakauma deittisovelluksen käyttäjillä on?

Käyttäjistä lähes saman verran on miehiä ja naisia, joten seuranhaun pitäisi olla helppoa olit sitten mies tai nainen.

Kuinka paljon käyttäjiä deittipalvelulla on?

Vaikka palvelu ei julkaise maakohtaisia lukuja aktiivisesti, on sillä viimeisimpien tietojen mukaan suomalaisia käyttäjiä yli 300,000. Kaiken kaikkiaan palvelulla on käyttäjiä yli 9 miljoonaa ympäri maailmaa.

Millä tavalla Victoria Milan suojelee käyttäjien yksityisyyttä?

Victoria Milan panostaa käyttäjien yksityisyydensuojaan ja esimerkiksi antaa laajan hallinnan oman profiilin yksityisyysasetuksille. Tämän lisäksi voit blurrata kuviasi tunnistamattomaksi. 

Kuinka paljon Victoria Milanin käyttäminen maksaa?

Palveluun rekisteröityminen on ilmaista, mutta tärkeimmät ominaisuudet ovat maksullisia. Jos palvelusta haluaa saada kaiken kirti, kannattaa siis harkita maksullisen jäsenyyden hankintaa.