Valo – Kotisataman deittipalvelun treffisovellus kristillisille sinkuille

Treffipalvelu kristityille sinkuille

Nykypäivänä on yhä suositumpaa ja yleisempää käyttää kohdennettuja deittipalveluita löytääkseen itseä kiinnostavia ihmisiä. Erilaiset, pelkästään tietylle kohderyhmälle suunnatut palvelut ovatkin tulleet markkinoille parantamaan ihmisten mahdollisuuksia löytää kaltaistansa seuraa.

Viime vuoden kesällä julkaistu Valo on Tinderin kaltainen sovellus, jossa mahdollistuu kristityt arvot omaavien ihmisten kohtaaminen. Valo deittisovellus on Kotisataman Deitti -sivuston perustajien lanseeraama erillinen kristityille tarkoitettu seuranhakupalvelu. Se ei siis ole suoraan mobiiliversio Kotisataman Deitti -sivustosta.

Valo ja Kotisataman Deitti ovat molemmat tarkoitettu täysi-ikäisille, ”kristilliset arvot omaaville sinkuille”, mutta itse kristillisyyttä tai sen tasoa ei ole palvelussa mitenkään määritelty. Molempien kohderyhmään kuuluvatkin siis kaikki itsensä jollain tapaa kristittyjä arvoja noudattavaksi luokittelevat.

Sovellus on tarkoitettu vain miesten ja naisten välisiin suhteisiin, eikä erilaisia vähemmistöjä tai osioita heille palvelussa ole. Palvelun tiedoissa kerrotaan tämän johtuvan kysynnästä ja palvelun ylläpidosta. Seksuaalivähemmistöille kyllä muuten ovat omat palvelunsa ja todennäköisesti heidän määränsä tässä sovelluksessa jäisi hyvin pieneksi.

Esittelyssä Valo - Kotisataman oma deittipalvelu

VALO deitin toiminnot ja ominaisuudet

Vuoden 2021 kesällä julkaistu Valo, kuten Kotisataman Deitti, ovat molemmat kotimaisen Kotisataman Valo Oy:n tarjoamia seuranhakupalveluita. Kotisataman Deitti on jo yli 20-vuotias sivusto, joten historiaa tälle kristityille seuranhakua tarjoavalle palvelulle on kertynyt mukavan pitkältä aikaväliltä.

Valo sovellus itsessään on hyvin helppokäyttöinen ja selkeän näköinen. Kristittyjen Tinderiksi kutsuttu Valo onkin rakennettu mobiilimaailmaa ajatellen, sillä nykypäivänä lähes kaikilla on älypuhelin aina matkassa, mutta tietokoneella käydään harvemmin.

Sovelluksen ulkoasu muistuttaa hyvin paljon muita suosittuja seuranhakuun tarkoitettuja sovelluksia, mutta eroavaisuuksia niihin löytyy. Väritys on saanut hyvin paljon inspiraatiota kirkollisista väreistä ja sovellus onkin nuorekkaasti, modernilla tavalla onnistunut yhdistämään niitä nykypäivään sopivaksi seuranhakusovellukseksi.

Deittisovellus on hyvin helppokäyttöinen ja siitä on olemassa ilmainen, sekä maksullinen versio. Ilmaisessa palvelussa on varsin runsaasti mainoksia, mutta maksullisen version ominaisuuksien avulla sovelluksesta saa paljon enemmän irti, ilman häiritseviä mainoksia.

Kuinka Valo sitten toimii?

Kaikki alkaa siitä kun päätät ladata Valo deitti app:n puhelimeesi. Sovellus on saatavana sekä iPhonelle (iOS), että Androidille, eli käytännössä kaikille markkinoilla oleville älypuhelimille.

Sovellukseen voi rekisteröityä joko omalla sähköpostiosoitteella tai Facebook profiililla, jos sellainen sattuu löytymään ja sitä haluaa käyttää. Applen iPhonella voi rekisteröityä myös Applen tunnuksen avulla.

Sähköpostiosoitteella rekisteröidyttäessä keksitään omavalintainen salasana ja profiilin luominen on aloitettu. Seuraavaksi sovellus pyytää antamaan etunimesi, jota ei enää jälkikäteen voi muuttaa. Tämän jälkeen täytetään syntymäpäivä, sukupuoli ja oma seurakunta. Tämän jälkeen lisätään valokuvia itsestä. Vaatimuksena on vähintään 1 kuva, mutta niitä kannattaa olla useampia, jotta saat enemmän huomiota ja tykkäyksiä.

Tämän jälkeen sallimalla sijainnin löydät paremmin sinua lähellä olevia käyttäjiä. Myös ilmoitukset kannattaa sallia, jotta saat heti tiedon mm uusista osumista ja viesteistä.

Tinderin lailla voit ”swaipata” oikealle pitämiäsi profiileja ja vasemmalle niitä, joista et välitä. Valo deitti appi mahdollistaa myös profiilin laittamisen kirjanmerkkeihin, jos siis et halua vielä tehdä päätöstä, voit palata käyttäjän profiiliin myöhemmin uudelleen. Kuitenkin tämä on vain maksulliseen ”Valo Plus” tilaukseen kuuluva ominaisuus.

Valo Plus hinta ja maksaminen

Valo sovelluksen tarjoama maksullinen Valo Plus-palvelu antaa käyttöösi rajattoman määrän tykkäyksiä, sekä mahdollisuuksia peruuttaa swaippauksesi. Saat kuukausittain myös jonkin verran ilmaisia buustauksia ja supertykkäyksiä, joiden avulla voit näyttää olevasi erityisen kiinnostunut toisesta käyttäjästä. Niiden avulla voitkin saada paljon enemmän huomiota ja erottautua joukosta.

Plus-tilauksen avulla voit myös nähdä muut käyttäjät missä tahansa ympäri maata. Sinulle tarjoutuu myös mahdollisuus ”Ehkä” toimintoon, jolla voit laittaa toisen käyttäjän kirjanmerkkeihin ja palata myöhemmin uudestaan tekemään valintasi. Sinun ei siis ole heti pakko päättää kiinnostuitko toisesta käyttäjästä vai etkö.

Tämän kaiken lisäksi Valo Plus- tilaus poistaa mainokset kokonaan, eli ne eivät enää pääse häiritsemään käyttäjäkokemusta!

Valo Plus-palvelun hinnasto on hyvin samaa tasoa muiden deittipalveluiden kanssa. Yhden kuukauden tilaus maksaa 9,99€/kk, mutta palvelun voi myös ostaa edullisemmin, pidemmällä tilauksella puoleksi vuodeksi tai vuodeksi kerrallaan.

Valo Plus hinnat:

Maksutavat

Laaja valikoima erilaisia maksutapoja mahdollistaa sinulle parhaimman vaihtoehdon maksaa haluamasi tilausjakso ja liittyä sovellukseen löytääksesi täydellinen kumppani tositarkoituksella.

Kokemuksia Valo deitistä – kuinka Kotisataman deittipalvelussa menestyy?

Sovelluksen käyttäjäkunta on suhteellisen nuorekasta, mutta palvelusta löytyy myös vähän vanhempia sinkkuja. Samoja arvoja jakavien käyttäjien kanssa olonsa tuntee hyvin turvalliseksi, joten siellä voi rennosti olla oma itsensä.

Sovellusta kannattaa käyttää aktiivisesti ja osoittaa olevansa tosissaan etsimässä pidempiaikaista kumppania. Palvelussa kannattaa olla avoimin mielin ja antaa muille mahdollisuus. Kotisataman deitin oma sovellus on tarkoitettu pidempiaikaista suhdetta etsiville, joten siellä myös todennäköisemmin törmää todellista suhdetta etsiviin kumppaniehdokkaisiin.

Omaan profiiliin kannattaa täyttää mahdollisimman monipuolisesti tietoja, muttei kuitenkaan liikaa. Tietojen avulla saat muut kiinnostumaan itsestäsi ja kysymään lisää, mahdollisesti saaden keskustelun avatuksi.

Profiiliin kannattaa laittaa muokkaamattomia ja hyvälaatuisia kuvia itsestään. Kun kuvia on enemmän, muut käyttäjät kiinnostuvat profiilista paljon todennäköisemmin. Muokatut kuvat voivat tuottaa toiselle pettymyksen, joten niitä kannattaa välttää ja näyttää itsensä todenmukaisesti.

Käyttäytymällä hyvin ja kunnioittamalla muita ihmisiä saat todennäköisemmin ihmiset pitämään itsestäsi. Anna siis toiselle mahdollisuus ja kuuntele, sekä keskustele aktiivisesti. Näin saat todennäköisemmin vastakaikua ja mahdollisuuksia tavata muita käyttäjiä palvelun ulkopuolella.

Valo Plus-tilaus ei ole pakollinen, mutta se helpottaa sovelluksen käyttöä huomattavasti. Tilauksen avulla siis mahdollistat paremman menestyksen, sekä osoitat olevasi tosissasi sen oikean etsimisessä. Voinkin siis suositella maksullista versiota Valo:sta paremman menestyksen avuksi.