Vaimo ulkomailta on monen suomalaismiehen mieleen

Jos elämän rakkautta ei ole löytynyt Suomen rajojen sisältä, vaimon etsimistä voi harkita myös ulkomailla. Ajatus tästä on voinut käydä mielessä ulkomaan reissun jälkeen tai kun olet tavannut jonkun ulkomaalaisen viikonloppuna baarissa.

Tänä päivänä suhteet ulkomaalaisten kanssa eivät ole enää harvinaisia.

Rakkaus ei katso maan rajoja, vaan se oikea saattaa löytyä mistä vain. Kumppania etsiessä on kuitenkin hyvä pitää järki ja maltti mukana, etenkin jos toinen tulee vieraasta kulttuurista.

Aitoja rakkaustarinoita voi syntyä riippumatta siitä minkä maalaisia ihmisiä parisuhteen osapuolet ovat.

Sisällysluettelo

Miten vaimon voi löytää ulkomailta?

Maailmasta on tullut pieni paikka, kun liikkumisesta maapallon laidalta toiselle on tullut vaivatonta. Vaimokin on tänä päivä mahdollista löytää ulkomailta matkustamalla itse kohdemaahan.

Toisaalta vaimoehdokkaita voi löytää myös treffisovellusten kautta. Sinun ei välttämättä tarvitse edes etsiä kaukosuhdetta, vaan voit etsiä Suomessa asuvia ulkomaalaisia naisia. Jos heidän joukostaan ei kuitenkaan löydy sopivaa ehdokasta, voiti laajentaa etsintää ulkomaille.

Suosituimmat maat löytää ulkomaalainen vaimo suomalaismiesten keskuudessa

Tilastokeskus luetteloi suomalaisten solmimia avioliittoja vuonna 2021.

Tilastokeskukselta löytyy varsin tarkkaa tietoa myös siitä, minkä maalaisten naisten kanssa suomalaismiehet solmivat avioliittoja.

Olemme listanneet alle suosituimmat maat suomalaismiesten keskuudessa:

1. Thaimaa

Thaimaa on suomalaisten keskuudessa suosittu matkailumaa, joten ei ole mikään ihme että osa lomaromansseista kestää pidempäänkin.

Thaimaalainen vaimo pitää yleensä kodista ja perheestä huolen. Lisäksi suomalainen ja thaimaalainen arvomaailma vastaavat pitkälti toisiaan. Kannattaa kuitenkin huomioida, että kulttuureissa on silti eroja. Näihin on hyvä tutustua, jotta suhteen saa toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla.

2. Venäjä

Venäjällä taloudellinen tilanne on heikko ja naisia on määrällisesti enemmän suhteutettuna miehiin. Tämän vuoksi monet venäläiset naiset etsivät itselleen miehiä ulkomailta.

Suomalaiset miehet solmivat avioliittoja toiseksi eniten venäläisten naisten kanssa. Venäläisiä naisia voi tavata deittisovelluksissa ja heitä opiskelee, työskentelee ja lomailee paljon Suomessa.

3. Viro

Matkustaminen Viroon on helppoa, koska välimatka on lyhyt ja kyseessä on EU-maa. Useat suomalaiset miehet ovatkin löytäneet elämänsä rakkauden Virosta.

Kulttuuri ja perusarki Suomen ja Viron välillä on hyvin lähellä toisiaan, joten suomalaiset miehet tulevat nopeasti toimeen virolaisten naisten kanssa.

4. Filippiinit

Filippiinit on suosittu lomakohde ja maan tunnetaan erityisen hyvin sinkkumiesten keskuudessa. Maan taloudellinen tila on huono ja siellä asuu noin 100 miljoonaa ihmistä. Tästä johtuen naiset ovat valmiita solmimaan avioliiton lähes kenen tahansa kanssa päästäkseen maasta pois ja parempiin olosuhteisiin.

Filippiiniläiset naiset osaavat yleensä hyvää englantia, joten kommunikointi heidän kanssa on helpompaa kuin vaikka thaimaalaisten kanssa.

5. Vietnam

Vietnam on maa, joka kiinnostaa suomalaisia ja sinne matkustetaan yhä useammin. Lomamatkojen aikana on syntynyt paljon romansseja ja monet suomalaiset miehet ovat löytäneet itselleen vietnamilaisen vaimon.

Maassa on noin 96 miljoonaa asukasta, joista useat naiset etsivät elämänkumppania myös esimerkiksi treffisovellusten kautta.

Elämä ja kulttuuri Vietnamissa poikkeaa suomalaisten tavoista, mutta voi olla rikastuttavaa yhdistää kaksi täysin erilaista elämää yhteen ja jakaa arki yhdessä.

6. Kiina

Kiinalaisia opiskelee ja työskentelee paljon Suomessa ja suomalaisia lähtee jonkin verran työkomennukselle Kiinaan. Kiinalaiset myös matkustelevat paljon ympäri maailmaa, joten kiinalaisen vaimon löytämiseksi mahdollisuuksia on monia.

Hyvin usein suurimmaksi haasteeksi näissä suhteissa tulee se, että kiinalaiset eivät osaa englantia. Vaikka kulttuureissa onkin huomattavia eroja, suomalaisten ja kiinalaisten arvomaailmat ovat yleensä melko samanlaiset mikä luo hyvän pohjan suhteelle.

7. Irak

Lähi-idässä olevien levottomuuksien vuoksi irakilaisten turvapaikanhakijoiden määrä on kasvanut viime vuosina. Osa heistä on löytänyt tiensä Suomeen ja monet heistä ovat saattaneet asua maassa jo vuosikausia.

Tämä on merkittävin syy sille miksi avioliitot suomalaisten ja irakilaisten välillä ovat kasvaneet. Kulttuuri ja uskonto suomalaisten ja irakilaisten välillä on kuitenkin hyvin erilainen eikä monet irakilaiset hyväksy vapaata seurustelua. Jokaisen suhteen takana on kuitenkin oma tarinansa, eikä rakkaus katso aina maiden tai kulttuurien rajoja.

8. Ukraina

Ukraina on taloudellisesti erittäin köyhä maa, joten siellä asuvat ihmiset etsivät mahdollisuuksia elämästä selviytymiseen. Monet ukrainalaiset naiset ovat lähteneet töihin ulkomaille, mutta he ovat myös tuttu näky deittisivustoilla.

Ukrainalaiset naiset ovat tunnettuja siitä, että he ovat kauniita ja pitävät hyvää huolta ulkonäöstään. Heille tärkeintä suhteessa on turvallisuus ja rakkaus.

9. Brasilia

Brasilialainen nainen kietoo kenet tahansa pauloihinsa tanssillaan ja eksoottisella kulttuurillaan. Suomalaiset ovat hieman varautuneempia, joten elämän rakkautta etsiessä on mukava kun nainen tekee aloiteen ja tulee juttelemaan.

Brasilialaiset naiset pitävät todella hyvää huolta omasta perheestään, mutta toisaalta he osaavat olla myös erittäin mustasukkaisiakin. Brasilialaista vaimoa etsiessä huomioon tulee ottaa myös uskonto, johon suhtaudutaan maassa vakavasti.

10. Afganistan

Afganistan on Talibanien hallinnassa oleva muslimimaa, jonne matkustamista ei suositella. Suurin osa afgaaninaisista onkin joutunut lähtemään maasta pakoon ja he ovat aloittaneet uuden elämänsä jossain muualla.

Osa heistä on löytänyt tiensä Suomeen ja suomalaisten miesten sydämiin. Afgaaninaiset ovat uskollisia ja omistautuneita omalle perheelleen ja he arvostavat sitä että mies on heidän tuki ja turva.

Miten vaimon voi tuoda ulkomailta Suomeen?

Kun vaimo on löytynyt ulkomailta, tiedossa on joko lento Suomeen tai vaimon kotimaahan.. Jos itsellä on työpaikka ja koti Suomessa, yleensä helpoin ja järkevin ratkaisu on tuoda vaimo Suomeen.

EU-maista kotoisin oleville muutto on huomattavasti helpompi prosessi. Vaimolle voi hakea oleskelulupaa ja siitä yleensä saa päätöksen suhteellisen nopeasti, kun vain toimittaa vaaditut asiakirjat. Tilanne taas muista maista tulevien suhteen on huomattavasti monimutkaisempi.

Oleskelulupahakemus tulee jättää vaimon kotimaan Suomen suurlähetystöön, joka sitten ottaa asian aikanaan käsittelyyn. Valitettavasti hakuprosessi voi kestää todella pitkään, vaikka olisittekin jo naimisissa ja pahimmillaan päätöstä voi joutua odottamaan kuukausia.

Vaimo ulkomailta voi olla elämäsi paras ratkaisu

Rakkaus ei katso maan tai kulttuurin rajoja silloin, kun olet tavannut sen ihmisen joka on koskettanut sydäntäsi. Matkustaminen maailman laidalta toiselle on huomattavasti helpompaa kuin aikaisemmin, joten luonnollisesti avioliitot ulkomaalaisten välillä ovat yleistyneet.

Monet etsivät kumppania paremman elämän toivossa, mutta joukossa on aivan yhtälailla niitäkin jotka kaipaavat elämäänsä rakkautta ja ovat kiinnostuneita komeista suomalaisista miehistä.

Ulkomaalaisen vaimon kanssa on kuitenkin aina odotettavissa haasteita kulttuurierojen takia. Kulttuurierot voivat kuitenkin olla suhteen rikkaus, jos niihin osaa suhtautua oikealla tavalla.

Kaikki ihmiset maasta tai kulttuurista riippumatta arvostaa rakkautta, rehellisyyttä ja kunnioitusta. Näiden arvojen pohjalta on hyvä lähteä liikenteeseen löytääkseen oman elämän rakkausa.

Vaimo ulkomailta voi olla elämäsi paras ratkaisu, joten suuntaa vain rohkeasti kohti uusia seikkailuja netissä tai tosielämässä!