Treffiseuraa voi löytyä netistä jo tänään

Varmaan olet kuullut sanottavan ”ettei kukaan tule sinua kotoa hakemaan”, mutta onneksi netti on tuonut mukanaan mahdollisuuksia löytää seuraa siellä missä ikinä oletkin. Monet surevat omaa yksinäisyyttä esimerkiksi eron jälkeen tai ennen sitä ensimmäistä kumppaniaan ja käytännössä jumittuvat kotiinsa neljän seinän sisälle.

Nykyään uusiin ihmisiin on onneksi mahdollista tutustua helposti erilaisten sovellusten ja sivustojen avulla sekä löytää itselle mieluisaa seuraa netin kautta. Tässä artikkelissa kerromme sinulle parhaista sivustoista, joiden kautta voi tutustua uusiin ihmisiin treffailu mielessä.

Treffiseuraa netistä - parhaat treffipalstat sinkuille

Kuten jo tuli totesimme, niin treffi seuraa on suhteellisen helppo löytää netin kautta. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana ja valita käytetty treffipalvelu oikein, jotta voit varmistaa löytäväsi itselle sopivaa seuraa. Näin parannat merkittävästi mahdollisuuksia törmätä sinua kiinnostaviin sinkkuihin. Treffipalstoissakin on eroja, jonka vuoksi treffiseuraa löytää todennäköisemmin sellaisesta paikasta, jonka tarjonta vastaa omia mieltymyksiä.

Niin maailmalla kuin Suomessakin on tarjolla laaja valikoima erilaisia treffipalstoja, jotka ovat erikoistuneet eri tyylisten käyttäjien tarpeisiin. Tässä kerromme muutamasta suomalaisille käyttäjille suunnatusta seuranhakupalvelusta. Osa näistä on ilmaisia, kun taas toiset luonnollisesti ovat maksullisia.

Ilmaiset palvelut houkuttelevat käyttäjiä maksuttomuudellaan, mutta maksullisten palveluiden taso on yleisesti huomattavasti parempi. Palveluita ja ominaisuuksia voidaan parantaa näiden tulojen ansioista. Nämä seuraavat palvelut ovat ilmaisia ja tarjoavat seuraavanlaiset ominaisuudet käyttäjilleen.

1. Eliittikumppani - tasokkainta treffiseuraa fiksuille ja filmaattisille

Paras treffisivusto miehille

Oletko etsimässä suhdetta oikeasti tositarkoituksella? Jos vastasit kyllä, niin Eliittikumppani saattaa olla oikea vaihtoehto sinulle. Sivustolle on onnistuttu houkuttelemaan etenkin korkeakoulutettuja ja hyvässä ammatissa olevia sinkkuja, jotka ovat yleisesti ottaen yli kolmekymppisiä.

Eliittikumppanin tavoitteena on mahdollistaa parhaimmat matchit käyttäjien keskuudessa. Heti kun olet liittynyt palveluun, niin saat tehtäväksesi persoonallisuustestin ja tämän tulosten perusteella saat nähtäväksesi muita sinkkuja, jotka ovat puolestaan saaneet samasta testistä tulokset, joiden perusteella voisitte sopia yhteen.

Voit rekisteröityä EliittiKumppanin käyttäjäksi ilmaiseksi, mutta saat käyttöösi vain rajoitetut ominaisuudet. Pääset näkemään ilmaiseksi millaista tarjontaa on omalla paikkakunnalla ja lähialueellasi. Saat kaikki ominaisuudet käyttöösi muutamalla kymmenellä eurolla kuukaudessa.

2. E-kontakti - löydä seuraa tositarkoituksella

E-kontakti yhdistää sinkkuja, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja muissa suurissa kaupungeissa. Mitään yhden illan juttuja ei sivustolta siis kannata lähteä etsimään. 

Rekisteröitymällä sivustolle pääset ilmaiseksi selaamaan profiileja ja täydentämään oman profiilin. Jos kuitenkin haluat lukea muiden käyttäjien sinulle lähettämiä viestejä tai viestitellä heidän kanssa, niin on sinun hankittava maksullinen jäsenyys. Se on kuitenkin hinnaltaan hyvin kohtuullinen.

3. Tinder - kevyttä treffiseuraa nuorille

Tinder, deittimaailman lihatiski, on varsinainen peli ja tarjoaa käyttäjilleen varsin hektistä menoa. Sivustolla on helppo selata muiden sinkkujen profiileja ja ”swaipata” niitä oikealle tai vasemmalle oman mielen mukaan. Jos vedät profiilin vasemmalle, niin se tarkoittaa ettet pidä profiilista ja oikea puoli taas tarkoittaa sinun pitävän siitä.

Jos pidät toisen profiilista ja toinen pitää sinun profiilistasi, niin saatte ”matchin” ja pääsette halutessanne keskustelemaan keskenänne. Kun puhutaan netissä sovituista treffeistä, niin yksi yleisimmin puhutuimmista asioista on Tinder-treffit.

Tinderin kautta onkin hyvin helppoa ja simppeliä löytää itselleen treffiseuraa nopeasti, koska sillä on paljon käyttäjiä. Tinderin maantieteellinen kattavuus on verrattain hyvä ja pääset näkemään sovelluksen kautta muiden käyttäjien likimääräisen etäisyyden.

Maksullisen version kautta käyttäjät saavat käyttöön lisäominaisuuksia kuten ”supertykkäyksiä” ja mahdollisuuden perua jo hylättyjä profiileja sekä pystyt lähettämään suuremman määrän viestejä tai voit selailla sinkkuja muuallakin kuin lähietäisyydellä. Voit siis vaihtaa oman sijaintisi vaikkapa Roomaan tai New Yorkiin ja etsiä sieltä paikallisia sinkkuja.

4. 50plusmatch - virkeä yhteisö iäkkäämmille

Aivan kuten nimestä jo voi päätellä, niin 50Plusmatch on tarkoitettu vähintään 50-vuotiaille käyttäjille. Sivuston tarkoitus on yhdistää jo vähän iäkkäämpiä käyttäjiä keskenään. Iästä huolimatta tai ehkäpä juuri sen takia yhteisö on hyvin eloisa ja valmis ottamaan vastaan uudet käyttäjät.

Sukupuolijakauma 50Plusmatch-sivustolla on lähestulkoon tasoissa, joten seuraa on varmasti tarjolla ihan kaikille. Voit etsiä sinkkuja omalta paikkakunnalta ja parisuhteen sijaan voit hakea ihan vain kavereitakin.

Profiilin luominen sivustolle on täysin ilmaista. Tämä jäsenyys kuitenkin rajoittuu hyvin pitkälti perustoimintoihin ja esimerkiksi viestejä tai pyyntöjä treffeille voi lähettää vain täysjäsenyyden hankkimisen jälkeen. 50Plusmatchin jäsenyyttä kannattaa kuitenkin harkita, sillä sen avulla saa käyttöön kaikki tarvittavat ominaisuudet viestittelystä alkaen. Sivustolla olevat hakeutuvat sinne löytääkseen seuraan ja pitääkseen yhteyttä muihin käyttäjiin.

Sivustoa voi suositella vähän iäkkäämmille käyttäjille. Sen tarjoaman palvelun yhteisö on rentoa ja keskittyy nimenomaa vanhemman ikäpolven touhuihin. Sitä kautta onkin helpompaa tavoittaa itselleen vähän iäkkäämpää seuraa. Muissa nuorten suosimissa palveluissa vanhemmat käyttäjät kun jäävät sivummalle.

5. Seeking - deittiseuraa kauniille ja menestyneille sinkuille

Seeking logo

Sokerideittailu on uusi, vahvasti mielipiteitä jakava ilmiö deittailun ihmeellisessä maailmassa. Seeking, eli entinen Seeking Arrangement, on sokerideittailuun keskittyvistä deittisivustoista tunnetuin.

Sivuston tarkoituksena on yhdistää varakkaat henkilöt, joiden tavoiteena on löytää itselleen kaunista ja usein nuorempaa seuraa. 

Tällaisessa deittailussa tarkoituksena ei ole hakea kumppania koko loppuelämäksi, vaan ainoastaan hauskanpitoon ja ajanviettoon. Osa käyttäjistä hakee esimerkiksi matkaseuraa tai kumppania säännöllisiin tapaamisiin.

Jos haluat kokeilla palvelua, niin voit rekisteröityä sivustolle maksutta. Ilmainen jäsenyys ei kuitenkaan mahdollista esimerkiksi viestittelyä muiden käyttäjien kanssa, vaan siihen tarvitaan maksullinen versio palvelusta. Sivuston kautta voit kuitenkin löytää itsellesi sopivan sugar daddyn tai sugar maman (tai jos itse olet sellainen, niin sitten sugar baben tai toy boyn).

6. Victoria Milan - seksiseuraa vällyjen väliin

Victoria Milan kokemuksia

Victoria Milan on tunnettu pettäjien sivustona ja on todellakin juuri sitä. Täällä varatut ihmiset voivat löytää henkilöitä omien fantasioiden ja sivusuhteiden toteuttamiseen. 

Hyvin usein sivustoa moralisoidaan suuntaan ja toiseen sen tullessa esille, mutta itse sivusto on käyttäjilleen turvallinen eikä siellä asiasta kuule. Siellä onkin yllättävän paljon käyttäjiä ja suomalaisia on rekisteröityneenä monta sataa tuhatta, vaikka olemme kansakuntana suhteellisen pieni.

Myös Victoria Milanin palveluun on mahdollisuus rekisteröityä ilman maksullista jäsenyyttä. Vain maksua vastaan voit saada kuitenkin käyttöösi viestitoiminnot ja muut ominaisuudet. Sivusto kannattaa ottaa harkintaan, jos olet etsimässä seksiseuraa tai salaista suhdetta.

Näin voit löydää seuraa jo tänään

Oletko etsimässä treffiseuraa nopealla aikataululla? Se on mahdollista, jos tähdet osuvat kohdalleen, koska monet haluavat seuraa tai löytää rakkauden.

Jos olet jo aiemmin viettänyt aikaasi erilaisissa deittipalveluissa, mutta olet vain pettynyt niihin niin älä vielä lannistu. Et vain ole törmännyt parhaimpaan palveluun, etkä siihen jonka kanssa sinun on tarkoitus jakaa elämäsi. Elämässä, kuten rakkaudessa on suurimmaksi osaksi kyse tuurista ja ajoituksesta. 

Saatat törmätä etsimääsi, kun rohkeasti kokeilet jotain toista palvelua tai jatkat sinnikkäästi sen suosikkipalvelusi käyttöä.

Monet rakkaudessa epäonnistuneetkin ovat lopulta löytäneet sen elämän rakkauden. Netti on mahdollistanut seuran etsimisen niin, ettei maiden rajoja tunneta enää ja monet ovat löytäneet elämänkumppanin ulkomailta asti. Kannattaa siis pitää jäitä hatussa ja muistaa jatkaa sinnikkäästi, vaikka onni ei heti osuisikaan omalle kohdalle.

Suomalaisten parisuhteista jopa joka viides saa alkunsa netissä. On siis huomattavan hyvät mahdollisuudet onnistua parisuhteen aloittamisessa ihan kotisohvalta käsin. Emme suosittelisi sinulle mitään sivustoa, ellemme olisi todenneet itse sitä toimivaksi. Olisihan se itsepetosta, jos suosittelisimme sellaista deittisivustoa josta emme itse pitäisi tai joka ei oikeasti toimisi.

Muista kuitenkin valita sivusto, jonka ominaisuudet vastaavat omia tarpeitasi. Jos haluat löytää pysyvän parisuhteen tositarkoituksella, niin silloin esimerkiksi Victoria Milan ei todellakaan vastaa tarpeitasi, vaan käyttöösi soveltuu paremmin Eliittikumppani.

Victoria Milan taas toimii hyvin sivu- tai salasuhteisiin, mutta yhden yön juttuja varten kannattaa selailla Tinderiä. 

5 vinkkiä joiden avulla löydät seuraa nopeasti

Vaikka et heti onnistu, niin muista ettei maailma kaadu siihen ja uusia treffejä on helppo järjestää. Kaikki ei aina tapahdu hetkessä ja maltti on hyvä pitää mukana.

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä voit, mutta se ei ole mitenkään varmaa. Jos törmäät käyttäjään joka myös haluaa nopeasti treffeille, niin silloin teillä on mahdollisuus tavata nopeallakin aikataululla
Tähän ei ole yksittäistä vastausta, koska se riippuu täysin siitä millaista seuraa olet hakemassa. Jos esimerkiksi etsit pidempiaikaista seuraa, niin silloin ei sellaiset sivustot, jotka keskittyvät pettämiseen tai yhden illan juttuihin ole sopivia ja käytännössä joudut vain pettymään jatkuvasti.
Kyllä on. Tämän lisäksi monet sivustot tarjoavat ilmaisversioita palveluistaan, mutta maksulliset sivustot ovat yleisesti ottaen laadukkaampia ja yleensä niiden käyttäjät ovat enemmän tosissaan.
Kyllä on. Esimerkiksi 50plusmatch tarjoaa treffiseuraa vanhemmalle väelle. Kohderyhmän ansiosta sivustolle on muodostunut sopiva yhteisö, jonka ansiosta palvelussa on hyvin eloisa meno.