Treffiseuraa voi löytää monesta paikasta: Katso parhaat vinkit treffikumppanin löytämiseen!

Varmaan olet kuullut joskus sanottavan ”ettei kukaan tule sinua kotoa hakemaan”, mutta onneksi netti on tuonut mukanaan mahdollisuuksia löytää seuraa mistäpäin maailmaa tahansa. Monet surevat omaa yksinäisyyttä esimerkiksi eron jälkeen tai ennen sitä ensimmäistä kumppaniaan ja käytännössä jumittuvat kotiinsa neljän seinän sisälle.

Nykyään uusiin ihmisiin on onneksi mahdollista tutustua helposti erilaisten sovellusten ja sivustojen avulla ja mieluisaa seuraa voi löytää myös esimerkiksi harrastusten kautta. Tällä sivulla jaamme parhaat tavat löytää treffiseuraa vuonna 2022.

Treffiseuraa netistä - parhaat treffipalstat deittiseuran löytämiseen

Treffiseuraa löytyy tänä päivänä eittämättä helpoiten netin kautta. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana ja valita käytetty treffipalvelu oikein, jotta varmasti löydät sinulle sopivaa seuraa. Treffipalstoissakin on eroja ja treffiseuraa löytää todennäköisemmin sellaisesta paikasta, jonka tarjonta vastaa omia mieltymyksiä.

Tänä päivänä netistä löytyy laaja valikoima erilaisia treffipalstoja, jotka ovat erikoistuneet erilaisten käyttäjien tarpeisiin. Tällä sivulla kerromme muutamasta suomalaisille käyttäjille suunnatusta seuranhakupalvelusta. Osa palveluista on ilmaisia, kun taas toiset ovat luonnollisesti maksullisia.

Ilmaiset palvelut houkuttelevat käyttäjiä maksuttomuudellaan, mutta maksullisten palveluiden taso on yleisesti huomattavasti parempi. Palveluita ja ominaisuuksia voidaan parantaa näes tulojen ansioista. 

1. Eliittikumppani - tasokkainta treffiseuraa fiksuille ja filmaattisille sinkuille

Paras treffisivusto miehille

Oletko etsimässä suhdetta oikeasti tositarkoituksella? Jos vastasit kyllä, Eliittikumppani saattaa olla oikea vaihtoehto sinulle. Sivustolle on onnistuttu houkuttelemaan etenkin korkeakoulutettuja ja hyvässä ammatissa olevia sinkkuja, jotka ovat yleisesti ottaen yli kolmekymppisiä.

Eliittikumppanin tavoitteena on mahdollistaa parhaimmat matchit käyttäjien keskuudessa. 

Heti kun olet liittynyt palveluun, saat tehtäväksesi persoonallisuustestin ja sen tulosten perusteella saat nähtäväksesi sinulle sopivia sinkkuja.

Voit kokeilla Eliittikumppania ilmaiseksi rajoitetuilla ominaisuuksilla. Ilmaisen version avulla pääset näkemään millaista tarjontaa lähialueeltasi löytyy. Jos haluat myöhemmin kokeilla maksullista versiota, saat kaikki ominaisuudet käyttöösi muutamalla kymmenellä eurolla kuukaudessa.

2. E-kontakti - löydä deittiseuraa tositarkoituksella

E-kontakti yhdistää sinkkuja, jotka etsivät seuraa tositarkoituksella Helsingissä, Kuopiossa, Oulussa, Tampereella, Turussa ja muissa suurissa kaupungeissa. Mitään yhden illan juttuja ei sivustolta siis kannata lähteä etsimään. 

Rekisteröitymällä sivustolle pääset selaamaan ilmaiseksi muiden profiileja ja täydentämään oman profiilisi. Jos kuitenkin haluat lukea muiden käyttäjien sinulle lähettämiä viestejä tai viestitellä heidän kanssa, on sinun hankittava maksullinen jäsenyys. Maksullinen jäsenyys on kuitenkin onneksi hinnaltaan hyvin kohtuullinen.

3. Tinder - kevyttä treffiseuraa nuorille

Tinder, se deittimaailman lihatiski, on varsinainen peli ja tarjoaa käyttäjilleen varsin hektistä menoa. Sivustolla on helppoa selata muiden sinkkujen profiileja ja ”swaipata” niitä oikealle tai vasemmalle oman mielen mukaan. Jos vedät profiilin vasemmalle, tarkoittaa se ettet pidä profiilista ja oikea puoli taas tarkoittaa että pidät profiilista.

Jos pidät toisen profiilista ja toinen pitää sinun profiilistasi, niin saatte ”matchin” ja pääsette halutessanne keskustelemaan keskenänne. Kun puhutaan netissä sovituista treffeistä, niin yksi yleisimmin puhutuimmista asioista on Tinder-treffit.

Tinderin kautta onkin hyvin helppoa ja simppeliä löytää itselleen treffiseuraa nopeasti, koska sovelluksella on paljon käyttäjiä. Tinderin maantieteellinen kattavuus on verrattain hyvä ja pääset näkemään sovelluksen kautta muiden käyttäjien likimääräisen etäisyyden.

Maksullisen version kautta käyttäjät saavat käyttöön lisäominaisuuksia kuten ”supertykkäyksiä” ja mahdollisuuden perua jo hylättyjä profiileja sekä pystyt lähettämään suuremman määrän viestejä tai voit selailla sinkkuja muuallakin kuin lähietäisyydellä. Voit siis vaihtaa oman sijaintisi vaikkapa Roomaan tai New Yorkiin ja etsiä sieltä paikallisia sinkkuja.

4. 50plusmatch - virkeä yhteisö iäkkäämmille

Aivan kuten palvelun nimestä jo voi päätellä, 50Plusmatch on tarkoitettu vähintään 50-vuotiaille käyttäjille. Sivuston tarkoitus on yhdistää jo vähän iäkkäämpiä käyttäjiä keskenään. Iästä huolimatta, tai ehkäpä juuri sen takia, sivuston yhteisö on hyvin eloisa ja valmis ottamaan vastaan uudet käyttäjät.

Sukupuolijakauma 50Plusmatch-sivustolla on lähestulkoon tasoissa, joten seuraa on varmasti tarjolla ihan kaikille. Voit etsiä sinkkuja omalta paikkakunnalta ja treffikumppaneiden lisäksi voit hakea palvelusta ihan vain kavereitakin.

Profiilin luominen sivustolle on täysin ilmaista. Tämä jäsenyys kuitenkin rajoittuu hyvin pitkälti perustoimintoihin ja esimerkiksi viestejä tai pyyntöjä treffeille voi lähettää vain täysjäsenyyden hankkimisen jälkeen. 50Plusmatchin jäsenyyttä kannattaa kuitenkin harkita, sillä sen avulla saa käyttöön kaikki tarvittavat ominaisuudet viestittelystä alkaen. 

Sivustoa voi suositella vähän iäkkäämmille käyttäjille. Palvelun yhteisö on rento ja se keskittyy nimenomaa vanhemman ikäpolven touhuihin. 50plusmatchin kautta onkin helpompaa tavoittaa itselleen vähän iäkkäämpää seuraa. 

5. Seeking - deittiseuraa kauniille ja menestyneille sinkuille

Seeking logo

Sokerideittailu on uusi, vahvasti mielipiteitä jakava ilmiö deittailun ihmeellisessä maailmassa. Seeking, eli entinen Seeking Arrangement, on sokerideittailuun keskittyvistä deittisivustoista tunnetuin.

Sivuston tarkoituksena on yhdistää varakkaat henkilöt kauniiden nuorten miesten tai naisten kanssa.

Seeking.comissa tarkoituksena ei ole hakea kumppania koko loppuelämäksi, vaan ainoastaan hauskanpitoon ja ajanviettoon. Osa käyttäjistä hakee esimerkiksi matkaseuraa tai kumppania säännöllisiin tapaamisiin.

Jos haluat kokeilla palvelua, voit rekisteröityä sivustolle maksutta. Ilmainen jäsenyys ei kuitenkaan mahdollista esimerkiksi viestittelyä muiden käyttäjien kanssa, vaan siihen tarvitaan palvelun maksullinen versio. 

6. Victoria Milan - seksiseuraa vällyjen väliin

Victoria Milan kokemuksia

Victoria Milan on tunnettu pettäjien sivustona ja on todellakin juuri sitä. Täällä varatut ihmiset voivat löytää henkilöitä omien fantasioiden ja sivusuhteiden toteuttamiseen. 

Hyvin usein sivustoa moralisoidaan suuntaan ja toiseen, mutta itse sivusto on käyttäjilleen turvallinen. 

Kyseenalaisuudestaan huolimatta, Victoria Milanilla on valtava määrä käyttäjiä, sillä suomalaisia on rekisteröityneenä palveluun jo monta sataa tuhatta.

Jos hakuat kokeilla palvelua, Victoria Milan tarjoa mahdollisuuden rekisteröityä ilmaiseksi. Vain maksua vastaan voit saada kuitenkin käyttöösi viestitoiminnot ja muut ominaisuudet. Sivusto kannattaa ottaa harkintaan, jos olet etsimässä seksiseuraa tai salaista suhdetta.

Miten treffiseuraa voi löytää netin ulkopuolelta?

Treffiseuraa etsiessä emme voi koskaa tietää mistä löydämme itselle sopivaa seuraa. Kun avaamme silmät ja katsomme avoimin mielin ympärille, saatamme yllättyä siitä miten moni mielenkiintoinen ihminen on jäänyt kokonaan huomaamatta.

Elämän rakkauden löytämistä ei voi jättää täysin sattuman varaan, vaan on järjestettävä erilaisia mahdollisuuksia, jotta tiet kohtaavat tämän ihmisen kanssa. Jos tähän päivään mennessä et ole löytänyt treffiseuraa niissä ympyröissä jossa pyörit nyt, on syytä aloittaa haku jossain muualla.

Mistä sitten treffiseuraa voi löytää, jos sitä haluaa löytää jostain muualta kuin netistä?

1. Osallistu paikallisiin tapahtumiin ja hanki ystäviä

Jos et tiedä mistä lähteä etsimään treffikumppania, hyvä alku on ensin etsiä elämään ystäviä. Sitä myötä kun arjessa pyörii enemmän ihmisiä, samalla myös mahdollisuudet löytää treffikumppaneita kasvaa.

Voit osallistua esimerkiksi paikallisiin tapahtumiin. Seuraa voi lähteä etsimään muun muassai digikahvilasta, käsityöryhmästä, taidenäyttelyistä, elokuva-illasta, messuista tai teatterista. Tapahtumapaikka kannattaa kuitenkin valita sen mukaan mikä itseä oikeasti kiinnostaa.

2. Vietä aikaa baareissa tai klubeissa

Baarit ja klubit ovat loistavia paikkoja treffiseuran hakemiseen. Täällä ihmiset ovat vaihtaneet viihteelle ja unohtaneet täysin arjen huolet hetkeksi. Tästä johtuen ilmapiiri on leppoisa ja ihmisiin on yleensä helppo tutustua.

Treffiseuraa on mahdollista löytää baari-illan päätteeksi, mutta hyvin usein tapaamiset jäävät joko siihen yhteen iltaan tai päättyvät lyhyeen. Harva on näistä paikoista etsimässä vakavaa suhdetta, joten kumppania sieltä kannattaa etsiä myös itselle sillä mielellä.

3. Pyydä ystäviltäsi tai perheenjäseniltäsi ehdotuksia

Joskus treffikumppani saattaa löytyä lähempää kuin arvaammekaan. Ehdotuksia itselle sopivista ehdokkaista kannattaa pyytää ystäviltä ja perheenjäseniltä.

Ehkä he eivät ole tulleet edes ajatelleeksi että haluaisit tutustua muihin ihmisiin ja heillä voisi olla mielessä joku juuri sinulle sopiva ihminen. Jo pelkästään kertomalla heille että olet etsimässä deittiseuraa, saatat saada ehdotuksia ja päästä vaikka sokkotreffeille.

4. Osallistu jonkin hyväntekeväisyysjärjestön toimintaan

Toisen auttaminen saa itselle hyvän mielen ja kaikilla meillä on synnynnäinen tarve auttaa muita. Hyväntekeväisyyttä voi tehdä esimerkiksi lasten, vanhusten, vammaisten, liikunnan, taiteen, eläinten tai ympäristön parissa.

Osallistumalla jonkin hyväntekeväisyysjärjestön toimintaan saat ensinnäkin mahdollisuuden tavata potentiaalisia treffikumppaneita ja toisekseen herätät huomioita vastapuolessa positiivisella tavalla.

Toimimalla vapaaehtoisesti yhteisen hyvän eteen laittamalla muiden edun etusijalle osoitat olevasi hyvä ihminen ja sitä kaikki ihmiset arvostavat.

5. Aloita keskustelu rohkeasti kiinnostavan henkilön kanssa

Oletko tavannut mielenkiintoisen ihmisen vaikkapa työpaikalla, kaupassa tai ystävän luona? Ei kannata jäädä pohtimaan mikä olisi juuri se täydellinen hetki treffeille pyytämiseen, vaan kannattaa rohkeasti ehdottaa treffejä.

Vain aloittamalla keskustelun voit selvittää voisiko hän olla sinun seuraava deittikumppani tai mahdollisesti jopa paljon enemmän. 

Rohkeus palkitaan deittailussa!