Parhaat treffipalstat netissä: TOP-10 listaus!

Treffipalstojen käyttö seuranhakuun on melko yleistä, mutta mikä on se paras treffipalsta vuonna 2024? Tulet tietämään meidän mielipiteemme luettuasi tämän artikkelin.

Olet varmasti samaa mieltä siitä, että parhaat seuranhakupalstat auttavat löytämään mieluista treffiseuraa netistä.

Kannattaa siis käyttää aikaa hyvän deittipalstan löytämiseen, aivan kuten kumppanin valitsemiseenkin.

Tässä meidän TOP-10 parhaat treffipalstat -lista sekä muutamia käytönnöllisiä vinkkejä seuranhakuun ja sen oikean löytämiseen.

Sisällysluettelo

1. Eliittikumppani – fiksujen 30+ sinkkujen treffipalsta

Paras treffisivusto miehille

Eliittikumppani.fi on debyytistään lähtien herättänyt suomalaisissa monenlaisia tunteita. Onko se vain pinnallinen treffipalsta golfareille, insinööreille ja merimiehille?

Ei ole.

Palvelun nimi on hieman provokatiivinen, mutta ideana on, että deittisovellus saattaa persoonallisuustestin avulla samankaltaiset ihmiset yhteen. Käyttäjät voivat myös määritellä henkilökohtaiset mieltymyksensä ihannekumppanilleen, kuten koulutustason, iän ja pituuden. 

Palvelua voi suositella etenkin korkeakoulutetuille sinkuille, sillä korkeakoulututkinnon suorittaneita on noin 70 prosenttia Eliittikumppanin käyttäjistä. 

Eliittikumppani on suosittu myös varttuneemman väestön keskuudessa, joten se on loistava vaihtoehto myös yli 30-vuotiaille ja sitä vanhemmille! 

PS. Kun liityt treffipalstalle, täytä persoonallisuustesti kokonaan. Tämän pitäisi kestää vain 10-15 minuuttia ja sen jälkeen sinulle ehdotetaan sinulle parhaiten sopivia kumppaneita.

2. E-kontakti.fi - suosituin suomalainen deittipalsta

Toinen erinomainen treffipalsta on E-kontakti, jota ylläpitää suomalainen Alma Media. 

E-kontakti on loistava ja helppokäyttöinen seuranhakusivusto ja sinne on todella helppoa liittyä.

Vaikka kyseessä on maksullinen deittipalvelu, voit testata sitä niin kauan kuin haluat ja saada rahasi takaisin, jos et pidä siitä. 

Voit myös nauttia palvelun käytöstä täysin ilmaiseksi, jos et tarvitse kaikkia ominaisuuksia käyttöösi. 

E-kontakti voi auttaa sinua rajaamaan etsimäsi kaltaisia ihmisiä. Voit etsiä profiileja myös itse, mutta E-kontakti tarjoaa joka päivä viisi hyvin potentiaalista ehdokasta, jotka seulotaan mieltymystesi perusteella. 

E-kontaktissa on suuri määrä sinkkuja, ja suurin osa heistä on 25-45 vuotiaita. 

Deittipalsta ei siis välttämättä ole se paras vaihtoehto teini-ikäisille, mutta varttuneemmille, tosiseuraa etsiville nettideittailijoille, palstaa voi ehdottomasti suositella.

3. 50PlusMatch.fi – yli 50-vuotiaiden deittipalsta

50PlusMatch on treffisivusto ihmisille, jotka haluavat tavata muita yli 50-vuotiaita sinkkuja. 

50PlusMatch on ainoa yli 50-vuotiaille aikuisille suunnattu suomalainen treffipalsta, jossa mahdollisuudet seuran löytämiseen ovat todella hyvät. 

Tämä johtuu nimittäin siitä, että sivustolla on enemmän naisia (52 %) kuin miehiä (48%), mikä takaa tasapainoisen sukupuolijakauman.

Jos kuulut treffipalstan kohderyhmään, lakkaa ujostelemasta ja liity tuhansien muiden ikäistesi joukkoon, jotka ovat tyytyväisiä 50plusmatchiin.

4. Match.com – nuorten aikuisten suosima treffipalsta (25+ vuotiaille)

Match.com on myös suosittu seuranhakupalsta Suomessa, mikä myös näkyy päivittäin vierailevien ihmisten määrässä. 

Vuonna 2007 avattu sivusto on yksi suomalaisten suosituimmista treffipalstoista. Sillä on kymmeniä tuhansia profiileja ja sinkkuja myös muista maista.

Suurin osa asiakkaista näyttää sijaitsevan kehittyvillä alueilla, kuten pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella. 

Tämä tarkoittaa sitä, että että seuran löytäminen Matchista voi olla vaikeampaa pienemmissä kaupungeissa asuville sinkuille. 

Paitsi jos olet valmis menemään minne tahansa rakkauden vuoksi.

5. Victoria Milan – treffipalsta tuhman seuran etsimiseen

Victoria milan kokemuksia ja arvostelu

Victoria Milanin treffipalsta ei ole kaikkia varten. Victoria Milanin seuranhakupalsta on tarkoitettu parisuhteessa oleville henkilöille. 

Ei, et lukenut väärin. Victoria Milanissa niin sinkut kuin parisuhteessa elävät ihmiset voivat etsiä salaista panoseuraa pettämismielessä. 

Kun etsit salaseuraa tai pientä sivusuhdetta, Victoria Milan on oikea paikka. Mitään syvällisempää parisuhdetta sivustolle ei tarvitse lähteä muodostamaan.

Myöskään kasvojensa paljastumisesta suurelle yleisölle ei tarvitse olla huolissaan, sillä Victoria Milan on nähnyt paljon vaivaa käyttäjiensä yksityisyyden turvaamiseksi. 

Etsit siis yhden illan juttuja tai sitoutuneempaa salaseuraa, löydät takuulla sitä mitä etsit tältä treffipalstalta. 

6. HappyPancake - ilmainen treffipalsta kevyempään tapailuun

Happypancake on maksuton deittipalvelu

Jos haluat kevyemmän lähestymistavan deittailuun, tutustu HappyPancake treffipalstaan. Tämä ruotsalainen seuranhakupalvelu tarjoaa monia mahdollisuuksia löytää se oikea. 

Koska kyseessä on täysin ilmainen treffipalsta, tulet kuitenkin väkisin kohtaamaan mainontaa. 

HappyPancake saa kuitenkin pisteet nopeasta ja helposta rekisteröitymisprosessistaan. Sivusto tarjoaa myös ilmaisen konsultaation, joka auttaa sinua luomaan profiilisi.

Kun olet suorittanut arvion, voit alkaa rajaamaan potentiaalisia kumppaneita maantieteellisesti. Vaikka HappyPancake on hyvä treffipalsta, sen suosio on laskenut viime kuukausina alustan päivitysten  seurauksena. 

Kaiken kaikkiaan HappyPancake on kuitenkin loistava ilmainen deittipalsta ei niin vakavaan deittailuun. Käyttäjät ovat tyypillisesti parikymppisiä tai kolmekymppisiä, vaikka jotkut ovat hieman vanhempia.

7. RichMeetBeautiful - sokerideittailua menestyneille ja kauniille

Sokerideittailu on viime aikoina kasvattanut suosiotaan ja se on noussut ilmiönä tapetille. RichMeetBeautiful seuranhakupalstasta voi tulla uusi suosikkisi, jos olet kiinnostunut sokerideittailusta. 

Kyseessä on treffipalsta hyvännäköisille naisille, jotka etsivät varakkaita herrasmiehiä treffeille. Miehen tarkoituksena on maksaa kaikki (matkat, vaatteet, kosmetiikka ja niin edelleen). Naisen tarkoituksena puolestaan on näyttää viehättävältä.

Tällä palstalla ollessasi sinulla on siis oltava joko kauniit kasvot tai muhkea pankkitili. RichMeetBeautiful.com -sivuston käyttäjät, luovat keskenään profiilin ja “sopimuksen”. Tämä sopimus on lähinnä luettelo siitä, mitä haluat sugar dating suhteeltasi. 

Sopimuksessa käsitellään esimerkiksi sitä, sallitaanko suhteessa sukupuoliyhteys vai ei. Suomessa RichMeetBeautiful on vielä hieman tuntematon, mutta treffipalstan suosio on kasvamaan päin. 

P.S. RichMeetBeautiful on nykyään EliteMeetsBeauty.

8. Academic Singles – treffipalsta akateemisille sinkuille

Eikö ole perinteiset treffipalsta stimuloi älyllisesti? Silloin kannattaa harkita liittymistä korkeakoulutettujen sinkkujen omaan seuranhakupalveluun, jolla on Suomessa jo yli 50 000 käyttäjää.

Olitpa sitten insinööri tai konsultti, Academic Singlesissä on älykkäitä ihmisiä valmiina odottamassa sinua. Rekisteröidy ilmaiseksi alla ja aloita kumppanin etsiminen valitsemiesi kriteerien perusteella.

9. Suomi24 Treffit

Suomi24 Treffit kuuluu Suomen suosituimpiin treffipalstoihin. 

Suomi24 Treffit on toiminut jo useita vuosia ja sillä on valtava määrä käyttäjiä. Voit löytää aivan kaikenikäisiä ihmisiä, kun tutustut tämän deittipalstan tarjontaan. 

Suomi24 Treffit on todella helppokäyttöinen palvelu, jossa voit etsiä ihmisten profiileja hakusuodattimen avulla.

Voit rajata hakutuloksia helposti tai ottaa yhteyttä keneen tahansa, josta olet kiinnostunut. 

Valitettavasti tällä deittisivustolla on kuitenkin paljon säheltäjiä ja feikkiprofiileja. 

Jos siis etsit korkeatasoista, aitoa seuraa, ei Suomi24 Treffit ole välttämättä se paras treffipalsta.

10. NextLove - deittailua yksinhuoltajille ja eronneille

NextLoven tavoitteena on auttaa eronneita ja yksinhuoltajia löytämään toisensa. 

Koska NextLove treffipalsta on suhteellisen uusi, sillä on Suomessa kuitenkin vasta joitain kymmeniä tuhansia käyttäjiä. 

Suurista kaupungeista, kuten Helsingistä ja Tampereelta käyttäjiä kuitenkin löytyy jo mukavasti.

Koska palvelu on suunnattu avioeron läpikäyneille, suurin osa palstan asiakkaista on yli 30-vuotiaita. Mitään alle 20 kesäistä seuraa palstalta ei kannata siis lähteä etsimään.

NextLove on kuitenkin onneksi todella helppokäyttöinen sovellus, jonne on myös helppoa rekisteröityä. 

Voit kirjoittaa viestejä käyttäjille, lähettää valmiita “flirttejä” (kuten “Hei!” tai “Jos haluat jutella kanssani, klikkaa nimeäni ja voimme keskustella” -viestejä). Voit myös antaa “tykkäyksiä” ilmoittaaksesi kiinnostuksesi toista kohtaan. 

Jos olet siis eronnut tai yksinhuoltaja, voimme suositella NextLove treffipalstaa lämpimästi.

Muut kokeilemisen arvoiset treffipalstat

Eikö mikään listaamamme treffipalsta vastannut tarpeisiisi? Ei hätää, tässä vielä lista muita treffipalstoja, jotka eivät tällä kertaa päässeet TOP-10 listaukseemme.

Näin menestyt parhaiten treffipalstoilla

Vinkit treffipalstoilla menestymiseen

Parhaat treffipalstat tekevät kumppanin löytämisestä helppoa. Mikään deittipalvelu ei toisaalta voi taata, että tapaat sopivan henkilön. 

Sinun on osattava luoda oikeanlainen profiili ja hyödyntää palveluiden eri toimintoja. Näin toimimalla sinulla on parhaat mahdollisuudet löytää mieluista seuraa.

Tässä on kolme nopeaa vinkkiä sinkkujen tapaamiseen deittipalstoilla:

1. Satsaa profiilikuvaan

Profiilikuvasi on tärkeä, pidit siitä tai et. Koska kuvaan kiinnitetään yleensä ensimmäisenä huomio, yritä löytää kuva, joka erottuu ja herättää muiden ihmisten huomion. Vältä laittamasta mitä tahansa lomakuvia profiiliisi.

Mitä profiilikuvassa pitäisi sitten olla? Hyvän kuvan pitäisi olla:

Vaikka sinulla ei olisikaan tallessa mitään kuvaa, voit ottaa itsestäsi uuden kuvan. Selfiet eivät ehkä ole yhtä hyviä kuin muiden ottamat valokuvat, mutta ne ovat parempia kuin ei mitään!

2. Laita profiiliteksti kuntoon

Kuvan ohessa kannattaa satsata myös profiilitekstiin. Voit pyytää deittipalvelua luomaan profiilisi puolestasi, mutta sinun kannattaa panostaa aitoon ja räätälöityyn esittelytekstiin. 

Tekstikenttää ei missään nimessä kannata jättää tyhjäksi. Kerro kuka olet ja mistä kaikesta olet kiinnostunut. Tee siitä hauska, tarinamuotoinen, mutta totuudenmukainen.

Käsittele asioita realistisesti, äläkä ole negatiivinen, sillä monet näkevät negatiivisesti asiat ajattelevat raskaina ihmisinä. 

Muista kertoa myös muutamalla lauseella, mitä etsit palvelusta. Näin potentiaaliset kumppanit haluavat laittaa sinulle viestiä.

3. Laita rohkeasti viestiä kiinnostaville sinkuille

Edes parhaat treffipalstat eivät voi automaattisesti löytää sinulle seuraa. 

Olipa kyse sitten keskustelun aloittamisesta tai kahvikupin äärelle pyytämisestä, aloitteen tekeminen on tärkeää. 

Älä odota, että joku ottaa sinuun yhteyttä, vaan tee aloite itse jos törmäät sinua kiinnostavaan henkilöön. 

Voit käyttää hakupalkkia löytääksesi sinua kiinnostavia ihmisiä, joiden arvomaailmat, sekä esimerkiksi taloudellinen tilanne tai elämänvaihe ovat haluamasi kaltaisia.

Älä ole alusta alkaen liian kriittinen, vaan suhtaudu mahdollisiin kumppaneihin avoimin mielin. 

Kaikkea yhteensopivuutta ei voi tekstin kautta saada selville. Muista olla ystävällinen ja mukava, sekä kysyä kysymyksiä, kun kirjoitat toisille viestejä. Pelkkä “hei” ei herätä kenenkään huomiota.

2 tärkeintä seikkaa treffipalstoista

On olemassa useita keinoja löytää kumppani internetissä. Treffipalstoilla liikkuessasi muista kuitenkin, että:

  1. Sen oikean löytäminen voi kestää ja aikaa voi kulua paljonkin
  2. Kokeilemalla useita eri treffipalstoja parannat mahdollisuuksiasi löytää kiinnostavaa seuraa

Älä odota nopeita tuloksia ja ole kärsivällinen

Vaikka se ei olekaan todennäköistä, on tuloksia mahdollista saada melko lyhyessäkin ajassa. Liittymällä vain muutamalle eri treffipalstalle voit löytää sinulle sopivan kumppanin! 

Pahimmillaan voit kuitenkin joutua etsimään kiinnostavia ihmisiä päivien, viikkojen tai jopa kuukausien ajan.

Älä silti jumiudu liikaa huoliisi. Jatka yrittämistä ja muista olla positiviinen, sillä sitä arvostavat niin miehet kuin naisetkin. 

Lähetä viestejä niille henkilöille, joista olet kiinnostunut, ja ehdota deittejä mahdollisille kumppaniehdokkaille. Vaikka deittiehdotuksiasi ei hyväksyttäisikään heti, älä luovuta, sillä uusia käyttäjiä liittyy palstoille jatkuvasti. 

Muista olla kärsivällinen ja sinnikäs, sillä se palkitaan treffimarkkinoilla.