Seksiseuraa netistä? Näin löydät panoseuraa ja järjestät onnistuneet seksitreffit!

Oletko sinkku, mutta etsit parisuhteen sijaan vain seksiseuraa? Mietitkö onko panoseuraa mahdollista löytää ilman sitoutumista?

Et ole näiden kysymysten ja tuntemusten kanssa yksin, sillä moni muukin miettii näitä samoja asioita. Lähestulkoon jokainen ihminen neuttii seksistä ja etsii seksiseuraa tavalla tai toisella.

Tarjoamme tällä sivulla parhaat vinkit seksiseuran etsimiseen ja seksitreffien järjestämiseen.

Vaikka Suomi onkin suuri ja harvaan asuttu, on parisuhteita ja pelkkää panoseuraa mahdollista löytää lähestulkoon missä tahansa. 

Helpoiten seksiseuraa toki löytää suurimmissa kaupungeissa, mutta se ei estä sinua löytämästä panoseuraa missä tahansa.

Sisällysluettelo

Mistä voi löytää panoseuraa?

Kuumaa seksiseuraa voi löytää helposti netistä

Usko tai älä, Suomessa on paljon ihmisiä, jotka etsivät pelkkää seksiseuraa. Seksin ja seksiseuran hakeminen on siis mahdollista milloin ja missä tahansa.

Seksiä etsitään erilaisiin tarkoituksiin. Nopeisiin ”pikapanoihin”, fantasioiden toteuttamiseen, yhden illan juttuihin tai vaikkapa seksi-, tai sivusuhteisiin. Seksiseuraa löytyy siis käytännössä kaikkeen mahdolliseen seksuaaliseen kanssakäymiseen.

Monesti ajatellaan että perinteiset deittisivustot ovat vain parisuhteen etsimistä varten. Todellisuudessa moni deittisivusto mahdollistaa myös pelkän seksiseuran etsimisen. 

Seksiä voi toki harrastaa myös kavereiden ja tuttavien kanssa. Myös juhlat ja baarit ovat hyviä paikkoja seksiseuran etsimiseen.

Netin deittipalvelut ja treffisivustot ovat kuitenkin yleensä parhaita paikkoja seksiseuran etsimiseen. Netin kautta voit löytää millaista seuraa vain, mukaan lukien yhden illan juttuja!

Kannattaako maksullinen seksiseura?

Seksiseuran etsiminen herättää usein mielikuvia maksullisista seksiseuraa tarjoavista palveluista. Maksulliset palvelut eivät kuitenkaan ole yleisin tapa hankkia seksiseuraa, vaan päinvastoin. 

Ilmaisia palveluita, sekä ilmaista seksiseuraa on saatavilla paljon. Mutta kumpi on sinun kannaltasi parempi vaihtoehto?

Maksullinen vs. ilmainen seksiseura

Usein voisi ajatella maksullisen seksiseuran olevan laadukasta. Se on osittain totta, sillä maksullista seksiä myyvät pääasiassa ammattilaiset. Ammattimaisesti seksiä myyvät pitävät yleensä huolta omasta ja asiakkaan turvallisuudesta ja suojautuvat seksitaudeilta. Tähän ei toki täysin voi luottaa, mutta se pitää pääsääntöisesti paikkaansa.

Seksiä voi Suomessa ostaa tai myydä laillisesti, kunhan se ei tapahdu julkisella paikalla tai kyseessä ei ole ihmiskauppa, eli paritus. Seksiä voi ostaa mieheltä tai naiselta ostajan sukupuolesta riippumatta.

Seksiseuraa ilmaiseksi - hauskanpitoa tavallisten ihmisten kesken

Seksitreffit voi järjestää ilmaiseksi

Voit hankkia itsellesi seksiseuraa myös ilmaiseksi. Seksiin voi löytää kumppanin tai useamman jopa samalla kertaa ja vapaat seksisuhteet sukupuolen kanssa ovat myös yleistyneet. 

Maksulliseen seksiin verrattuna ilmainen seksi voi olla yhtä hyvää tai parempaa.

Huonotkin kokemukset ovat kuitenkin mahdollisia ja ammattilaiseen verrattuna ilmainen seksi on todennäköisesti inhimillisempää ja vähemmän rutinoitunutta.

Netistä löytyy seuraa kaikenlaiseen puuhailuun. Saatavilla on ”tavallista” perusseksiä, mutta myös erilaisia fetissejä ja fantasioita. Jos erikoisemmat hommat kiinnostavat, kannattaa niistä sanoa rohkeasti, sillä näin löydät panokaverin, jolla on samanlaisia ajatuksia.

Seuranhakupalveluista ja deittisivustoista osa tarjoaa maksullisia lisäpalveluita, joiden avulla kohdennetun seuran etsiminen on paljon helpompaa. Tutustu palveluihin ja valitse paris deittisivusto sinulle! 

Parhaat sovellukset panoseuran hakuun

Kuinka helppoa on löytää seksiseuraa netistä? Vastaus on “helpppa”, sillä palveluita löytyy paljon ja ne ovat hyvin helppokäyttöisiä. Tarjolla on ilmaisia ja maksullisia sivustoja ja valinnanvaraa on paljon.

Riippuen siitä millaista seuraa olet etsimässä, kannattaa valita sellainen sivusto tai sovellus, joka vastaa parhaten tarpeisiisi. Näin voit löytää juuri sellaista seuraa kun olet etsimässä.

Ashley-Madison-logo

1. Ashley Madison

Jos kiikarissa on pelkkä seksiseura, ei netistä löydy Ashley Madisonia parempaa seuranhakupalvelua. Kyseessä on seikkailuseuran etsimiseen suunnattu seksisivusto, jossa miehet ja naiset voivat vapaasti etsiä seksiä paljastamatta identiteettiään. Kokeile palvelua ilmaiseksi alla löytääksesi seuraa jo täksi illaksi!

Victoria Milan logo

2. Victoria Milan

Oletko jumissa monogaamisessa suhteessa? Sitten Victoria Milan on oikea treffisivusto sinulle. Victoria Milan on suunniteltu auttamaan sinua sytyttämään intohimosi uudelleen ja aloittamaan seksisuhteen.

Etsitpä jotain lähellä tai kaukana kotoa, palvelusta löydät tuhansia naimisissa olevia, sinkkuja ja uteliaita ihmisiä, jotka etsivät panoseuraa suhteensa ulkopuolelta.

Seeking

3. Seeking.com

Oletko kuullut Seeking Arrangementista? Deittisivusto uudelleenbrändäsi itsensä Seekingiksi vähän aikaa sitten, eikä kyseesä ole enää vain pelkkä sokerideittailusivusto. Ei, Seeking on nyt valtavirran deittisivusto, jossa miehet voivat etsiä kauniita naisia ja naiset menestyneitä miehiä.

Seeking.comin suosio on räjähtänyt käsiin viime aikoina. Vielä muutama kuukausi sitten palvelulla oli noin 20 miljoonaa jäsentä. Nyt? Yli 40 miljoonaa! Kun huomioit vielä sen, että ihmiset yli 130 maassa käyttävät Seekingiä, tämä on treffisovellus, josta saattaa tulla todellinen haastaja Tinderille.

Onko maksullinen sovellus parempi?

Suosittelemme valitsemaan maksullisen sovelluksen tai sivuston, sillä maksullisilla sivustoilla on vähemmän hupiliittyjiä, mutta jäsenten toimintaa ja aktiivisuutta myös seurataan aivan eri tavalla.

Useat seuranhakupalvelut mainostavat ”tosirakkauden etsimistä”, mutta myös niiden kautta on mahdollista löytää ilmaista seksiseuraa. 

E-Kontakti ja Eliittikumppani.com tarjoavat maksulliset versiot ilmaisista alustoistaan. Niiden avulla löydät paremmin juuri sinulle sopivaa seksiseuraa. Muista kuitenkin olla avoin ja kertoa jo profiilissasi, että haet vain seksiseuraa välttyäksesi ikäviltä väärinkäsityksiltä.

Seksiseuraa pariskunnalle

Seksiseuraa löytyy myös pariskunnille

Usein varatut haaveilevat salasuhteesta, syrjähypystä tai kolmen kimpasta. Tällaisia seksisuhteita varten on olemassa sivustoja, kuten Victoria Milan. Sen palvelussa on jo satoja tuhansia suomalaisia käyttäjiä, joiden tarkoituksena on joko löytää seuraa suhteen aikana tai suhteessa olevilta.

Victoria Milanin tarkoitus on seksiseuran etsiminen, joten sieltä myös löytää sellaista. Sivusto on varsin suosittu ja vaikka sitä moralisoidaankin muualla netissä, on ilmapiiri käyttäjien kesken hyvä.

Sivustolla on ihmisiä, jotka haluavat pettää, mutta myös paljon puolisonsa kanssa seuraa etsiviä tai avoimessa suhteessa olevia. Kolmen kimppa ja avoin suhde ovatkin hyvin suosittuja ja haaveiltuja fantasioita tai suhdemuotoja.

Mitkä ovat parhaat paikat seksiseuran löytämiseen?

Seksiseuran löytäminen on nykyaikana helppoa. Nämä ovat helpoimpia ja yleisimpiä tapoja löytää seksiseuraa:

4 vinkkiä seksitreffien järjestämiseen

Todennäköisesti seksitreffit jännittävät molempia osapuolia. Ei siis hätää, vaikka olisitkin hermostunut.

Sopivan seksikumppanin löytymisen jälkeen hommat kuitenkin luultavasti alkavat luistamaan. Kirjaimellisesti.

Tässä vielä muutama vinkki siihen, kuinka järjestät nautinnolliset seksitreffit molemmille osapuolille.

1. Profiilikuva on tärkeä

Erilaisilla sivustoilla pyöriessä kannattaa muistaa, ettet itsekään kiinnostuisi käyttäjästä jonka profiilikuva on muokattu, todella vanha tai pahimmassa tapauksessa ihan toisesta ihmisestä.

Monet profiilit ovatkin huonosti laadittuja, eikä kuviin ole panostettu. Ole siis tarkkana ja valitse sellainen kuva, joka on riittävän realistinen, mutta jonka avulla saat panoseuraa. Tässä hommassa ulkonäöllä on todella merkitystä.

2. Kerro mitä olet hakemassa - ole rehellinen ja avoin

Seksiä etsiessä etsit vain yhden perustarpeen tyydytystä, et siis elämänkumppania. Ole siis suora ja avoin siitä mitä ja millaista seuraa olet hakemassa. Sivustosta riippuen voit kertoa sen jo profiilissasi esimerkiksi kirjoittamalla: ”Etsin seksiseuraa”, ”Mies etsii naista seksiin” tai ”Haussa hauskanpitoa”. Näin saat viestejä ja yhteydenottoja sellaisilta ihmisiltä, jotka etsivät samaa kuin sinä.

Jos toinen käyttäjä ei ilmaise profiilissaan etsivänsä vain seksiä, voi sitä myös kysyä. Ei ehkä kannata kuitenkaan avata keskustelua kysymyksellä, sillä se on turn-off. Kerro joka tapauksessa suoraan mitä haet, jotta sellaiset henkilöt, jotka etsivät parisuhdetta, eivät hukkaa teidän molempien aikaa.

3. Järjestä ensimmäiset panotreffit julkiselle paikalle

Ensimmäisillä treffeillä molempien todellinen luonne selviää. Vaikka olisittekin jo tuttavia viestittelyn kautta, ei ensimmäisiä treffejä kannata sopia omaan tai toisen kotiin. Turvallisin valinta on sopia ensimmäinen tapaaminen julkiselle paikalle, kuten kahvilaan.

Mikäli molemmat haluavat, voi matkaa jatkaa toisen luo tai esimerkiksi hotelliin, jossa pääsette rauhassa itse asiaan. Näin varmistut turvallisuudestasi ja pääset tarvittaessa tilanteesta pois!

4. Varaudu harrastamaan seksiä

Mies varautuu harrastamaan seksiä

Seksitreffien pääpointti on seksin harrastaminen. Seksiin on siis hyvä varautua etukäteen, jotta tilanne on rento ja rauhallinen. Valitkaa ensin paikka, eli vaikkapa se, haluatteko sekstata toisen kotona tai vaikkapa hotellissa. Mikäli toinen osapuoli tulee luoksesi, siivoa hieman, jotta kotisi on kutsuva!

Varmistukaa siitä, että ehkäisy on kunnossa. Näin vältätte seksitaudit ja yllätyslapsen. Kondomien ostaminen on halvempaa ja helpompaa kuin seksitautien hoito tai lapsen kasvatus. Keskustelkaa etukäteen toiveistanne seksin suhteen. Sopikaa yhteiset rajat, sillä toisen satuttaminen edes tahattomasti ei ole oikein. Sopimalla pelisäännöt näiltä tilanteilta vältytään!

 

Muista: seksitreffit loppuvat seksin jälkeen

Seksitreffien tarkoitus on seksin harrastaminen. Seksin jälkeen ei ole siis tarkoitus asettua taloksi, kuten perinteisillä treffeillä. Älä siis turhaan pitkitä tilannetta, vaan pyri lähtemään piakkoin seksin harrastamisen jälkeen. Heti laukeamisen jälkeen ei toki tarvitse juosta ovesta ulos, mutta turhaa viivyttelyä kannattaa vältellä.

Jos etukäteen on sovittu yön yli jäämisestä, on se toki täysin sallittua, mikäli siltä tuntuu. Varmista siis jo etukäteen, että säännöt ovat samat ja olette samalla aaltopituudella. Mikäli yöksi jäännistä on sovittu, pakkaa yöpymistavarat mukaan, mutta pidä mielessä se, että molemmilla osapuolilla on oikeus keskeyttää treffit heti kun siltä tuntuu.

Seksiseuran haku eri paikkakunnilla

Haitpa parisuhdetta, sivusuhdetta, salasuhdetta tai seksitreffejä. Löydät Suomessa paikasta riippumatta seuraa, kunhan pysyt avoimena ja hyödynnät seuraavat vinkit. Seksiseuran löytäminen on helppoa, mutta mistä sitä kannattaa etsiä? Nämä Suomen paikkakunnat tarjoavat kuumimmat seksimarkkinat!

1. Tampere

Tampere, tuo suuri kaupunki keskellä kauneinta Suomea. Tampere tarjoaa paljon kaikenlaista tekemistä ja erilaista seuraa. Tampere on kasvava kaupunki, jonka lähistöltä löytyy varmasti sinua kiinnostavia ihmisiä.

Tampere tarjoaa hyvän kohtaamispaikan viihtyisine alueineen ja lukuisine hotelleineen. Tampereella on paljon nuoria ja opiskelijoita, joten viriilejä, seksiä etsiviä ihmisiä löytyy varmasti. Tampere onkin hyvä paikka järjestää treffit seksillä tai ilman.

2. Helsinki

Helsinki, tuo 24/7 elämää elävä pääkaupunkimme tarjoaa valtavasti ihmisiä ja mahdollisuuksia. Seksiseuraa on Helsingissä melko helppoa löytää, sillä kaupungin tarjonta on todella monipuolista. Erilaiset fetissit ja fantasiat käyvät todennäköisesti toteen Helsingissä!

Helsingissä asuvana tai sinne suuntaavana voit etsiä ja sopia seksitreffit Helsingissä milloin tahansa. Helsinki ja sen lähialueet tarjoavat myös runsaasti erilaisia paikkoja seksin harrastamiseen. Emme tietenkään kehota harrastamaan seksiä julkisella paikalla, mutta esimerkiksi erilaisia hotelleja tai majataloja on tarjolla runsaasti.

3. Kuopio

Suuri, Savon sydämessä oleva Kuopio tarjoaa hyviä mahdollisuuksia seksitreffien järjestämiseen. Savolaisten rento ote tarjoaa mahdollisuuksia seksiseuran löytämiseen molemmille sukupuolille. Kuopio soveltuu myös hyvin lähialueiden kaupungeissa ja kylissä asuvien kohtauspaikaksi.

4. Varkaus

Savossa niin ikään sijaitseva Varkaus on korkealla paikalla virkeän seksikaupungin listalla. Seksiä ja seksitreffejä etsitään siis pienemmilläkin paikkakunnilla. Etenkin mökkeilykautena seuraa on helppoa löytää väkimäärän kasvaessa suureksi suhteessa paikkakunnan kokoon.

5. Oulu

Oulu on kasvanut varsin suureksi kaupungiksi. Yli 200 000 asukkaan Oulu on Pohjois-Suomen pääkaupunki, joten Oulusta voi löytää suuren määrä seksiseuraa hakevia ihmisiä.

Oulu tarjoaa myös lähialueiden ihmisille mahdollisuuden kohdata huomaamattomasti. Oulussa on paljon tehtävää ja koettavaa, eikä seksitreffien tarvitse olla ainoa mukava muisto tai kokemus kaupungista!

6. Kajaani

Pohjois-Suomessa on myös muita suurempia asutuskeskittymiä, kuten Kajaani. Vaikka se on kaukana kaikesta, on sen ympärillä paljon ihmisiä ja asutusta.

Kajaaniin voi esimerkiksi talviloman aikaan järjestää seksiloman. Seksiseura varmasti arvostaa kauniita maisemia kaiken touhun keskellä.

7. Salo

Salo on todennäköisesti monelle tuttu uutisista ja artikkeleista. Se sijaitsee Lounais-Suomessa, keskeisellä paikalla, joten sinne on helppo kokoontua lähialueilta. Salosta löytyy seksiseuraa ja tarjontaa on hyvin.

8. Turku

Suhteellisen lyhyen matkan päässä Salosta on Turku, tuo Lounais-Suomen kasvukeskus. Turku on yksi Suomen suurimmista kaupungeista ja tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia seksiseuran löytämiseksi.

Suuret kaupungit tarjoavat valtavasti mahdollisuuksia myös erilaisten fetissien ja fantasioiden toteuttamiseksi, sillä samanhenkisiä ihmisiä on helppo löytää.

Yllä olevan listan asukkaat ovat hakutuloksissa Suomen aktiivisimpia seksiseuran etsijiä. Seksiä ja seksitreffejä etsitään kuitenkin kaikkialta, joten voit löytää sitä myös pienemmältä paikkakunnalta. Voit hankkia seksiseuraa Jyväskylästä tai vaikkapa Savonlinnasta netin välityksellä!

Parhaat tavat seksiseuran löytämiseen

Etsi rohkeasti panoseuraa netistä

Panoseuraa kannattaa etsiä rohkeasti

Seksiseuraa ja seksitreffejä haetaan jatkuvasti. Sinun kannattaakin suunnata nettiin, sillä todennäköisyys seuran löytymiselle on suuri. Valitse paras deittisivu miettimällä mitä haet ja millaista palvelua haluat sen löytämiseen käyttää. 

Seksiseuraa ilman sitoumuksia on nykypäivänä todella helppoa löytää. Heitä siis verkot vesille ja aloita seksitreffien etsiminen jo tänään!