Rakkaus pelit – 6 suosituinta netissä pelattavaa rakkauspeliä

Yhä useampi rakkaustarina saa alkunsa netistä. Niinpä se sydämen valittu saattaa löytyä pitkänkin välimatkan takaa ja tapaamiskerrat rajoittuvat lähinnä viikonloppuihin. Etenkin suhteen alkuaikoina olisi ihana päästä treffeille ja päästä tutustumaan niin sanotusti normaaliin tapaan toisiinsa.

Nykyään on onneksi monia tapoja viettää treffi-iltaa kumppanin kanssa etäyhteyden välityksellä. Näistä yksi tapa on esimerkiksi pelata erilaisia pelejä netissä. Mitä enemmän naurat ja viihdyt kumppanin kanssa, niin sitä paremmin myös suhde voi.

Luottamuksen lisäksi jaettu ilo on tärkeä osa parisuhdetta ja yhdistää toisia sekä luo kepeän ilmapiirin, jolloin voi unohtaa hetkeksi arjen huolet.

Olemme koonneet seuraavaksi suosituimmat netissä pelattavat rakkaus pelit, joista voitte nauttia yhdessä sovellusten tai videopuhelujen kautta.

1. Immortal Romance

Nettikasinot ovat siitä loistavia paikkoja, kun muutamalla klikkauksella pääset käsiksi tuhansiin eri peleihin. Voit haastaa kumppanisi leikkimieliseen kisaan jossakin näissä peleissä ja yksi loistava vaihtoehto on Immortal Romance hedelmäpeli.

Pelin vampyyrit vievät rakkaustarinan pariin, jossa jahdataan suurta aarretta. Symboleilla olevien hahmojen takana jokaisella on oma tarinansa, joka kertoo aina osan heidän menneisyydestä ja luonnollisesti myös tuovat pelikassaan lisävoittoja.

Voitte pelata pelin demoversiota ilmaiseksi tai panostaa oikealla rahalla. Kukin pelaajista voi aloittaa pelaamisen 20:n euron panoksella ja jokainen voi käyttää summan haluamallaan tavalla. Voittaja on se kenellä on lopuksi eniten voittoja tilillä ja hän saa tästä palkinnoksi seuraavilla treffeillä esimerkiksi hieronnan häviävältä osapuolelta.

2. Clash of Clans

Rakkaus ja parisuhde vaatii yhteen hiileen puhaltamista. On tärkeä oppia tuntemaan toisen toimintatavat, jotta voit tietää onko hän juuri se oikea ihminen sinulle. Yksi loistava tapa ottaa tästä asiasta selvää on Clash of Clans. Se on peli joka vaatii paljon yhteistyötä.

Tämän mobiilipelin voi ladata ilmaiseksi netistä. Se on strategiapeli, jossa rakennetaan oma kylä hyökkäämällä muihin kyliin. Käytössä olevilla pelin valuutoilla voit rakentaa ja puolustaa kylääsi.

3. Totuus vai tehtävä

Totuus vai tehtävä? Jokainen meistä muistaa tämän leikin nuoruudesta, mutta se saa uuden merkityksen aikuisena. Kaikessa yksinkertaisuudessaan videopuhelun kautta voitte haastaa toisenne tekemään tehtäviä tai kysymään toisiltanne rohkeita kysymyksiä.

Oiva tapa oppia jotain uutta itselle tärkeästä ihmisestä hauskalla tavalla ja viettää aikaa yhdessä huolimatta pitkästä välimatkasta. Voitte hetkeksi unohtaa sen ja heittäytyä hassuttelemaan yhdessä.

4. Matka maailman ympäri -kisa

Matkustaminen kuuluu tavalla tai toisella jokaisen ihmisen elämään. Jokainen viettää loman omalla tavalla joko kotimaassa tai ulkomailla. Voitte lähteä etäyhteydessä matkalle maailman ympäri ja laittaa kisan pystyyn siitä pystyykö kumppani arvaamaan mihin olet häntä kuljettamassa.

Helpoin alusta tälle kisalle on esimerkiksi Teams ja Google Street View. Etukäteen voitte merkitä kartalle viisi sijaintia, joihin olet päättänyt “matkustaa”. Pisteitä saa siitä kuinka lähelle kumppanin arvaukset osuvat.

Näin pääset tutustumaan uusiin kohteisiin ja mikä olisikaan romanttisempaa kuin tehdä suunnitelmia yhteisistä matkustuskohteista tulevaisuudessa.

5. 8 Ball Pool

Jos kaipaat jotain kevyempää tekemistä kumppanisi kanssa juttelun ohessa, niin biljardi toimii aina. 8 Ball Pool on suosittu peli, jonka voit ladata puhelimelle ja pääset haastamaan toisen virtuaalisesti tässä suositussa lajissa.

Toiselle pelaajalle on yksiväriset ja toiselle raidalliset pallot, jotka pyritään saamaan reikiin ja viimeisenä sinne ammutaan musta kasipallo. Se kumpi pelaajista onnistuu tämän saamaan on voittaja.

6. Räsypokka

Tässä pelissä on hieman korkeammat panokset kuin perinteisessä pokerissa. Luonnollisesti valitsette nettipokerin, jota pelataan ja valitsette etukäteen valitseeko voittaja vai häviäjä mitä otetaan päältä pois?

Rakastavaisille tämä on täydellinen tapa viihtyä toisten seurasta kun välimatka on pitkä. Jos pokeri ei ole itselle tuttu peli, niin sen sijaan voi pelata vaikka blackjackia, unoa tai jotain muuta korttipeliä.

Vietä leppoisa treffi-ilta rakkauspelien parissa

Seuraavia treffejä järjestäessä ei tarvitse odottaa seuraavaa viikonloppua tai lomaa, vaan voit järjestaan treffit netissä. Netistä löytyy valtava määrä erilaisia rakkauspelejä joita voi pelata yhdessä ja tekemisen suhteen muutenkin vain mielikuvitus on rajana.

Ensi kerralla voit ottaa jonkun yllä olevista ideoista ja järjestää treffi-illan kumppanillesi. Tulet itsekin yllättymään miten hauskaa ja viihdyttävää on poiketa normaalista sekä tehdä jotain perinteisestä poikkeavaa.