Miten saada tyttöystävä? 10 varminta vinkkiä

Kun etsii elämään sitä oikeaa rakkautta ja jatkuvasti suhteet päättyvät pettymykseen, niin mielessä pyörii ajatuksia siitä että mistä se voi johtua ettei itselle löydy sopivaa tyttöystävää.

Jos olet ollut pitkään sinkkuna ja olet menettänyt epätoivon naisten suhteen, niin olemme keränneet seuraavaksi kymmenen varmaa vinkkiä joiden avulla saat kiinnitettyä heidän huomion.

Naiset osaavat olla toisinaan hyvin mystisiä ja salaperäisiä, mutta loppupelissä heidän hurmaaminen ei ole mitään ydinfysiikkaa. Ota seuraavat vinkit haltuun ja opi miten saat heidät kiinnostumaan itsestäsi!

1. Ole sosiaalinen

Elämän suuri rakkaus harvoin tulee soittamaan ovikelloa ja hakemaan kotoa treffeille. Yleensä tiet kohtaavat joko ystävien tai harrastuksien kautta.

Ei siis kannata jäädä kotiin makoilemaan oman onnensa nojaan. Aloittamalla esimerkiksi uuden harrastuksen saat samalla mahdollisuuden tavata naisia, jotka ovat kiinnostuneet samoista asioista.

Tutustu ja ystävysty harrastuksen parissa olevien ihmisten kanssa sekä vietä heidän kanssa yhdessä vapaa-aikaa. Älä kiirehdi tyttöystävän löytämisen suhteen ja koita ensin ystävystyä kaikkien kanssa.

Jos tilanne on suotuisa vakavammalle suhteelle jonkun daamin kanssa, sopivalla hetkellä voit kutsua hänet ensimmäisille treffeille.

2. Ole oma itsesi

Herkästi peilaamme omaa itseämme ympärillä oleviin ja pyrimme täyttämään ne oletukset mitä me kuvittelemme muiden meiltä odottavan. Itse asiassa tämä mielikuva on vain itsemme luoma oletus ja tärkeintä olisi muistaa olla oma itsemme.

Jokainen meistä on ainutlaatuinen persoona ja se jo riittää herättämään mielenkiinnon muissa. Todellinen vetovoima syntyy siitä, kun muistat hymyillä ja olla tilanteessa läsnä pyrkimättä esittämään jotain toista ihmistä..

3. Hyödynnä netin deittisovelluksia

Eikö itselle tunnu luontevalta mennä juttelemaan naisille baarissa, konsertissa tai muissa tapahtumissa? Kaikille ei ole helppoa lähestyä uusia ihmisiä spontaanisti, kun se voi tuntua tunkeilevalta tai pelottavalta.

Alkuun voi olla helpompi tutustua uusiin tuttavuuksiin netin deittisovelluksien kautta. Palveluita käyttävät ensinnäkin seuraa kaipaavat ihmiset ja selaamalla profiileja voit lähettää viestejä ihmisille, jotka ovat kanssasi saman tyylisiä.

Jos tulette hyvin toimeen keskenään puhelujen ja viestien välityksellä, voitte sopia myöhemmin oikeat treffit.

4. Huolehdi ulkonäöstäsi

Paljon painotetaan sitä, että tärkein asia meissä on luonne ja hyvä sydän, eikä ulkoisella olemuksella ole väliä. Tähän on helppo yhtyä, mutta jos haluaa kiinnittää naisten huomion, on syytä huolehtia myös omasta ulkonäöstä.

Se ei tarkoita sitä että jokaisen pitäisi pukeutua viimeisen päälle merkkivaatteisiin, vaan meidän pitäisi näyttää mahdollisimman edustavalta koko ajan.

Tämä antaa naisille kuvan, että sinä välität itsestäsi ja muista. Pidä huolta, että käyt säännöllisesti leikkauttamassa hiukset ja parran.

Lisäksi on tärkeää kiinnittää huomiota, että vaatteet ovat siistit ja puhtaat. Jos et itse tiedä mikä tyyli sopisi sinulle, voit pyytää apua pukeutumisen suhteen vaateliikkeestä tai omilta kavereilta.

5. Vieraile tapahtumissa ja verkostoidu

Jos et ole vielä löytänyt itsellesi tyttöystävää, olet ehkä etsinyt häntä väärästä paikasta. Mitä aktiivisemmin liikut eri tapahtumissa, sitä suurempi mahdollisuus sinulla on törmätä elämäsi suureen rakkauteen.

Kaikki eivät välttämättä käy esimerkiksi baarissa tai ravintoloissa, vaan tekevät vapaa-ajalla esimerkiksi vapaaehtoistyötä tai käyvät mieluummin vaikka teatterissa.

Hakeutumalla erilaisen tekemisen pariin voit yhteisen tekemisen tai mielenkiinnon kohteen kautta saada pohjan keskustelulle, joka voi johtaa jopa elämänmittaiseen rakkaustarinaan.

6. Älä luovuta!

Kun on tavannut ihmisen josta todella välittää, sitä on valmis hyppäämään suhteeseen. Naiset saattavat kokea tämän kuitenkin hyökkäävänä ja tunkeilevana, koska eivätkä halua kiirehtiä.

Niinpä on ehdottoman tärkeää olla kärsivällinen ja pitää suhde ystävyystasolla kunnes molemmat ovat valmiita vakavampaan suhteeseen.

Ensimmäisten vaikeiden hetkien jälkeen ei kannata heti luovuttaa, vaan osoittaa oikeasti välittävänsä toisesta sekä selvittää tilanteet mahdollisimman nopeasti ja rauhallisesti. Näin suhteeseen syntyy luottamus ettet ole lähdössä mihinkään ja olet rinnalla myös vaikeina hetkinä.

7. Mene treffeille

Todellinen herrasmies tekee aloitteen ja pyytää naista treffeille. Kun olet tavannut kiinnostavan tyttöystävä ehdokkaan, pyydä häntä rohkeasti ensimmäisille treffeille.

Samalla saat vastauksen siihen, onko kiinnostus molemminpuolista ja näin pääsette tutustumaan toisiinne paremmin.

Jos et oikein tiedä mihin veisit kiinnostuksen kohteen ensitreffeille, niin meidän sivustolta löytyy paljon loistavia treffi-ideoita.

Kannattaa ottaa selvää hänen mielenkiinnon kohteista ja valita paikaksi jonkin sellainen kohde, joka sopii hänelle mutta samalla paikkana rauhallinen että pystytte keskustella ja tutustua toisiinne.

Elokuvat, keilaaminen, seinäkiipeily tai vastaava ei välttämättä ole mikään paras mahdollinen paikka ensitreffeille.

8. Keskustele ja kuuntele

Kun vietät aikaa tyttöystävän kanssa, niin laita puhelin äänettömälle ja taskuun. Osoita hänelle että olet vilpittömästi kiinnostunut hänestä ja haluat viettää aikaa vain ja ainoastaan hänen kanssaan ilman mitään häiriötekijöitä.

Kerro itsestäsi, mutta muista ettet ole tilanteessa yksin ja osoita olevasi kiinnostunut hänestä kysymällä myös hänen elämästä.

9. Naurata kumppaniasi

Kukaan ei halua elämään ihmistä, joka suhtautuu elämään negatiivisesti ja saa olemuksellaan huonolle tuulelle.

Naiset haluavat rinnalleen miehen, joka saa heidät hyvälle tuulelle ja hymyilemään.

Tuleva tyttöystävä ei halua elämäänsä kuitenkaan pelleä, mutta viihdyttäjän joka kääntää hänen synkimmänkin päivän aurinkoiseksi.

Jokainen meistä osaa tavalla tai toisella saada hymyn toisen huulille. Sitä varten ei tarvita mitään erityistä koulutusta, vaan se voi olla ihan vain pelkkä ilme, teko tai oma hauska hölmö tapa.

Kun olet tyttöystäväsi kanssa, heittäydy välillä hassuksi ja tee kaikkesi että saat hänet nauramaan.

10. Osoita rakkautesi

Ensitapaamisen ja useiden treffien jälkeen suhde voi muotoutua pikkuhiljaa rakkaudeksi. Jokainen haluaa rakastaa ja kokea olevansa rakastettu, joten osoita rakkautesi tyttöystävääsi kohtaan.

Hetki tälle on oikea, kun viihdytte yhdessä ja huomaat ettet halua olla hetkeäkään erossa hänestä.

Tässä vaiheessa sanoja ja tekoja ei enää koeta tunkeilevana, kun tunne on molemminpuolinen.

Älä oleta, että tyttöystäväsi tietää sinun rakastavasi häntä vaan osoita se sekä sanoin että teoin joka päivä ja hetki!