Mies etsii miestä – näin järjestät onnistuneet gay treffit!

Gay pariskunta treffeillä

Oletko etsimässä samaa sukupuolta olevaa kumppania? Ei väliä, vaikka olisit ensimmäisiä kertoja liikkeellä tai jo tottuneempi deittisovellusten käyttäjä, sillä autamme sinua löytämään parhaat deittisovellukset.

Kun aloitat etsimään sopivaa kumppania, on tärkeää aloittaa etsintä oikeasta paikasta. Samaa sukupuolta olevan kumppanin etsiminen on hieman haastavampaa verrattuna vastakkaisen sukupuolen etsimiseen.

Noin 1% väestöstä kertoo olevansa homoseksuaaleja, mutta noin 15%-20% kertoo tunteneensa jonkinlaisia tunteita samaa sukupuolta kohtaan. Vaikka mahdollisten partnereiden määrä jääkin heterosuhteita pienemmäksi, se oikea on mahdollista löytää.

Oikean deittipalvelun valintaan kannattaa panostaa, jotta sinun ei tarvitse pettyä kerta toisensa jälkeen.

Monesti ihmisten ennakko oletus on, että yleisimmät deittipalvelut ovat olemassa vain heteropareja varten ja, että homoille on vain muutama palvelu. Todellisuudessa monet näistä heteroiden suosiossa olevista sivustoista ja sovelluksista tarjoavat myös mahdollisuuden hakea miesten välistä seuraa ja järjestää gay treffit netissä.

Mitä kannattaa huomioida, kun mies etsii miestä

  • Valitse deittisovellus sen mukaan millaista seuraa olet etsimässä
  • Luo hyvä ja simppeli profiili, jossa on tuore kuva ja kunnolla tekstiä itsestäsi
  • Ole avoin ja ennakkoluuloton
  • Ole varma siitä mitä haluat ja kerro se toiselle
  • Ole sopivasti skeptinen ja pidä jalat maassa. Kaikki ei ole välttämättä sitä, miltä näyttää
  • Anna toiselle tilaa, mutta pyri tapaamaan pian uudelleen

Näin luot täydellisen profiilin deittipalveluun

Vaikka tärkeintä on löytää parhaiten omiin tarpeisiinsa vastaava deittipalvelu, kannattaa myös siellä olevaan profiiliin panostaa kunnolla. Kun mies etsii miestä, hyvin tehty profiili herättää muiden kiinnostuksen ja auttaa löytämään sopivan kumppanin.

1. Tuore ja selkeä kuva

Profiilikuva on tärkein yksityiskohta, sillä yleensä muut näkevät kuvasi ensimmäisenä. Valitse siis profiiliisi tuore ja selkeä kuva, jossa näytät itseltäsi. Kuvan tulisi olla muokkaamaton, jottet tule antaneeksi toiselle vääränlaista käsitystä. Vääränlaisen kuvan antaminen varmasti latistaisi treffitunnelman.

2. Lyhyt ja ytimekäs profiiliteksti

Kirjoita itsestäsi lyhyt ja ytimekäs, mutta onnistunut esittelyteksti, jolla vastaat siihen millainen olet ja millaista kumppania olet etsimässä. Kirjoita näistä tiiviisti niin, ettet turhaan kerro liikaa tarpeettomia yksityiskohtia, joita muut tuskin jaksavat lukea.

3. Ole iloinen ja aktiivinen

Muita miehiä kohtaan kannattaa olla aktiivinen, iloinen ja huumorintajuinen, sillä niitä ominaisuuksia yleensä arvostetaan suuresti. Saat todennäköisemmin gayseuraa, kun olet aktiivisesti paikalla profiilissasi, sekä olet muille mukava ja kohtelias.

Saat myös todennäköisemmin seuraa, jos olet liikkeellä iloisella ja positiivisella asenteella. Jätä siis negatiiviset asiat ja tuntemukset deittailun ulkopuolelle ja anna ilon viedä mennessään.

Parhaat paikat, joissa mies etsii miestä?

Entä ne parhaimmat paikat, jossa mies etsii miestä? Homoseuraa on mahdollista löytää monilta erilaisilta sitä tarkoitusta varten olevilta sivuistoilta. Kuitenkin myös suurimmat treffipalvelut tarjoavat sivustollaan mahdollisuuden etsiä samaa sukupuolta olevia käyttäjiä.

Gayseuraa voi lähteä etsimään esimerkiksi seuraavilta sivuilta:

InternationalCupid 

InternationalCupid on paras deittisivu silloin, kun mies etsii miestä. Palvelusta löytyy paljon gayseuraa, joten löydät varmasti miehen gay treffien järjestämiseen.

Kyseessä on yksi maailman suurimmista ja suosituimmista deittisivustoista. InternationalCupidin ehdoton valtti on se, että sivustolta löytyy kansainvälistä homoseuraa. 

Sivuston tarjoama miesseura on myös hieman tasokkaampaa verrattuna muihin seuranhakupalveluihin. Tarjonta kuitenkin keskittyy enimmäkseen pääkaupunkiseudulle, sekä isoihin kasvukeskuksiin.

Grindr 

Grindr on varmasti tunnetuin treffisovellus LGBTQ+ yhteisössä, mutta ei välttämättä paras. Palvelu on saanut leiman pinnallisuudesta, joten jos tarkoituksenasi on järjestää kunnon gay treffit ei palvelu ole välttämättä paras vaihtoehto.

Voit myös katsoa muut sivustoltamme löytyvät deittisivut. Kaikki nämä sivustot tarjoavat mahdollisuuden samaa sukupuolta olevan kumppanin etsimiseen. Löydät siis varmasti sellaisen sivuston, joka parhaiten vastaa tarpeisiisi unelmien kumppanin etsimisessä.

Mies etsii miestä myös pienemmissä kaupungeissa ja paikkakunnilla, vaikka niissä tarjonta onkin paljon vähäisempää. Kuitenkin yleensä sovellukset ja sivustot näyttävät potentiaalisia ehdokkaita myös hieman kauempaa, sekä antavat mahdollisuuden rajata potentiaalisia ehdokkaita sijainnin perusteella

Tätä ominaisuutta kannattaakin hyödyntää. Joten jos välimatka ei ole sinulle ongelma, kannattaa rohkeasti kokeilla miltä tarjonta vaikuttaa muualla.

9 vinkkiä gay treffeille - näin järjestät onnistuneet treffit

Ehkä olet jo nyt valinnut haluamasi treffisovelluksen ja olet valmis järjestämään gay treffit. Mietit kuitenkin, miten onnistunut treffeillä saadaksesi mitä haluat? Tässä muutamia vinkkejä onnistuneiden gay treffien järjestämiseen.

1. Älä odota tapaamista liian pitkään

Ensimmäisiä treffejä ei välttämättä tarvitse ehdottaa heti ensimmäisten viestin aikana, mutta niitä ei kannata odottaa liian pitkään. Jos jutustelu tuntuu luistavan viestejä vaihdellessa, kannattaa treffejä ehdottaa pian. Jos tapaamista odottaa liian pitkään, saattaa toinen nimittäin kiinnostua toisesta miehestä ja unohtaa sinut.

2. Valitse sopiva treffipaikka

Kun ollaan liikkeellä tositarkoituksella, kannattaa treffipaikaksi valita parhaiten tapaamisen päämäärää palveleva paikka. Gay treffit kannattaakin järjestää yleisellä paikalla, kuten kahvilassa tai puistossa tai, jos molemmat harrastavat samaa lajia, mahdollisesti tavata sen harrastamisen merkeissä.

Ravintolat tai kahvilat, sekä muut yleiset tilat ovat hyviä paikkoja treffien pitämiseksi, sillä yleiseltä paikalta on treffien jälkeen molempien hyvä suunnata esimerkiksi omaan kotiin tai mahdollisesti jatkamaan iltaa yhdessä.

3. Älä kerro kaikkea ensimmäisillä treffeillä

Ensimmäisillä treffeillä ei kannata avautua aivan kaikesta. Tottakai perusasiat kannattaa jakaa ja vaihtaa, mutta esimerkiksi pahimmat tapahtumat tai huikeimmat saavutuksesi ikinä ja muut sen kaltaiset ylistykset kannattaa jättää myöhemmälle.

Olet treffeillä, et työhaastattelussa, joten treffien kannattaa antaa mennä omalla painollaan, eikä itseään kannata yrittää ”myydä” toiselle. Rentous ja toiselle tilan antaminen toiselle ovat yhtiä tärkeimmistä tunnelman positiivisuutta lisäävistä tekijöistä.

4. Kysele rennosti, älä haastattele

Joillakin saattaa olla tapana kysellä toiselta valmiiksi keksittyjä kysymyksiä. Sellainen kuitenkin helposti latistaa fiiliksen, joten sellaista kannattaa välttää. Kysymyksiä voi tottakai kysyä rennosti, tilanteen edetessä omalla painollaan. Ole siis utelias, mutta älä kysele asioita väkisin.

5. Älä puhu seksistä

Silloin kun mies etsii miestä tositarkoituksella, ei heti ensimmäisillä treffeillä kannata ottaa puheeksi seksiä. Jos olet vakavammalla mielellä liikkeellä, kannattaa ensin tutustua toiseen enemmän. Seksi sopii toki aiheeksi alussa, jos haussa on yhden illan juttuja.

6. Älä valehtele

Usein jotkut haluavat pitää kiiltokuvamaista, hyvin hohdokasta ja teennäistä imagoa yllä. Ehkäpä sinäkin haluat yrittää tehdä vaikutuksen tällä tavoin. Yleensä kuitenkin heteroiden tavoin myös homot todellisuudessa arvostavat itsensä hyväksyvää ja itsevarmaa ihmistä. Jos siis yrität liikaa, se näyttää usein teennäiseltä ja feikiltä.

Älä myöskään odota toiselta liikoja, mutta älä kuitenkaan ole liian skeptinen. Anna toisille mahdollisuus, kukaan ei ole täydellinen, joten pieniä virheitä tai epäkohtia kyllä oppii sietämään, jos muuten toinen vaikuttaa todella hyvältä. Toinen voi jopa myöhemmin yllättää olemalla parempi saalis, kuin mitä olit aluksi ajatellut.

Jos treffikumppanisi ei kuitenkaan mielestäi ole sellainen mitä olet hakemassa, kannattaa sanoa omista tuntemuksista suoraan. Muuten saatat pitää turhaan yllä toisen toiveita ja haaveita yhteisestä tulevaisuudesta.

7. Ei kannata juoda liikaa

Tuntuivat treffit sujuvan hyvin tai huonosti, kannattaa muistaa kohtuus alkoholin käytössä. Yksii tai kaksi annosta alkoholia riittää, jos alkoholi edes sisältyy treffeihin.

Parasta olisi käydä treffeillä vaikka kahvilassa tai muualla, jossa alkoholia ei tarvita. Kun ollaan etsimässä kumppania tositarkoituksella, ei kannata viettää ns ”ryyppyiltaa” ja mahdollisesti tehdä jotain, mitä jälkeenpäin tulee katumaan.

8. Anna toiselle tilaa hengittää

Anna toiselle ihmiselle tilaa hengittää. Deiteillä tai niiden jälkeen ei kannata heti kysyä mitä mieltä toinen on sinusta. Voit kuitenkin kertoa tykänneesi tai nauttineesi treffeistä, mutta sen enempää ei kannata asiaa kysellä.

Jos sinusta tuntuu, että myös toinen osapuoli piti treffeistä, voit laittaa myöhemmin viestiä ja sanoa pitäneesi treffeistänne. Anna toiselle tilaa ja anna hänen rauhassa vastata, sekä kertoa omat mielipiteensä.

Uusia treffejä kannattaa kysellä ja miettiä vasta, jos juttelu muuten luistaa esimerkiksi WhatsAppin tai muiden viestipalveluiden kautta.

9. Älä harrasta seksiä ensimmäisillä treffeillä (ellet halua)

Seksin harrastaminen ensimmäisillä treffeillä ei yleensä johda yhteiseen tulevaisuuteen. Nimittäin harvemmin ihmiset, jotka ovat harrastaneet seksiä ensimmäisten treffien aikana, päätyvät parisuhteeseen.

Kannattaakin pidättäytyä seksin harrastamisesta, oli treffien tunnelma miten hyvä tahansa ja mieluummin tutustua toiseen kunnolla. Näin mielenkiinto pysyy yhteisissä tekemisissä ja harrastuksissa pelkän lyhyen seksisuhteen sijaan.

Järjestä unelmiesi gay treffit

Gayseuraa kyllä löytää, kun vain tietää mitä mieheltä haluaa. Mieti siis mitä haluat mieheltäsi ja millaista seuraa etsit. Valitse sitten asianmukainen deittisovellus ja ala tutustumaan muihin miehiin. Määrittelemällä ensin omat tavoitteesi nettideittailun suhteen maksimoit mahdollisuutesi löytää sitä mitä haluat.Eliittikumppani

Toivotamme onnea ja menestystä gayseuran hakuun!