Ensimmäiset treffit: 10 toimivaa treffi-ideaa

Ensimmäinen treffit uuden tuttavuuden kanssa saattaa aiheuttaa jännitystä ja päänvaivaa. Näillä 10 treffi-idealla pääset kuitenkin pitkälle onnistuneiden ensimmäisten treffien suunnittelussa.

Ekat treffit - vaihtoehdot elokuvateatterille

Varatkaa liput stand up -iltaan
Ensimmäisille tapaamiskerroille stand up on parempi vaihtoehto kuin elokuva tai teatteri. Esityksen aikana pääsette nauramaan yhdessä ja voitte jutella enemmän kuin teatterisalissa. Kun jonkun muun tyypin hauskat jutut ovat rentouttaneet teidät, iltaa on helppo jatkaa vielä lasillisella. Stand up myös paljastaa heti, nauratteko samoille jutuille ja kohtaavatko kemianne.

Osallistukaa pubivisaan
Jos pelkäät keskustelun tyrehtyvän liian nopeasti drinkkilasien äärellä, valitkaa baari, jossa järjestetään tietokilpailu. Niin pääsette puuhaamaan jotain yhdessä ja kilpailemaan leikkimielisesti. Kysymykset saattavat myös paljastaa, mistä asioista olette kiinnostuneita. Näin saatte kätevästi puheenaiheita loppuillalle.

Ensimmäiset treffit urheilusta kiinnostuneille

Järjestäkää kisakatsomo
Jos urheilu on lähellä teidän kummankin sydäntä, menkää katsomaan paikallisen joukkueen peliä tai pitäkää kisakatsomo jomman kumman luona. Unohdatte kokonaan jännittää treffejä, kun uppoudutte peliin, ja väliajalla ehditte jutella muustakin kuin urheilusta.

Lähtekää retkelle luontoon
Suomi on pullollaan metsiä ja retkeilyreittejä. Pakatkaa eväät mukaan ja lähtekää patikkaretkelle pitkospuita pitkin. Luonnossa saatte jutella rauhassa, eikä kummankaan tarvitse kiirehtiä minnekään.

Eka deitti kokeilunhaluisille

Testatkaa uutta ruokalajia
Eikö kumpikaan teistä ole maistanut sushia, tai avattiinko keskustaan uusi meksikolainen ravintola? Kokekaa yhdessä uusi makuelämys. Kun ruokalaji on uusi, ei tarvitse stressata, sujuuko aterimien käyttö täysin etiketin mukaan. Myös kierros kansainvälisellä ruokatorilla voi olla hauskaa ajanvietettä. Pääsette kokeilemaan eri maiden makuja ja seuraavilla treffeillä voitte tavata suosikkiruokaanne tarjoilevassa ravintolassa tai kokata sitä itse.

Kokeilkaa teille tuntematonta urheilulajia
Vuokratkaa surffilauta ja mela suppailua varten tai testatkaa käsivoimanne boulderoinnissa. Vierasta lajia kokeillessa pääsette sekä oivaltamaan uutta että tuskailemaan yhdessä, eikä treffeiltä ainakaan puutu tekemistä. Jos toinen teistä on mestari golfissa tai tuntee biljardipöydän kaikki kikat, voitte ottaa oppitunteja toisiltanne. Kannattaa kuitenkin muistaa, että liiallinen päteminen alkaa helposti ärsyttää ja että urheilua ei tarvitse ottaa liian vakavasti.

Seikkailu pikkubudjetilla

Leikkikää turisteja lähiympäristössänne
Onko kotikaupungissanne nähtävyys, jossa kumpikaan ei ole vieraillut? Napatkaa auto alle tai hypätkää bussiin ja korjatkaa aukko sivistyksessänne. Myös matka naapurikaupunkiin on hauska vaihtoehto. Uusi ympäristö muutaman kymmenenkin kilometrin päässä luo erilaisen tunnelman treffeille: voitte yhdessä etsiä suosikkikahvilan ja ihailla maisemia.

Nauttikaa iltahämärästä
Iltakävelystä tulee paljon tavallista tunnelmallisempi hämärän laskeutuessa. Pimeiden iltojen turvin voi pulahtaa uimaankin, jos rohkeutta riittää. Kannattaa myös ottaa selvää tähtitaivaan tapahtumista. Onko treffi-illaksi luvattu tavallista enemmän tähdenlentoja tai näkyykö joku planeetta tavallista kirkkaampana? Taivaankannen tuijottelu on hauskempaa kaksin kuin yksin.

Rentoa tutustumista

Juokaa kahvit
Treffeille ei ole pakko keksiä jännittävää ohjelmaa, vaan on sallittua mennä ihan vain kahville. Teidän ei tarvitse mennä kaupungin trendikkäimpään kahvilaankaan, vaan valitkaa sopivan kotoisa paikka, jossa voitte rauhassa tutustua toisiinne.

Lähtekää yhdessä lenkille
Jos tapasitte lenkkeillessä, voi olla luontevaa järjestää ensimmäiset treffit samaan paikkaan. Lenkkitreffeillä ei ole pakko hikoilla ja esitellä omaa kuntoa, vaan voitte rauhassa tutustua toisiinne kävelyllä. Jos kemianne eivät kohtaakaan, lenkkipolulta pääsee myös nopeammin pois kuin pitkältä vaellusreitiltä.

Toivomme, että ekat treffit uuden tuttavuutesi kanssa ovat ikimuistoiset.

Vaikka ensimmäiset treffit eivät sujuisi, ei kannata lannistua. Löydät sivustoltamme kaikki deittisovellukset seuranhakuun, joten tulet varmasti löytämään sopivan kumppanin jonain päivänä, vaikka ekat treffisi epäonnistuisivatkin.