Eliittikumppani: Kokemuksia & Arvostelu suositusta deittipalvelusta (2023)

Paras treffisivusto miehille
Eliittikumppani kokemuksia & arvostelu 2023

Eliittikumppani tuli suomalaisten tietoisuuteen muutamia vuosia sitten ja se on onnistunut alusta alkaen hämmentämään deittipalveluiden kenttää. Jo pelkästään Eliittikumppanin nimi herättää kuumia tunteita puolin ja toisin. Etenkään Suomessa tätä nimeä ei olla otettu monissa ympyröissä vastaan positiivisin mielin.

Mutta mistä Eliittikumppani sivustossa oikeasti on kyse? Voiko sinne liittyä ainoastaan korkeasti koulutetut ja varakkaat yli 10 000€/kk tuloja ansaitsevat ihmiset?

Lue tältä sivulta Eliittikumppani kokemuksia sekä arvostelumme selvittääksesi sopiiko tämä suomenkielinen deittisovellus sinulle. Suosittelemme myös katsomaan alla olevan videon deittipalvelun kansainvälisestä versiosta, jonka ominaisuudet vastaavat suomenkielisen version ominaisuuksia.

Sisällysluettelo

Eliittikumppani.fi -sivuston sinkut

Eliittikumppaniin rekisteröitymiseksi pitää olla vähintään 18-vuotias. Jäsenistä suurin osa on noin 30-vuotiaita tai vanhempia. Esimerkiksi 50-vuotiaita käyttäjiä löytyy palvelusta runsaasti. Arviolta 70 prosenttia jäsenistä on korkeasti koulutettuja.

Palvelun ideana on ensisijaisesti löytää samanlaisia arvoja tai ainakin elintasoa omaava kumppani. Täten sinun on mahdollista asettaa esimerkiksi koulutus- tai tulotasosta vaatimuksia kumppaniehdokkaille.

Eliittikumppani sivustolla voit hakea myös samaa sukupuolta olevia kumppaniehdokkaita. Palvelu on siis suunnattu monipuolisesti kaikille ihmisille, jotka todella haluavat kestävän parisuhteen, seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Jos sen sijaan olet hakemassa pelkkää panoseuraa netistä tai muunlaisia kevyempiä suhteita, kannattaa kääntää katse muita palveluita kohti.

Deittisivustolle rekisteröitymisen yhteydessä tehtävä näppärä persoonallisuustesti karsii hyvin sellaiset ihmiset, jotka eivät ole tosissaan etsimässä kestävämpää parisuhdetta. Nykyisin kohdennetumpi, laadukkaampi nettideittailu onkin yhä suositumpaa, koska satunnaiset yhdenillanjutut ja pinnallisuus ovat alkaneet kyllästyttää ihmisiä. Laadusta on siis tullut jälleen määrää tärkeämpää, ja palvelun Premium jäsenyys tarjoaa juuri sitä.

Käytännössä Eliittikumppanin jäsenten enemmistö löytyy suurimmista kasvukeskuksista, kuten Tampereelta ja Turusta, sekä pääkaupunkiseudulta, jossa tarjontaa luonnollisesti on valtavasti.

Myös pienemmillä paikkakunnilla on jonkin verran tarjontaa, mutta myönnettävästi melko vähän. Mikäli et siis koe välimatkaa ongelmaksi, voit myös etsiä käyttäjiä pidemmän välimatkan päästä ja halutessasi jopa ulkomailta.

Kuka voi rekisteröityä Eliittikumppaniin?

Sivustolle ainoa vaatimus on 18 vuoden ikä. Nimestä, mainoksista ja maineesta huolimatta et siis tarvitse 100 000 euron vuosituloja, omaa saarta tai tohtorin arvonimeä liittyäksesi sivustolle. Näistä ei tietenkään haittaa olisi, mutta ne eivät liity vaatimuksiin mitenkään.

Palvelun ideana on, että jokainen käyttäjä tekee persoonallisuustestin, jonka perusteella käyttäjiä ”matchataan” sopimaan toisilleen. Eliittikumppani on toisin sanoen siis juuri sinulle sopiva sinkku. Se ei niinkään tässä yhteydessä tarkoita arvonimeä, titteliä, tuloja tai muita ominaisuuksia – ainakaan suoraan.

Eliitti voi tarkoittaa esimerkiksi seuraavia:

Tutkimustulokset puoltavat paljon sitä, että esimerkiksi samalle tasolle kouluttautuneet pariskunnat ovat onnellisempia. On myös epätodennäköisempää, että heidän suhteensa päättyvät eroon.

Mutta kyllähän järkikin sen jo sanoo, että samanlaiset tavoitteet kumppanien kesken, esimerkiksi tulevaisuuteen tai uraan liittyen, on helpompaa ymmärtää, verrattuna tilanteeseen, jossa kumppanit tulevat aivan erilaisista koulutustaustoista ja omaavat täysin erilaiset tulevaisuuden suunnitelmat. Kun pariskunnalla on elämässään samanlaiset arvot, on heidän suhteensakin huomattavasti vakaammalla ja terveemmällä pohjalla, verrattuna tilanteeseen, joissa heidän persoonansa olisivat kuin yö ja päivä, jolloin yhteydenottoja tulisi oletettavasti paljon enemmän.

Ajattelemme usein, että ”vastakohdat täydentävät toisiaan”, mutta todellisuus saattaa sittenkin olla aivan muuta. Introvertti harvoin nauttii ekstrovertin jatkuvasti antamasta huomiosta ja sen hakemisesta. Sama tietenkin toimii myös päinvastoin, eli ekstrovertti on harvemmin mielissään siitä, miten harvoin introvertti saattaa ottaa kontaktia tai mieliä tehdä asioita yhdessä.

Pitkällä tähtäimellä parisuhteen onkin oltava vakaalla pohjalla, jotta samankaltaiset ihmiset saavat onnellisemman, paremman ja tasaisemman perustan suhteelleen.

Jos tämänkaltainen ajatusmaailma on jotain, mitä saatat itsekin omata, on Eliittikumppani erinomainen sivusto laittaa kokeiluun.

Erikoistoiminnot ja muut ominaisuudet

Eliittikumppani on saavuttanut suuren suosionsa uniikin algoritminsa ansiosta.

Kyseessä on niin sanottu matching-deittisivusto, jossa käyttäjät yhdistetään eli “matchataan” samankaltaisten ihmisten kanssa algoritmin laskelmien perusteella.

Tämä perustuu sivustolla tehtävään persoonallisuustestiin, jonka avulla voidaan löytää toisilleen mahdollisimman hyvin sopivat kumppanit erilaisten soveltuvuusmallien perusteella.

Palvelussa voi lisäksi filtteröidä kumppaniehdokkaita koulutus- ja tulotason pohjalta.

Aloittaaksesi palvelun käytön luo ensimmäiseksi profiili, jossa kerrot:

Rekisteröinti hoidetaan loppuun sähköpostitse. Sähköpostiosoitetta ei kuitenkaan jaeta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Seuraavaksi sinut pyydetään tekemään persoonallisuustesti, jonka perusteella sinulle aletaan suosittelemaan kumppaniehdokkaita.

Persoonallisuusprofiili nojautuu tunnettuun Big Five -teoriaan, eli Viiden suuren piirteen teoriaan, ja kysymysten tarkoituksena on selvittää kiinnostuksen kohteitasi.

Testin täyttämiseen kannattaa varata riittävästi aikaa eikä sitä sovi tehdä hätiköiden. Mitä todenmukaisemmin vastaat kysymyksiin, sitä paremmin sopivia kumppaniehdokkaita palvelu pystyy tarjoamaan sinulle.

Kaikkiin kysymyksiin ei ole pakko vastata heti, vaan voit vastata niihin myös myöhemmin. Eliittikumppania voi siis käyttää myös ilman persoonallisuustestiä. Mitä useampaan kysymykseen vastaat, sitä paremmin sivusto osaa kuitenkin ehdottaa sopivia kumppaniehdokkaita.

Kun olet luonut tilin palveluun, voit ottaa yhteyttä muihin käyttäjiin:

Eliittikumppani ilmoittaa aina sopivista kumppaniehdokkaista sähköpostitse, ellet ole erikseen poistanut asetusta käytöstä. Saat myös aina ilmoituksen jonkun reagoidessa profiiliisi, joten tiedät ketkä sivuston sinkuista ovat kiinnostuneita sinusta.

Keskusteleminen muiden sinkkujen kanssa

Kun olet liittynyt jäseneksi, sinulle aletaan ehdottamaan sinkkuja tekemäsi persoonallisuustestin pohjalta. Jos pidät palvelusta ja se vaikuttaa hyvältä, voit sen jälkeen maksaa jäsenmaksun ja aloittaa viestittelyn muille käyttäjille.

Oma profiili kannattaa täyttää huolellisesti ja panostaa etenkin kuviin. Hyvin täytetyllä profiililla saat huomattavasti parannettua mahdollisuuksiasi saada muut kiinnostumaan profiilistasi. Yhteyden ottaminen muihin tapahtuu joko lähettämällä viestejä muille käyttäjille, heittämällä flirttiä, tai voit käyttää viittä palvelun tarjoamaa valmiiksi muotoiltua kysymystä.

Naiset voivat helposti lähestyä miestä lähettämällä heille ”hymyn” ja, jos mies kiinnostuu, hän voi vastata viestillä. Jos siis noudatetaan vanhanaikaisempaa ajatusmallia siitä, että miehen pitäisi tehdä aloite keskustelusta.

Eliittikumppani.fi jäsenyys & hinnat

Eliittikumppanin perusjäsenyys on ilmainen, mutta jos haluaa käyttää palvelua kunnolla, kannattaa ottaa maksullinen versio. Näin saat kaikki ominaisuudet käyttöösi ja pääset oikeasti kunnolla hyödyntämään sivustoa sopivan kumppanin löytämiseksi.

Vaikka kuukausimaksu tuntuu monista korkeahkolta, on se käytännössä hyvä sijoitus tulevaisuuteen. Maksullisuus pitää huijarit ja häiriköt poissa, sekä on osoitus siitä, että käyttäjät ovat tosissaan etsimässä itselleen kumppania.

Varsinkin naisten kannalta jäsenmaksu tarkoittaa vähemmän miespuolisia häirikköjä. Eli käytännössä, kun palvelu on maksullinen, palvelussa olevien sinkkujen taso on korkeampi.

Tällä hetkellä Eliittikumppani hinta on:

Nämä ovat siis Premium jäsenyyden hinnat. Välillä kuitenkin on mahdollisuus päästä kokeilemaan edullisemmin Premium jäsenyyttä. Itse asiassa juuri nyt sinullakin on mahdollisuus kokeilla Premium jäsenyyttä!

Maksutavat ja maksaminen

Eliittikumppanin Premium jäsenyys on mahdollista ostaa vain maksu- ja luottokortilla, tai vaihtoehtoisesti PayPalila.

Palvelu tukee maksamiseen seuraavia luottokortteja:

Yksityisyys ja turvallisuus

Useinkaan ihmiset eivät kauheasti halua puhua omasta, yksityisestä nettideittailustaan, eivätkä yleensä myöskään halua työkavereiden tai tuttujen löytävän heitä jostain deittipalvelusta. Jos pyrit varjelemaan yksityisyyttäsi, Eliittikumppani on yksi tiukimmin käyttäjien yksityisyydestä huolehtivista nettideittipalveluista.

Esimerkiksi profiilikuvaasi ei ollenkaan käytetä sivuston ulkopuoliseen markkinointiin, vaan se näkyy ainoastaan jäsenmaksun maksaneille, kirjautuneille jäsenille. Profiilisi ja kuvasi näkyvät ensisijaisesti vain ”matchatyille” kumppaniehdokkaille, eli uteliaat tuttavat tai naapurit eivät pääse selaamaan läpi kaikkia palvelussa olevia profiileja. On siis erittäin epätodennäköistä, että törmäät palvelussa tuttuihin.

Eliittikumppani on Saksaan rekisteröity yritys (tarkalleen ottaen Eliittikumppania ylläpitävä yritys on nimeltään ”Spark Networks Services GmbH”), ja saksalaiset, sekä heidän lakinsa, ovat tunnetusti tiukkoja tietoturvan suhteen.

Eliittikumppanin luotettavuus

Eliittikumppanin ilmaantuessa markkinoille, sai se mediassa hyvin paljon kyseenalaista julkisuutta. Tämän lisäksi jotkut käyttäjät valittivat kuluttaja-asiamiehelle jäsenyyksiinsä liittyvistä veloituksista. Yleensä nämä ongelmat kuitenkin johtuivat siitä, etteivät käyttäjät huomanneet tai yksinkertaisesti muistaneet lopettaa jäsenyyttään palvelussa.

Maksaessasi jäsenyydestäsi palvelu veloittaa sinua siis automaattisesti uudesta tilausjaksosta edellisen jakson loputtua. Eli, jos haluat päättää jäsenyytesi, sinun tulee muistaa lopettaa jäsenyytesi omien sivujen asetuksista, tai lähettämällä asiasta viesti heidän asiakaspalveluunsa. Näin et turhaan maksa jäsenyydestä, jota et käytä.

Eliittikumppani vs. muut deittisivustot

Jos katsotaan Googlen hakutermien puolueetonta tilastoa suomalaisten suosimista deittisivustoista, niin Eliittikumppani on todella suosittu deittisivusto.

Eliittikumppani sivustoa haetaan Googlen kautta noin 20 000 kertaa joka kuukausi. Vaikka hakumäärä ei ole mitään Tinderiin nähden, on se erittäin suuri määrä tällaiselle kohdennetulle deittipalvelulle.

Deittisovellus ei pyri kilpailemaan massoille tarkoitettujen deittisivustojen kanssa vaan se pyrkii tarjoamaan laadukkaampaa käyttäjäkokemusta, sekä “parempia” jäseniä. Palvelun vakavahenkisyys näkyy jo heti profiilia täyttäessä, mikä selkeästi erottaa sen kevytmielisemmistä palveluista. Deittisivustoa ei voi siis suositella pintaliitelijöille, vaan se on nimenomaan niille, jotka oikeasti etsivät parisuhdetta.

Toisin sanoen Eliittikumppani.fi on erittäin varteenotettava vaihtoehto seuranhakuun ja meidän Eliitikumppani kokemukset olivatkin todella positiivisia.

Mutta millaisia kokemuksia Eliittikumppanista muilla on?

Käyttäjät pitävät sivustolla erityisesti siitä, että palvelussa etsitään oikeasti parisuhdetta pelkän seksin sijaan.

Jos tunnistat itsesi seuraavista tuntomerkeistä, suosittelemme palvelun käyttöä:

Kun etsit seuraa tositarkoituksella, on Eliittikumppani erittäin hyvä valinta. Hyviä vaihtoehtoja Eliittikumppani.fi:lle ovat myös E-Kontakti ja 50plusmatch, jos olet jo hieman kokeneempi sinkku. Toivotamme onnea ja menestystä seuranhakuun!