Eliittikumppani: Kokemuksia & Arvostelu suositusta deittipalvelusta (2022)

Paras treffisivusto miehille
Eliittikumppani kokemuksia & arvostelu 2022

Eliittikumppani tuli suomalaisten tietoisuuteen muutamia vuosia sitten ja se on onnistunut hämmentämään deittipalveluiden kenttää. Eliittikumppanin nimi on hyvin tunteita herättävä ja varsinkin Suomessa tätä nimeä ei olla otettu aina hyvin vastaan.

Mutta mistä Eliittikumppani sivustossa oikeasti on kyse? Voiko sinne liittyä ainoastaan korkeasti koulutetut ja varakkaat yli 10 000€/kk tuloja ansaitsevat ihmiset?

Lue tältä sivulta Eliittikumppani kokemuksia ja arvostelumme selvittääksesi sopiiko tämä suomalainen deittisovellus sinulle. Suosittelemme myös katsomaan alla olevan videon deittipalvelun kansainvälisestä versiosta, jossa on samat ominaisuudet kuin suomenkielisessä versiossa.

Jos haluat skipata arvostelun lukemisen ja videon katsomisen, voit rekisteröityä palveluun suoraan tämän linkin kautta.

Sisällysluettelo

Tällaisia sinkkuja löydät Eliittikumppani.fi -sivustolta

Eliittikumppaniin rekisteröitymiseksi pitää siis olla vähintään 18-vuotias. Jäsenistä suurin osa on kuitenkin noin 30-vuotiaita, tai vanhempia. Jäsenistä noin 70 prosenttia on korkeasti koulutettua ja yli 50-vuotiaita käyttäjiä on palvelussa runsaasti.

Palvelun idea onkin siis löytää samanlaisia arvoja omaava kumppani. Kuitenkin sinun on mahdollista asettaa esimerkiksi koulutus-, tai tulotasosta vaatimuksia kumppaniehdokkaille. Nykypäivänä monille ihmisille kumppanin koulutus tai ura on hyvin tärkeää.

Eliittikumppani sivustolla voit hakea myös samaa sukupuolta olevia kumppaniehdokkaita. Eli palvelu on suunnattu monipuolisesti kaikille ihmisille, jotka todella haluavat kestävän parisuhteen. Jos siis olet hakemassa pelkkää seksiseuraa tai muunlaisia suhteita, kannattaa silloin kääntää katse muita palveluita kohti.

Deittisivustolle rekisteröitymisen yhteydessä tehtävä persoonallisuustesti karsii hyvin sellaiset ihmiset, jotka eivät ole tosissaan etsimässä kestävämpää parisuhdetta. Nykyisin kohdennetumpi, laadukkaampi nettideittailu on yhä suositumpaa, koska satunnaiset yhdenillanjutut ja pinnallisuus ovat alkaneet kyllästyttää ihmisiä. Laatu onkin siis määrää tärkeämpää ja palvelun Premium jäsenyys tarjoaa juuri sitä.

Käytännössä Eliittikumppanin jäsenistä suurin osa löytyy isoimmista kasvukeskuksista, kuten Tampereelta ja Turusta, sekä pääkaupunkiseudulta, jossa tarjontaa on valtavasti.

Myös pienemmillä paikkakunnilla on jonkin verran tarjontaa, vaikka kuitenkin hyvin vähänlaisesti. Eli jos et koe välimatkaa ongelmaksi, voit luonnollisesti myös etsiä käyttäjiä pidemmän välimatkan päästä ja halutessasi jopa ulkomailta.

Kuka voi rekisteröityä Eliittikumppaniin?

Sivustolle ainoa vaatimus on 18 vuoden ikä. Eli nimestä ja mainoksista huolimatta et tarvitse 100 000 euron vuosituloja, omaa saarta tai tohtorin arvonimeä. Näistä ei tietenkään haittaa olisi, mutta ne eivät liity vaatimuksiin mitenkään.

Palvelun ideana on, että jokainen käyttäjä tekee persoonallisuustestin, jonka perusteella käyttäjiä ”matchataan” sopimaan toisilleen. Eliittikumppanilla tarkoitetaan siis juuri sinulle sopivaa sinkkua. Eliitti ei siis tässä yhteydessä tarkoita arvonimeä, titteliä, tuloja tai muita ominaisuuksia.

Eliitti voi tarkoittaa esimerkiksi seuraavia:

 • Korkeakoulutettuna voit etsiä saman koulutustason saaneita kumppaniehdokkaita
 • Jos haluat lapsia, voit etsiä kumppaniehdokkaita, joka myös on lapsirakas
 • Jos esimerkiksi olet introvertti, saat todennäköisemmin introverttejä ehdokkaita ja sama ekstroverttien kohdalla.
 • Ekstrovertit siis kohtaavat paljon todennäköisemmin kaltaisiaan ekstroverttejä ja niin edelleen.
 • Jos olet uskovainen, esimerkiksi kristitty, saat todennäköisemmin seuraa muista uskovaisista.

Tutkimustulokset puoltavat paljon sitä, että esimerkiksi samalle tasolle kouluttautuneet pariskunnat ovat onnellisempia ja myös eroavat epätodennäköisemmin.

Mutta kyllähän järkikin sen sanoo, samanlaiset tavoitteet kumppanien kesken esimerkiksi tulevaisuudesta tai urasta on helpompaa ymmärtää. Kun pariskunnalla on elämässään samanlaiset arvot, on heidän suhteensakin huomattavasti vakaammalla ja terveemmällä pohjalla, kuin tilanteessa, jossa heidän persoonansa olisivat täysin päinvastaiset ja yhteenottoja tulisi jatkuvasti.

Ajattelemme usein, että ”vastakohdat täydentävät toisiaan”, mutta todellisuus on sitten kuitenkin aivan muuta. Introvertti harvoin nauttii ekstrovertin jatkuvasti huomiosta ja sen hakemisesta. Sama myös päinvastoin, ekstrovertti harvemmin pitää siitä, ettei introvertti halua kovin usein ottaa kontaktia ja tehdä asioita niin ahkerasti.

Pitkällä tähtäimellä parisuhteen on oltava vakaalla pohjalla, jotta samankaltaiset ihmiset saavat onnellisemman, paremman ja tasaisemman perustan suhteelleen.

Jos siis sisäistät ajatusmaailman ja hyväksyt sen, kannattaa kokeilla seuran hakemista Eliittikumppanin avulla.

Eliittikumppani toiminnot & ominaisuudet

Eliittikumppani on saavuttanut suuren suosionsa uniikin algoritminsa ansiosta.

Kyseessä on niin sanottu matching-deittisivusto, jossa käyttäjät siis yhdistetään eli “matchataan” samankaltaisten ihmisten kanssa.

Tämä perustuu sivustolla tehtävään persoonallisuustestiin, jonka avulla voidaan löytää toisilleen mahdollisimman hyvin sopivat kumppanit erilaisten soveltuvuusmallien perusteella.

Palvelussa voi lisäksi filtteröidä kumppaniehdokkaita koulutus- ja tulotason pohjalta.

Aloittaaksesi palvelun käytön luo ensimmäiseksi profiili, jossa kerrot:

 • Sukupuolesi
 • Minkä sukupuolen edustajan haluat kumppaniehdokkaasi olevan
 • Rekisteröinti hoituu lopuksi sähköpostitse (tätä ei jaeta kolmansille osapuolille – yksityisyydestä enemmän alla!).

Seraavaksi sinut pyydetään tekemään persoonallisuustesti, jonka perusteella sinulle aletaan suosittelemaan kumppaniehdokkata.

Persoonallisuusprofiili nojautuu tunnettuun Big Five -teorian, eli Viiden suuren piirteen teoriaan ja kysymysten tarkoituksena on selvittää kiinnostuksen kohteitasi.

Testin täyttämiseen kannattaa varata riittävästi aikaa eikä sitä kannata tehdä hätiköiden. Mitä todenmukaisemmin vastaat kysymyksiin, sitä paremmin sopivia kumppaniehdokkaita palvelu pystyy tarjoamaan sinulle.

Kaikkiin kysymyksiin ei ole pakko vastata heti, vaan voit vastata niihin myös myöhemmin. Eliittikumppania voi siis käyttää myös ilman persoonallisuustestiä.

Kun olet luonut tilin palveluun, voit ottaa yhteyttä muihin käyttäjiin:

 • Omalla viestillä
 • Esittämällä valmiiksi ehdotettuja kysymyksiä
 • Reagoimalla profiileihin erilaisilla hymiöillä

Eliittikumppani ilmoittaa aina sopivista kumppaniehdokkaista sähköpostitse ellet ole poistanut asetusta. Saat myös aina ilmoituksen, kun joku reagoi profiiliisi, joten tiedät ketkä sinkut ovat kiinnostuneita sinusta.

Keskusteleminen muiden sinkkujen kanssa

Kun olet liittynyt jäseneksi, sinulle aletaan ehdottamaan sinkkuja tekemäsi persoonallisuustestin pohjilta. Jos pidät palvelusta ja se vaikuttaa hyvältä, voit sen jälkeen maksaa jäsenmaksun ja aloittaa viestittelyn muille käyttäjille.

Oma profiili kannattaa täyttää huolellisesti ja panostaa etenkin kuviin. Hyvin täytetyllä profiililla saat huomattavasti parannettua mahdollisuuksiasi saada muut kiinnostumaan profiilistasi. Yhteyden ottaminen muihin tapahtuu joko lähettämällä viestejä muille käyttäjille, heittämällä flirttiä, tai voit käyttää viittä palvelun tarjoamaa valmiiksi muotoiltua kysymystä.

Naiset voivat helposti lähestyä miestä lähettämällä heille ”hymyn” ja, jos mies kiinnostuu, hän voi vastata viestillä. Jos siis noudatetaan vanhanaikaisempaa ajatusmallia siitä, että miehen pitäisi tehdä aloite keskustelusta.

Eliittikumppani.fi jäsenyys & hinnat

Eliittikumppanin perusjäsenyys on ilmainen, mutta jos haluaa käyttää palvelua kunnolla, kannattaa ottaa maksullinen versio. Näin saat kaikki ominaisuudet käyttöösi ja pääset oikeasti kunnolla hyödyntämään sivustoa sopivan kumppanin löytämiseksi.

Vaikka kuukausimaksu tuntuu monista korkeahkolta, on se käytännössä hyvä sijoitus tulevaisuuteen. Maksullisuus pitää huijarit ja häiriköt poissa, sekä on osoitus siitä, että käyttäjät ovat tosissaan etsimässä itselleen kumppania.

Varsinkin naisten kannalta jäsenmaksu tarkoittaa vähemmän miespuolisia häirikköjä. Eli käytännössä, kun palvelu on maksullinen, palvelussa olevien sinkkujen taso on korkeampi.

Tällä hetkellä Eliittikumppani hinta on:

 • 6 kuukautta: 37,90 € per kuukausi
 • 3 kuukautta: 49,90 € per kuukausi

Nämä ovat siis Premium jäsenyyden hinnat. Välillä kuitenkin on mahdollisuus päästä kokeilemaan edullisemmin Premium jäsenyyttä. Nyt sinulla onkin mahdollisuus kokeilla Premium jäsenyyttä!

Maksaminen

Eliittikumppanin premium-jäsenyys on mahdollista ostaa vain maksu- ja luottokortilla tai PayPalila.

Palvelu tukee maksamiseen seuraavia luottokortteja:

 • Visa,
 • Visa Electron
 • Maestro
 • MasterCard
 • American Express.

Eliittikumppanin yksityisyys

Useinkaan ihmiset eivät kauheasti halua puhua omasta, yksityisestä nettideittailustaan, eivätkä yleensä myöskään halua työkavereiden tai tuttujen löytävän heitä jostain deittipalvelusta. Jos pyrit varjelemaan yksityisyyttäsi, Eliittikumppani on yksi tiukimmin käyttäjien yksityisyydestä huolehtivista nettideittipalveluista.

Esimerkiksi profiilikuvaasi ei ollenkaan käytetä sivuston ulkopuoliseen markkinointiin, vaan se näkyy ainoastaan jäsenmaksun maksaneille, kirjautuneille jäsenille. Profiilisi ja kuvasi näkyvät ensisijaisesti ”matchatyille” kumppaniehdokkaille, eli uteliaat tuttavat tai naapurit eivät pääse katsomaan lävitse kaikkia palvelussa olevia profiileja. On siis erittäin epätodennäköistä, että törmäät palvelussa tuttuihin.

Eliittikumppani on Saksaan rekisteröity yritys (tarkalleen ottaen Eliittikumppania ylläpitävä yritys on nimeltään ”Spark Networks Services GmbH”) ja saksalaiset, sekä heidän lakinsa ovat tunnetusti tiukkoja tietoturvan suhteen.

Onko Eliittikumppani luotettava deittipalvelu?

Eliittikumppanin ilmaantuessa markkinoille, sai se mediassa hyvin paljon kyseenalaista julkisuutta. Tämän lisäksi jotkut käyttäjät valittivat kuluttaja-asiamiehelle jäsenyyksiinsä liittyvistä veloituksista. Yleensä nämä ongelmat kuitenkin johtuivat siitä, etteivät käyttäjät huomanneet tai yksinkertaisesti muistaneet lopettaa jäsenyyttään palvelussa.

Maksat siis jäsenyydestäsi ja palvelu veloittaa sinua automaattisesti uudesta tilausjaksosta edellisen jakson loputtua. Eli, jos haluat päättää jäsenyytesi, sinun tulee muistaa lopettaa jäsenyytesi omien sivujen asetuksista tai lähettämällä asiasta viesti heidän asiakaspalveluunsa. Näin et turhaan maksa jäsenyydestä, jos et sitä käytä.

Eliittikumppani ja muut deittisivustot vertailussa

Jos katsotaan Googlen hakutermien puolueetonta tilastoa suomalaisten suosimista deittisivustoista, niin Eliittikumppani on todella suosittu deittisivusto.

Eliittikumppani sivustoa haetaan Googlen kautta noin 20 000 kertaa joka kuukausi. Vaikka hakumäärä ei ole mitään Tinderiin nähden, on se erittäin suuri määrä tällaiselle kohdennetulle deittipalvelulle. 

Deittisovellus ei pyri kilpailemaan massoille tarkoitettujen deittisivustojen kanssa vaan se pyrkii tarjoamaan laadukkaampaa käyttäjäkokemusta, sekä “parempia” jäseniä. Palvelun vakavahenkisyys näkyy jo heti profiilia täyttäessä, mikä selkeästi erottaa sen kevytmielisemmistä palveluista. Deittisivustoa ei voi siis suositelle pintaliitelijöille vaan niille, jotka oikeasti etsivät parisuhdetta.

Kokemukset Eliittikumppanista

Eliittikumppani.fi on siis erittäin varteenotettava vaihtoehto seuranhakuun ja meidän Eliitikumppani kokemukset olivat todella positiivisia.

Mutta millaisia kokemuksia Eliittikumppanista muilla on?

Kaiken kaikkiaan palvelusta löytyy paljon positiivisia kokemuksia, mikä on tietenkin erittäin hyvä merkki deittipalvelulle.

Käyttäjät pitävät sivustolla erityisesti siitä, että palvelussa etsitään oikeasti parisuhdetta eikä pelkkää seksiä.

Jos tunnistat itsesi seuraavista tuntomerkeistä, suosittelemme palvelun käyttöä:

 • Noin 30-vuotias tai vähän päälle
 • Omaat tietyt vaatimukset ja toiveet millaista kumppania olet hakemassa, kuten koulutukseen, tulotasoon tai persoonaan liittyvät asiat
 • Olet etsimässä seuraa tositarkoituksella ja valmis sitoutumaan

Kun etsit seuraa tositarkoituksella, on deittipalvelu siis erittäin hyvä vaihtoehto.

» Rekisteröidy ja luo tili palveluun tästä »