E-kontakti: kokemuksia & arvostelu deittisivustosta (2024)

Etsitkö elämänkumppania tai vaikkapa matkaseuraa seuraavalle lomamatkallesi? Kokeile ihmeessä E-kontakti.fi deittipalvelua.

E-kontakti on Suomen suosituin deittisivusto, jonka ansiosta tuhannet suomalaiset ovat löytäneet itselleen sopivan kumppanin.

Testasimme palvelun, ja olemme sen perusteella jakaneet tälle sivulle E-kontakti kokemuksia, sekä tietoja palvelun toiminnasta ja sen hinnoista.

Sisällysluettelo

Mikä on E-kontakti.fi?

E-kontakti on vuonna 2009 perustettu, täysin suomalainen deittipalvelu. Deittisivuston tavoitteena on tarjota luotettavaa ja turvallista seuranhakua sellaisille ihmisille, jotka ovat etsimässä pidempiaikaista kumppania tositarkoituksella. Palvelu on kasvattanut suosiotaan huomattavasti vuosi vuodelta ja tätä nykyä sieltä löytyy jo yli 350 000 sinkun profiilia.

Kotimaisen Alma Median omistama E-kontakti mainostaa itseään lauseella ”Aitojen ihmisten kohtauspaikka”, jonka tarkoituksena on painottaa sivuston olevan todellista rakkautta etsiville. Lyhytaikaisia suhteita tarjoavat palvelut, kuten Tinder ja muut samankaltaiset sivustot, eivät siis lähtökohtaisesti ole sovelluksen kilpailijoita.

Palvelu on laadukkaasti moderoitu ylläpidon toimesta, eikä sieltä juuri löydy feikkiprofiileja. Palvelun ylläpidon tavoite onkin turvata käyttäjien turvallinen kohtaaminen, pitäen palvelu luotettavana. Tästä deittisovellus on saanutkin paljon hyvää ja positiivista palautetta.

Ominaisuudet & toiminnot

E-kontakti.fi - kenelle se sopii?

Oletko jo tuloksetta selannut läpi kaikki ilmaiset treffi- ja deittipalvelut, mutta et tästä huolimatta ole vielä löytänyt sitä oikeaa? Siinä tapauksessa E-kontakti todennäköisesti sopii sinulle. Palvelun ainoa kriteeri käyttäjiä kohtaan on 18-vuoden ikäraja, joten voisi sanoa sen olevan suunnattu kirjaimellisesti kaikille aikuisille.

Palvelua ei siis ole suunnattu millekään tietylle ihmis- tai ikäryhmälle, vaan sinne todellakin voi rekisteröityä jokainen aikuinen. Palvelussa onkin paljon myös vanhempia, jo keski-ikäisiä käyttäjiä. E-kontaktissa olevien käyttäjien keski-iän ollessa 45-54 vuotta, huomaa siellä todella olevan laidasta laitaan niin nuorempia kuin vanhempia etsimässä sitä todellista rakkautta.

E-kontakti on suunnattu ensisijaisesti oikeaa rakkautta, eli pidempiaikaista ihmissuhdetta etsiville, mutta sen avulla voit etsiä myös kevyempää deittiseuraa sekä ystäviä. Ainoastaan pelkän seksiseuran etsiminen on aivan kiellettyä palvelun säännöissä.

Tehostaaksesi näitä päämääriä, voit määrittää omaan profiiliisi muiden nähtäville haluatko löytää ystäviä, harrastus- tai matkaseuraa, romanssia, vai onko haaveissa purjehtia avioliiton satamaan asti.

Rekisteröityminen E-kontakti palveluun

E-kontakti palveluun rekisteröityminen menee käytännössä normaalin kaavan mukaan ja sen suorittaminen on todella helppoa. Mikäli mielit hoitaa kaiken kertaheitolla, on hyvä täyttää rekisteröitymissivulla kaikki vaaditut, pakolliset, sekä vapaaehtoiset kentät heti rekisteröinnin yhteydessä.

Täyttäessäsi kaikki vaaditut tiedot, saat heti ehdotuksia sinulle sopivista kumppaniehdokkaista.

Jos kuitenkin haluat kertoa vain pakolliset tiedot tai haluat saada profiilisi nopeasti valmiiksi, täytä vain kysytyt perustiedot, eli sukupuoli, syntymäaika, siviilisääty, äidinkieli, asuinmaa, maakunta ja kaupunki. Tämän lisäksi sinulta kysytään myös käytätkö alkoholia sekä tupakoitko. Sinun tulee myös kertoa minkä sukupuolen edustajia olet etsimässä.

Sinun ei ole pakko ladata profiilikuvaa heti rekisteröitymisen yhteydessä. Suosittelemme kuitenkin lataamaan kuvan heti, sillä kuvattomat profiilit saavat huomattavasti vähemmän yhteydenottoja.

Kuvan voit ladata sivustolle esimerkiksi omasta Facebookista, koneelta tai puhelimesta, mutta tottakai voit ottaa aivan uuden kuvan esimerkiksi suoraan tietokoneesi web-kameralla tai älypuhelimellasi.

Täytettyäsi kaikki profiilin luomiseksi pakolliset tiedot, se on nopea tarkistaa vielä kerran läpi. Tässä kohtaa kannattaa miettiä, haluatko jatkaa Plus -jäsenyydellä vai pysyä ilmaisessa versiossa. Jos haluat tilata maksullisen jäsenyyden, se kannattaa tilata heti rekisteröityessä suurimman hyödyn saamiseksi.

Kun olet antanut kaikki sivuston pakolliseksi esittämät tiedot, saat sähköpostiisi profiilin vahvistuslinkin. Kun olet vahvistanut profiilisi, voit aloittaa seuran etsimisen sivustolla.

Profiilit ja yksityisyys

E-kontakti treffipalvelu on yksi Suomen suosituimmista ja suurimmista deittisivustoista. Palvelua käyttääkseen pitää vain olla vähintään 18-vuotias, muuten palvelu on kaikille avoin. Tässä deittisovelluksessa kuitenkin on eniten vähän päälle 40-vuotiaita käyttäjiä.

E-kontaktissa, kuten suurimmassa osassa muitakin deittipalveluita, on eniten miespuolisia käyttäjiä. Palvelussa on noin kaksi miestä yhtä naispuoleista käyttäjää kohden.

E-kontaktin nettisivuston etusivulla esitellään käyttäjien kuvia, jotta potentiaalit käyttäjät voivat nähdä millaisia saaliita sieltä voi löytyä. E-kontakti mahdollistaa myös tämän toiminnon estämisen profiilisi asetuksista. Et siis vahingossa joudu etusivulle jokaiselle sivustolle eksyneelle nähtäväksi, jos laitat tämän eston.

Kaikki toiminnot kannattaakin selata lävitse samalla, kun teet profiiliasi ja lataat profiilikuvasi. Kuitenkaan itse profiilisi ei missään tapauksessa näy tällä tavalla, vaan se näytetään ainoastaan muille jäsenille. Kuva-albumit voi myös rajata näkymään vain tietyille käyttäjille. Voit myös halutessasi tai tarvittaessa estää kokonaan sellaisia käyttäjiä, joilta et halua saada viestejä tai muuta huomiota.

Kuinka paljon E-kontakti -jäsenyys maksaa?

Jäsenyys E-kontaktissa on edullinen ja aika samoissa hinnoissa muiden deittipalveluiden kanssa. Jäsenyys on sitä edullisempi, mitä pidemmän kauden haluat hankkia. Hinnat ovat tällä hetkellä tarkalleen:

Voit rekisteröityä palveluun ilmaiseksi, ja alkuun se voikin olla hyvä juttu. Maksullinen versio kuitenkin tarjoaa monia sellaisia ominaisuuksia, joista todella on hyötyä sitä oikeaa etsiville. E-kontakti onkin yksi parhaimmista deittipalveluista, joista kannattaa aloittaa sen oikean etsiminen. Vakavalla mielellä liikenteellä ollessa suosittelemme maksullista versiota käyttöösi.

Ilmaisen jäsenyyden avulla voit katsoa muiden profiileja sekä heidän kuviaan. Voit myös lisätä ja muokata omia kuviasi, jotka näkyvät muille käyttäjille. Pääset myös vastaanottamaan flirttejä muilta käyttäjiltä, sekä näkemään ketkä ovat käyneet katsomassa profiiliasi. Lukeaksesi muilta saamiasi viestejä sekä lähettääksesi viestejä, tarvitset kuitenkin maksullisen jäsenyyden. Tarjolla on normaalin maksullisen paketin lisäksi myös esimerkiksi Pluspaketti.

Kuinka Pluspaketti eroaa maksullisesta jäsenyydestä?

E-Kontaktin maksulliseen pakettiin kuuluvat mm:

Pluspaketti tarjoaa tämän lisäksi seuraavat ominaisuudet:

Pluspaketin hankkiminen ei suinkaan ole pakollista, mutta paketti on varsin edullinen, vain 7 euroa kuukaudessa. Pluspaketti tuo käyttöön monien arvostamia lisäominaisuuksia, ja edullisen hinnan ansiosta se voi olla kannattava hankinta.

Maksutavat

Deittisovellus tarjoaa todella kattavasti erilaisia maksutapoja, joten palvelun maksamisesta ei pitäisi muodostua ongelmaa kenellekään. Maksamiseen voit käyttää näitä tapoja:

E-kontakti kokemukset

E-kontaktista löytyy hyvin kattavasti erilaisia toimintoja sekä paljon muiden käyttäjien profiileja. E-kontakti tarjoaakin paljon tekemistä ja katsottavaa.

E-kontaktin sivujen mukaan heidän käyttäjistään 75% löytää lopulta itselleen seuraa. Jotta kokemukset E-kontaktista jäävät mahdollisimman hyviksi, kannattaa omaan profiiliin panostaa.

Heti lähtökohtaisesti, hyvä ja laadukas profiilikuva saa muut todennäköisemmin kiinnostumaan profiilistasi.

E-kontaktin kattavalla etusivulla sinulle tulevat aina ensin näkyviin ”parrasvaloviestit”, hakukenttä, kuvia mahdollisista treffikumppaneista, sekä palvelun käyttäjien juuri lisäämiä kuvia. Tämän lisäksi näet tiedot siitä, ketkä ovat äskettäin kirjautuneet palveluun.

Maksullisissa parrasvaloviestissä saat kirjoittaa tekstikenttään haluamasi viestin, joka näkyy sellaiselle käyttäjäryhmälle, jonka ikähaarukan saat itse valita. Parrasvaloviestit ovat joko erikseen ostettavia lisäpalveluita, jolloin maksat niistä yksitellen, tai voit hankkia Pluspaketin, johon näitä viestejä sisältyy muutama.

Sivusto voi alkuun tuntua hieman hämmentävältä ja sekavalta, mutta sivuston ilmeeseen kyllä tottuu ajan kuluessa. E-kontaktia on mahdollista käyttää sekä tietokoneella että kännykällä.

Mobiiliversio on hyvä ja toimiva, ja sen voisi sanoa toimivan melkein jopa selainversiota paremmin.

Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan meidän E-Kontakti kokemukset olivat varsin positiiviset.

Deittipalvelun käyttö on vaivatonta ja sieltä löytyy paljon samanhenkisiä sinkkuja.

Mainittakoon kuitenkin, että jos olet juuri 20 vuotta täyttänyt ja haluat deittailla rennosti, ei E-Kontakti ole välttämättä se paras deittisovellus.

Sen sijaan, mikäli olet jo vähän kokeneempi, sanotaanko noin yli 30-vuotias sinkku, ja etsit rakkautta tositarkoituksella tai aitoja ystäviä, kannattaa palvelu laittaa kokeiluun.

Voimme lämpimästi suositella palvelua sinulle, joka etsit seuraa tositarkoituksella.

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä, kyseessä on 100% kotimainen deittipalvelu.

Deittipalvelulla on noin 350 000 käyttäjää, mutta sivuston käyttäjäkunta kasvaa koko ajan.

E-Kontakti on tarkoitettu “tosirakkautta” etsiville sinkuille. 

E-kontakti tarjoaa paljon erilaisia toimintoja, joiden avulla voi olla yhteydessä muihin käyttäjiin, sekä sellaisia ominaisuuksia, jotka helpoittavat palvelun käyttöä.

E-kontakti on ilmainen, mutta palvelusta löytyy myös maksullinen versio, jolla on edullinen kuukausimaksu. Maksullinen jäsenyys avaa käyttöösi lukuisia eri toimintoja, jotka helpottavat palvelun käyttöä.

E-Kontaktia käyttävät kaikenikäiset ihmiset aina 18-vuoden ikäisistä eläkeläisiin. Palveluun rekisteröityneiden käyttäjien keski-ikä on hieman ylitse 40 vuotta, joten aikuista seuraa löytyy taatusti!