Deittipalveluita on tänä päivänä tarjolla monipuolisesti

Parhaat deittipalvelut Suomessa 2023 - TOP-10 listaus!

Mikä mahtaakaan olla se paras deittipalvelu vuonna 2023? Viime vuosikymmenen alussa Tinder tuli ja muutti koko deittiskenen totaalisesti. Nykyisin kuitenkin yhä suurempi osa ihmisistä haluaa järjestää treffit oikeassa elämässä.

Parhainta seuranhakupalvelua etsiessä kannattaa huomioida ikä, sukupuoli, asuinpaikkakunta ja, millaista treffiseuraa haluaa löytää. Ennen deittipalvelun valintaa mieti siis etsitkö yhden yön juttuja, parisuhdetta, vai pelkkiä ystäviä.

Olit sitten hakemassa millaista seuraa tahansa, löydät tältä sivulta TOP-10 deittipalvelut Suomessa. Listauksemme sisältää monipuolisen kattauksen erilaisia deittipalveluita, joten löydät taatusti sopivan vaihtoehdon sinulle.

Sisällysluettelo

Seuranhakupalvelu parisuhteille

1. E-kontakti.fi – paras deittipalvelu parisuhdetta etsiville?

E-kontakti.fi on yksi tasokkaimmista suomalaisista deittipalveluista. Tasokkuus näkyy sekä itse palvelun käytettävyydessä, että sinne rekisteröityneiden jäsenien osalta. E-Kontaktin käyttäjistä 52 % on miehiä ja 48 % naisia. Jos tarkoituksenasi on löytää suomalaisia sinkkuja parisuhteeseen, kannattaa ensiksi lukea E-Kontakti kokemuksia ja sitten kokeilla palvelua.

Deittipalvelu on helppokäyttöinen ja perusjäsenyyden hankkiminen ei maksa mitään. Halutessasi saat lisämaksusta käyttöösi hyviä ominaisuuksia, joiden avulla löydät helpommin juuri sitä, mitä olet etsimässä. Ilmaiset deittipalvelut eivät aina ole parhaimpia, joten kannattaa harkita jäsenyyden hankintaa deittipalveluun.

Deittipalvelu koulutetuille sinkuille

2. Eliittikumppani – yli 28-vuotiaille, sekä koulutetuille sinkuille

Vaikka Eliittikumppani.fi nimi ei istu hyvin kaikkien suomalaisten huulille, on se erittäin suosittu seuranhakupalvelu suomalaisten sinkkujen keskuudessa. Deittipalvelun käyttäjistä suuri osa on hyvin koulutettuja ja fiksuja ja heistä suurin osa asuu pääkaupunkiseudulla ja muissa Suomen kasvukeskuksissa.

Liittyessäsi Eliittikumppaniin sinua pyydetään tekemään persoonallisuustesti. Eliittikumppani alkaa sen jälkeen ehdottomaan sinulle kiinnostavia sinkkuja antamiasi tulosten pohjilta. Testi kannattaa tehdä sillä se voi avartaa käsityksiäsi itsestäsi ja haluamastasi kumppanista.

Jos olet noin 28-vuotias tai yli, voit helposti löytää samanhenkistä seuraa Eliittikumppanista ja suosittelemmekin palvelua kaikille kokeneemmille sinkuille.

deittipalvelu ulkomaalaisen deittiseuran hakuun

3. InternationalCupid - kansainvälistä deittiseuraa ympäri maailmaa

Oletko tylsistynyt suomalaisiin sinkkuihin ja kaipaat vaihtelua treffielämääsi? InternationalCupid on tuorein lisäys TOP-10 deittipalvelut listaukseemme.

Palvelu mahdollistaa kansainvälisen deittailun suomalaisten ja ulkomaalaisten miesten ja naisten välillä. InternationalCupid on ollut toiminnassa jo vuodesta 2000 lähtien ja palveluun on rekisteröitynyt jo yli 10 miljoonaa sinkkua.

Suomalaisia palvelussa on kuitenkin vielä verrattain vähän, joten suomalaista treffiseuraa kannattaa lähteä etsimään esimerkiksi E-Kontaktista tai Eliittikumppanista.

Deittipalvelu salaseuran hakuun

4. Victoria Milan – tuhmaa seuraa varatuille ja sinkuille

VictoriaMilan.fi seuranhakupalvelu keskittyy lähinnä pelkästään panoseuran hakemiseen. Victoria Milan palvelusta löytyy sinkkuja, varattuja ihmisiä ja jopa pariskuntia.

Vaikka palvelun moraalinen puoli ei ole kaikille mieleen, suosiosta päätellen sille selkeästi kuitenkin on tarvetta. Ihmiset siis selvästi haluavat harrastaa seksiä ilman sitoumuksia, olivat he sinkkuja tai varattuja ja tämän osoittavat myös kokemukset Victoria Milanista.

Jos epäröit sivustolle liittymistä yksityiseesi takia ei sinun tarvitse tästä huolehtia, sillä Victoria Milan sivusto on panostanut paljon käyttäjien yksityisyyden suojelemiseen. Voit blurrata oman profiilikuvasi piilottaaksesi muiden käyttäjien näkyviltä. Jos siis et halua, että ystäväsi naapurisi tai sukulaisesi voivat nähdä profiilisi, voit peittää profiilikuvasi palvelussa muilta.

5. Match.com – deittailua kaupunkilaisille

Vaikka ulkomaalaiset deittipalvelut eivät monia suomalaisia sinkkuja kiinnosta, löytyy Match.com palvelusta kohtalaisen paljon suomalaisia. Jo yli 20 vuotta toiminnassa olleelta Match.com sivustolta löytyy siis myös oma, Suomessa toimiva deittipalvelu.

Palvelusta löytyy paljon sinkkuja erityisesti suurista kaupungeista. Match.com palvelusta ei valitettavasti juuri löydy suomalaisia käyttäjiä pienemmistä paikkakunnista. Pienemmille paikkakunnille suosittelemmekin mieluummin muiden palveluiden käyttämistä.

Match-sivusto yhdistelee osittain myös muiden maiden Match.com sivustojen käyttäjiä, joten pääset juttelemaan myös muissa maissa asuvien sinkkujen kanssa. Match.com tarjoaakin hyvin sinkkuja Suomen suurimmista kaupungeista, sekä ulkomailta.

Match.com ei välttämättä sovi kaikista nuorimmille käyttäjille, mutta kokeneemmat sinkut voivat helposti löytää sivustolta mukavaa deittiseuraa.

50PlusMatch on seuranhaku sovellus yli 50 vuotiaille

6. 50plusmatch.fi – deittipalvelu 50+ sinkuille

50plusmatch.fi kuuluu suosituimpiin sivustoihin yli 50-vuotiaille sinkuille. Palvelussa voit etsiä kumppania tositarkoituksella, tai sitten pelkkiä ystäviä, joihin voit halutessasi tutustua.

Sivustolla voit keskustella muiden sinkkujen kanssa yksityisviestien lisäksi monilla muilla eri tavoilla. Muiden käyttäjien kanssa voi halutessaan keskustella syvällisempien aiheiden lisäksi esimerkiksi politiikasta tai maailman tapahtumista, sekä esimerkiksi jakaa heille video- ja kuvamateriaalia.

Sivustolla on suhteellisen tasainen sukupuolijakauma. Tarkalleen ottaen palvelun käyttäjistä miehiä on 47 % ja naisia 53 %. Yli 50-vuotiaille käyttäjille 50plusmatch on siis hyvä valinta, vaikka he eivät edes aiemmin olisi kokeillut nettideittailua.

Lue kokemukset 50PlusMatch palvelusta täältä tai kokeile palvelua ilmaiseksi alla.

Deittipalvelu eliiteille

7. EliteMeetsBeauty - seuranhakua kauniille ja korkeakoulutetuille

Kaikki ulkomaalaiset deittpalvelut eivät ole suomalaisille tuttuja, mutta moni on jo kuullut EliteMeetsBeauty deittipavelusta. Kyseisessä deittipalvelussa korkeastikoulutetut ja hyvin toimeentulevat sinkut voivat etsiä parisuhdetta tai harrastaa sokerideittailua.

Palveluun rekisteröityminen on ilmaista, helppoa ja nopeaa. Maksullisia lisäominaisuuksia on tarjolla myös muutamia, jotka parantavat palvelun käytettävyyttä. Palvelulla on suhteellisen tasainen jakauma miehiä ja naisia: noin 53 % käyttäjistä on miehiä ja 47% naisia. EliteMeetsBeauty -palvelussa miesten onkin paljon helpompaa löytää sopiva kumppani kuin monissa muissa sovelluksissa. 

8. Happypancake.fi – suosittu maksuton deittipalvelu

Happypancake sivusto on yksi suosituimmista ilmaisista deittipalveluista Suomessa ja maailmalla.

Palvelu on ollut käyttäjien suosiossa, mutta sen suosio on alkanut hiipumaan toissa vuonna tehdyn teknisen uudistuksen johdosta. Käytännössä siis käyttäjäkokemus huonontui merkittävästi, jonka vuoksi monet käyttäjät lopettivat palvelun käytön.

Happypancake on silti suosittelemisen arvoinen treffipalvelu, mutta jos olet tosissasi kumppanin löytämisestä, suosittelemme muita palveluita. Lue lisää Happypancake.fi deittipalvelusta täällä.

Aurinkokiven deittipalvelu

9. Aurinkokivi deitti – hengellisille sinkuille

Vaikka moni ei sitä uskoisi, on Suomessa valtavan paljon hengellisiä ja uskovaisia sinkkuja. Usein he etsivät samanhenkisiä elämänkumppaneita jakamaan elämänsä. Vuonna 2022 on yhä vaikeampaa löytää hengellisiä, oman arvomaailman jakavia sinkkuja, mutta Aurinkokiven deitti tekee tästä helpompaa.

Normaalissa arjessa yhä harvemmin samanhenkiset ihmiset kohtaavat tai tuovat esille arvomaailmaansa. Aurinkokiven deitin kautta voit suhteellisen helposti löytää sinkkuja, joiden kanssa olet samalla aaltopituudella. Aurinkokiven deitti on yllättävä suosittu seuranhakupalvelu. Omien sanojen mukaan Aurinkokivi Deitti pyrkii tuomaan yhteen sinkkuja, joilla on samanlaiset arvot ja kiinnostuksen kohteet.

NextLove seuranhakua yksinhuoltajille

10. NextLove – treffipalvelu yksinhuoltajille ja sinkkuvanhemmille

NextLove on Suomessa ja maailmassa nopeasti kasvava treffipalvelu yksinhuoltajille ja sinkkuvanhemmille. Palvelu on saanut paljon kiitosta erikoistumisestaan.

NextLove siis auttaa eronneita yksinhuoltajia ja sinkkuvanhempia löytämään uuden elämänkumppanin. Palvelu ei siis ole tarkoitettu pelkän seksiseuran etsimiseen vaan aidoille ja merkityksellisille ihmissuhteilla.

Kiinnostavia henkilöitä voi hakea itse tai hauskan vetovoimapelin kautta. Vaikka sivustolla on suomalaisia käyttäjiä vasta joitain tuhansia, deittipalvelun suosi kasvaa Suomessa nopeasti ja sieltä on helppoa löytää samankaltaisia ihmisiä.

Miten löytää paras deittipalvelu?

Kun päätät ensin mitä etsit ja haluat, sinulla on parhaat mahdollisuudet löytää etsimääsi seuraa deittipalvelussa. Jos etusijallasi ovat satunnaiset tapaamiset ja seurustelu, vältä sellaisia deittipalveluita, joiden tarkoituksena on auttaa sinua löytämään pitkäaikaisia suhteita.

Vastaavasti, jos etsit pitkäaikaista kumppania, ei kannata rekisteröityä sellaiseen palveluun, joka on tarkoitettu vain yhden illan juttuja varten.

Riippumatta siitä milaista seuraa etsit, kannattaa välttää käyttämästä sellaisia deittipalveluita, jotka on täynnä valeprofiileja. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin haaskata aikaa valeprofiileille viestittelyyn. On myös tärkeää pitää silmällä, mitä palvelut tekevät suojellakseen käyttäjiensä yksityisyyttä.

Ennen kuin sukellat nettideittailun maailmaan löytääkseesi täydellisen kumppanin, muista kiinnittää huomiota yksityisyyteesi. Älä vain ohita käyttämäsi treffipalvelun tietosuojakäytäntöjä, sillä niissä selitetään mitä palvelu tekee henkilötietojesi kanssa. Koska deittipalveluihin, kuten mihin tahansa muihinkin verkkopalveluihin voidaan murtautua, käytä vahvoja salasanoja ja kaksinkertaista todennusta.

Näin valitsemme parhaat deittipalvelut

Tutkimme erilaisia deittisovelluksia selaamalla nettiä ja lukemalla asiakkaiden arvosteluja ja palautteita. Arvioimme jokaisen palvelun sen kustannusten ja ominaisuuksien perusteella.

Arvostamme treffipalveluita, jotka vetoavat laajempaan yleisöön ja antavat käyttäjille mahdollisuuden kokeilla ainakin osaa palvelusta ilmaiseksi. Annamme myös lisäpisteitä, jos palvelut tarjoavat useita eri tapoja tavata uusia henkilöitä. Arvostamme suuresti myös treffipalveluita, jotka panostavat käyttäjien turvallisuuteen ja yksityisyyden suojelemiseen.

Koska paras treffipalsta ei ole suinkaan kaikille sama, tarjoamme paljon vaihtoehtoa, jotta voit löytää sinulle parhaiten sopivan seuranhakupalvelun.

5 vinkkiä deittipalveluissa menestymiseen - toimi näin!

Olemme koonneet listan, jonka avulla saat deittipalveluista enemmän irti. Tässä sinulle muutamia tekemiämme huomioita treffipalveluiden käyttämisestä ja, siitä miten niissä voi menestyä.

1. Tällaiset profiilikuvat ovat parhaimpia

Erityisesti miesten kannattaa panostaa kunnollisiin profiilikuviin, sillä suurin osa nettideitti palveluiden käyttäjistä on miehiä. Naisilla siis riittää valinnanvaraa, joten miesten on panostettava kunnolla saadakseen heiltä huomiota.

Jos siis miehen kuva ei herätä kiinnostusta, naiset yleensä siirtyvät heti seuraavaan. Tässä siis pari vinkkiä miehille, jotka miettivät millainen profiilikuva kannattaa olla, jotta sillä pärjää netin ankarassa deittimaailmassa:

2. Kirjoita kunnollinen profiiliteksti

Moni on hieman huuli pyöreänä, kun pitäisi miettiä itsestään jotain tekstiä profiiliinsa ja tyhjä ruutu ei ota täyttyäkseen. Itsestään kirjoittaminen on kuitenkin tärkeää, vaikka et onnistuisikaan kirjoittamaan kuin muutamia lauseita.

Deittipalveluissa olisi tärkeää pyrkiä herättelemään tunteita vastapuolessa, eikä vain laatia ”CV:tä” ja luetella ominaisuuksia itsestään. Hauskat vitsit, tarinat ja muut positiiviset ja mukavia tunteita herättävät tekstit ovat yleensä kiinnostavia. Samanlaisella huumorintajulla ja yhteisillä naurunhetkillä on yhdistävä vaikutus.

3. Älä tee itsekeskeistä profiilia

Joidenkin käyttäjien profiilitekstejä lukiessa miettii, että miksi tämä henkilö kerjää näin paljon huomiota. Jotkut kirjoittavat pelkästään itsestään ja ominaisuuksistaan ja pyytävät vielä ”kysy lisää, jos haluat tietää enemmän minusta!”. Tämä kuulostaa lähinnä pakkomielteiseltä ja narsistiselta itsensä kaiken keskiöön asettamiselta.

Kirjoita siis itsesi lisäksi millaisen ihmisen tapaamisesta haaveilet ja millaisen toivoisit hänen olevan. Kirjoita siis profiilitekstiisi monipuolisesti kaikesta, jotta lukijaa kiinnostaa jatkaa profiilin lukemista ja mahdollisesti kiinnostuisi myös sinusta.

4. Kokeile erilaisia deittipalveluita

Kannattaa kokeilla erilaisia treffipalveluita

Vaikka käytännössä etsitkin sitä yhtä ihmistä täältä kaikkien nettipalveluiden viidakosta, voi olla, että käyttämäsi palvelu ei ole se oikea. Ei siis kannata heti tuomita kaikkia sivustoja ensimmäisen palvelun perusteella, jos se tuottaa sinulle pettymyksen.

Ole siis uskalias ja kokeile aktiivisesti jonkin aikaa monia eri deittipalveluita. Mielellään muutamia viikkoja, jotta pääset hyvin kokeilemaan niiden ominaisuuksia, sekä näkemään millaisia käyttäjiä niissä on.

Uusia sinkkuja liittyy palveluihin jatkuvaa tahtia, joten kannattaa olla aktiivinen. Onkin hyvä käydä säännöllisesti katsomassa deittipalveluita, voit nimittäin löytää niistä uusia kiinnostavia sinkkuja.

5. Ehdota nopeasti treffejä oikeassa elämässä

Kannattaa muistaa, että deittipalvelu sopii parhaiten treffien järjesteämiseen. Ei siis kannata jättää nettideittailua pelkästään viestittelyyn. Jutustelu kannattaa pitää netin puolella rentona ja kannattaa lopulta pyrkiä järjestämään deitti oikeassa elämässä.

Oli tavoitteenasi sitten tavata pelkän seksin merkeissä, aloitaa seurustelusuhde tai jopa päästä purjehtimaan avioliiton satamaan, todellisen yhteensopivuuden näkee vasta kasvokkain. Älä siis pitkitä chatissa keskustelua loputtomiin, vaan sovi treffit hyvin varhaisessa vaiheessa esimerkiksi kahvilaan. 

Yliajattelu ei kannata, vaan ensimmäiset treffit kannattaa sopia esimerkiksi kahvilaan. Jos vaikuttaa siltä, että yhteinen taival ei tule jatkumaan, molempien on sitten helppoa jatkaa elämäänsä omiin suuntiinsa.

Yhteenveto

Netissä tapahtuvaan seuranhakuun olennaisinta on oikean deittipalvelun käyttäminen. Mieti siis valmiiksi minkälaista seuraa olet etsimässä.

Näin näet jo deittipalveluun tutustuessa, sopiiko palvelu sinulle. Jos esimerkiksi olet etsimässä pelkkää seksiseuraa, sitä tuskin löytyy sivustolta, joka on suunnattu parisuhdetta etsiville.

Jos taas etsit vakavampaa seuraa, sitä taas tuskin löytyy Tinderistä.

Mieti mitä haluat palvelulta, millaisia toimintoja tarvitset? Haluatko tutkia toisten profiileja, vai haluatko mieluummin vastaanottaa testeihin pohjautuvia suosituksia?

Se itselleen paras deittisivusto löytyy usein kokeilemalla, sekä lukemalla muiden kokemuksia eri deittipalveluista. Varmuuden saat kuitenkin vain vasta kokeilemalla itse eri palveluita.

Muista täyttää profiilisi asianmukaisesti, valehtelematta ja käytä omia, ajantasaisia kuviasi. Todellisuus paljastuu ennemmin tai myöhemmin, joten valehtelulla saa aikaan vain pahan mielen.

Sivustolla ollessa kannattaa myös käyttäytyä asiallisesti ja kunnioittaa toisia. Näin useampi haluaa jatkaa kanssasi keskustelua.

Tee rohkeasti aloitteita. Voit esimerkiksi aloittaa juttelun persoonallisella viestillä tai pyytää deittisi kahville.

Tee aloite ja ole rohkea! Sinulla ei ole mitään hävittävää ja sinulla on paljon voitettavaa.