Ashley Madison: kokemuksia ja arvostelu vuodelta 2024

Ashley Madison kuvailee itseään “hienovaraisten suhteiden deittisivustoksi”, mutta miten palvelu oikeastaan toimii?

Tämä on markkinoiden ensimmäinen treffisivusto, joka keskittyy lähinnä avioliiton ulkopuolisiin suhteisiin.

Riippumatta siitä oletko sinkku tai parisuhteessa, sivustolta saattaa löytyä sitä mitä olet etsimässä. Ashley Madison on täynnä kumppaniehdokkaita, joten sinulla tuskin tulee ongelmia löytää sieltä seksiseuraa, jos lähestyt asiaa oikealla tavalla.

Käymme tällä sivulla läpi kaiken mitä sinun tulee tietää sivustosta.

Saat hyvän käsityksen siitä mitä sivusto tarjoaa, kun luet Ashley Madison kokemuksia ja sivuston hyvät ja huonot puolet:

Hyvät puolet

Huonot puolet

Erittäin aktiivinen yhteisö: Yrityksen mukaan Ashley Madison alustalla on enemmän naisia kuin miehiä.

Alustalta löytyy huijareita, mutta ne ovat helppo huomata, jos tiedät mitä olet etsimässä.

Helppo löytää yhden illan juttu tai säätö: Käyttäjät ovat sivustolla vain yhdestä syystä. He eivät ole tulleet pelleilemään!

Vuonna 2015 sivustolla tapahtui tietovuoto. Se on ratkaistu, mutta käyttäjät ovat ymmärrettävästi epäileväisiä.

Intuitiivinen käyttäjäkokemus ja toimiva sivuston rakenne: Alustalla on helppo navigoida vaikka et käyttäisi sosiaalista mediaa muuten usein.

Monimutkainen hinnoittelujärjestelmä: Ashley Madison käyttää krediittejä ja tilauksia, joista käyttäjiä veloitetaan. Tästä johtuen saattaa olla vaikeaa seurata kuinka paljon rahaa oikeasti kuluu.

Hienovarainen ja anonyymi: Käyttäjät voivat valita nimettömän profiilin (väärennetyillä profiilitiedoilla), luotettavat laskutus- ja maksutavat sekä sovellusta voi käyttää niin tietokoneella että puhelimella.

Mitä voit tehdä ilmaiseksi?

Jos et ole valmis sitoutumaan (taloudellisesti) sivustolle, miten voit testata ja selailla sivustoa antamatta luottokorttitietojasi? On olemassa pari tapaa, miten voit kokeilla sivustoa ilmaiseksi.

Jos olet mies, vaihtoehdot ovat kuitenkin rajalliset, mutta niitäkin löytyy. Jos kuitenkin haluat saada kaiken hyödyn irti Ashley Madison -sivustolta, niin sinun täytyy olla valmis maksamaan siitä.

Ilmainen rekisteröityminen

Ashley Madison -sivustolle voi rekisteröityä ilmaiseksi. Toisin sanoen, sinun ei tarvitse antaa kuin luottokorttitietosi tilin avaamiseksi. Näin pääset rekisteröitymään, kirjaamaan pyydetyt tiedot ja pääset käyttämään perusversiota ilmaiseksi.

Tässä versiossa on mahdollista selata profiileja ja sivustoa. Voit etsiä käyttäjiä omien mieltymysten mukaan ja nähdä ketkä käyttäjistä ovat lähialueella. Miehet pystyvät lähettämään yhden ilmaisen viestin rekisteröinnin jälkeen, mutta jatkaakseen keskustelua tämän jälkeen on heidän ostettava lisäkredittejä.

Kerromme myöhemmin yksityiskohtaisesti maksujärjestelmästä ja siitä miten krediittejä voi hankkia.

Ilmainen viestittely naisille

Ashley Madison sivusto on naisille ilmainen ja niinpä heidän ei tarvitse maksaa mitään myöskään viestittelystä. Tämä on yksi syy sille miksi sivustolla on niin paljon naiskäyttäjiä.

Jos olet nainen, sivuston käyttö on sinulle ilmaista. Voit lähettää viestejä, vastaanottaa niitä, aloittaa keskusteluita ja paljon muuta. Naiset saavat monet ominaisuudet, joista mieskäyttäjiltä veloitetaan rahaa täysin ilmaiseksi.

Mitä krediitit ovat?

Tilausjärjestelmän sijaan, Ashley Madisonilla käytetään krediittejä. Alustaa käyttävät miehet maksavat krediiteistä, jotta he voivat muun muassa viestitellä muiden käyttäjien kanssa.

Krediitit ovat sitä edullisempia mitä enemmän niitä ostaa yhdellä kertaa ja eri toiminnoista veloitetaan eri määrä krediittejä. Järjestelmä on kokonaisuudessaan aika monimutkainen, koska Ashley Madison haluaa sinun käyttävän mahdollisimman paljon rahaa alustalla. 

Onneksi palvelusta maksaminen on kuitenkin sen arvoista.

Hyvä puoli krediiteissä on myös se, että maksat vain niistä palveluista joita käytät. 

Naiset saavat kaikki Ashley Madison palvelut ilmaiseksi, minkä takia he ovat sivuston aktiivisin käyttäjäkunta.

Sivustolle rekisteröityminen on kuitenkin täysin ilmaista sukupuolesta riippumatta ja sinun ei tarvitse antaa luottokorttitietoja. Sinun ei myöskään tarvitse antaa oikeaa nimeä tai osoitetta. 

Mitä krediiteillä voi tehdä?

Vaikka Ashley Madisonin krediittipaketit ovat melko edullisia, ne voivat tulla kalliiksi, jos et tiedä miten niitä käytetään. Valitettavasti krediittijärjestelmä ei ole kovin suoraviivainen ja sen oivaltaminen voi olla aluksi hankalaa .

Viestin lähettäminen tai avaaminen maksaa viisi krediittiä. Tämän jälkeen joudut maksamaan krediittejä riippuen siitä kuinka kauan viestittelet toisen käyttäjän kanssa.

Sinulta veloitetaan 50 krediittiä per tunti, jos viestittelet live-chatin välityksellä toisen käyttäjän kanssa ja toiset 30 krediittiä veloitetaan seuraavasta tunnista. Tätä seuraavat tunnit vähentävät saldoa 20:n krediitin verran.

Ashley Madison alustalla on myös mahdollista lähettää “virtuaalilahjoja”, joilla voit saada muiden käyttäjien huomion. Näillä lahjoilla on mahdollista ostaa lisää krediittejä. Lahjasta riipuen niiden hinnat vaihtelevat 20-50 krediitin välillä.

JValitettavasti jos olet mieskäyttäjä, jokainen asia mitä teet maksaa krediittejä. Pääset kuitenkin helposti seuraamaan omalta tililtäsi kuinka paljon krediittejä sinulla on jäljellä ja niitä voi ostaa lisää milloin vain.

Kuinka paljon krediitit maksavat?

Ashley Madison etusivulla on iso, kirkkaanvärinen painike, jossa lukee “osta krediittejä”. Tätä klikkaamalla ja kaivamalla luottokortin esiin voit hankkia itsellesi krediittejä!

Krediittien hinnat saattavat muuttua ja vaihdella alueen tai tarjousten mukaan. Tässä on kuitenkin perusidea siitä kuinka paljon krediitit maksavat:

Krediittejä myydään Basic, Classic ja Elite paketeissa:

HUOM! Elite vaihtoehdolla saa myös “Ashley Madison Premium” käyttöoikeuden, jolloin viestittely on ilmaista 24 tuntia ja sillä saa “Priority Man” -statuksen. Tämän avulla saat nimesi korkeammalle hakutuloksissa, jolloin profiilisi on helpommin muiden löydettävissä.

Kun olet ostanut krediittejä, Ashley Madison pyytää sinua automaattisesti “täyttämään” krediitit joka kuukausi. Eli palvelu veloittaa sinulta automaattisesti rahaa, kun krediitit loppuvat. Suosittelemme, että et anna lupaa tähän, mutta se on jokaisen oma päätös.

Yhteydenottomaksut

Ostettuasi krediittejä Ashley Madison ehdottaa sinulle rekisteröitymistä niin sanotulle yhteydenottomaksulle (MIC-maksu), jolloin saat katsella ja vastata viesteihin, joita muut jäsenet ovat lähettäneet sinulle ilmaiseksi (käyttämättä krediittejä).

MIC on ilmainen ensimmäisen kuukauden ajan ja se maksaa 29€/kuukausi sen jälkeen. Voit käyttää myös krediittejä vastataksesi viesteihin, mutta jos olet erittäin aktiivinen käyttäjä, MIC saattaa olla edullisempi vaihtoehto pidemmällä aikavälillä.

Seuranhaku Ashley Madisonissa

Tähän mennessä olemme tarkastelleet alustaa ja sitä kuinka paljon sen käyttäminen maksaa. Seuraava kysymys on se, kuinka helppoa on löytää seuraa Ashley Madisonista?

Kunhan olet valmis käyttämään rahaa alustalla, niin sivusto on erinomainen paikka seuranhakuun. Se antaa sinun merkitä itsesi sinkuksi, miehiä tai naisia etsiväksi ja kaikkea muuta siltä väliltä.

Ihmiset eivät rekisteröidy Ashley Madison alustalle kevein mielin. He tietävät mitä he haluavat eivätkä häpeä sen etsimistä, mutta he ovat silti hienovaraisia asian kanssa. Jos haluat etsiä seuraa hienovaraisesti, tämä sivusto on tarkoitettu juuri sitä varten.

Profiilit Ashley Madisonissa

Kuten treffisivustoilla yleensä, sinun täytyy ottaa itse yhteyttä käyttäjiin jos haluat löytää treffiseuraa. Ashley Madison tekee profiilien selaamisesta erittäin helppoa, jolloin löydät ihmisiä joilla on samat mielenkiinnon kohteet kuin sinulla. Tämän jälkeen voit lähettää heille viestiä löytääksesi jotain uutta.

Kuten millä tahansa muulla treffisivustolla, kaikki eivät kuitenkaan ole kiinnostuneita sinusta. Tämän takia emme voi taata, että löydät seuraa Ashley Madisonista, koska yhden illan jutut ovat kaksisuuntainen tie.

Jos ihmiset eivät ole kiinnostuneita, niin sitten he eivät ole kiinnostuneita. Jos panostat omaan profiiliisi , olet rehellinen siitä mitä etsit ja lähestyt käyttäjiä sopivalla tavalla, niin uskomme että onnistut löytämään palvelusta seuraa..

Ashley Madison on maailman suurin seuranhakusivusto niille, jotka etsivät avioliiton ulkopuolisia suhteita. Jos siis olet etsimässä salaista seuraa, Ashley Madison voi auttaa siinä. Vastuu menestyksestä on kuitenkin sinun omissa käsissä.

Onko Ashley Madison huijausta?

Mitä mieltä me olemme Ashley Madisonista? Kyseessä on seuranhakusivusto, joka on täynnä aitoja ihmisiä, jotka etsivät avioliiton ulkopuolisia suhteita. Ashley Madison ei siis ole huijausta.

Jos etsit salaseuraa, parempaa sivustoa on erittäin vaikea löytää. Missään muualla ei ole yhtä aktiivista käyttäjäkuntaa ja yksikään muu alusta ei ota hienovaraisuutta ja anonyymiyttä yhtä vakavasti.

5 parasta vinkkiä seuranhakuun deittisivustoilla

Haluamme lopuksi jakaa vielä muutaman vinkin seuranhakuun deittisivustolla. Olemme keränneet nämä vinkit omien kokemusten perusteella ja ne pätevät myös Ashley Madison alustalla:

1. Ole oma itsesi

Tiedämme kyllä, että se on klisee. Ole oma itsesi, älä valehtele tai esitä olevasi joku muu. Et voi esittää jotain muuta ikuisesti, joten ole vain rehellinen siitä kuka olet ja mitä etsit.

2. Luo kunnollinen profiili

Tämä pätee kaikkiin treffisivustoihin, ei vain Ashley Madisoniin. Profiili on sinun “mainostaulusi”, jonka esität koko maailmalle.

Se on ensivaikutelma, jonka annat ihmisille ja usein tekijä, joka saa ihmiset vastaamaan tai olla vastaamatta viesteihisi. Profiili on itsesi jatko-osa, joten se ei saa olla liian harhaanjohtava! Loppujen lopuksi, jos olet pettymys oikeassa elämässä, niin profiililla ei ole enää väliä. Kehu itseäsi, mutta älä valehtele.

Käytä hyviä kuvia, mutta varmista että ne ovat tuoreita. Ihmiset olettavat sinun kehuskelevan treffiprofiilissa, mutta he eivät oleta valheita.

3. Varo huijareita

Kyllä, Ashley Madisonilla on huijareita, niin kuin muillakin treffisivustoilla. Huijarit ovat väärennettyjä profiileita, jotka eivät etsi seuraa ja haluavat sinun vain käyttävän rahaa heihin. Niitä ei voi välttää seuranhakusivustoilla.

Varo profiileita, jotka näyttävät “liian täydellisiltä” tai käyttäjiä jotka ovat liian innokkaita. Ashley Madison tekee parhaansa estääkseen nämä käyttäjät, mutta he eivät saa kaikkia kiinni.

Ole varovainen ja tarkkaavainen. Jos joku vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, niin se mitä todennäköisemmin onkin juuri sitä.

4. Seuraa krediittien käyttöäsi

Ashley Madison on voittoa tavoitteleva yritys ja heidän palveluiden tavoite on tehdä rahaa. Se että käytät “krediittejä” etkä euroja saattaa johtaa siihen, että et hoksaa seurata kuinka paljon oikeasti käytät rahaa palveluun.

Pidä siis krediittejä silmällä ja lue maksujärjestelmästä ennen kuin rekisteröidyt palveluun (tietoa ylhäällä). Lisäksi sinua houkutellaan hyväksymään “automaattiset krediittien täytöt”, mutta me emme suosittele tätä.

5. Ole kärsivällinen

Muista olla kärsivällinen eri seuranhakusivustoja käyttäessäsi, sillä yleensä kohtaamiset eivät tapahdu hetkessä ja oikean ihmissuhteen löytäminen voi kestää jonkin aikaa. Varaudu siis henkisesti tutustumaan moniin ihmisiin ennen kuin sopiva ihmis- tai seksisuhde löytyy.

Ashley Madison yhteenveto

Yhteenveto

Onko Ashley Madison kokeilemisen arvoinen deittipalvelu? Jos etsit sitä mitä sivusto tarjoaa eli salaseuraa, niin kyllä! Sivustolta voi löytää avioliiton ulkopuolisia suhteita ja palvelu tarjoaa heille aktiivisen, hienovaraisen ja anonyymin verkoston.

Muista kuitenkin olla rehellinen siitä minkälaista suhdetta olet etsimässä. Ihmiset arvostavat rehellisyyttä ja olemalla rehellinen vältyt turhalta ajanhaaskaukselta.

Usein kysytyt kysymykset Ashley Madisonista

Ashley Madison panostaa turvallisuuteen ja käyttäjien tietojen suojaamiseen todella vahvasti sivuston arkaluonteisuuden takia.
Ashley Madison on ilmainen naisille, mutta miehet joutuvat maksamaan palvelun käytöstä. Palvelun krediitit ovat hintavia, mutta ne auttavat mieluisan seuran löytämisessä.
Ashley Madisoniin ei ole pakko rekisteröityä omalla nimellä, vaan palveluun voi rekisteröityä keksityllä nimimerkillä ja näin pysyä anonyyminä.