50PlusMatch kokemuksia (2024) – seuraa yli 50-vuotiaille!

Kuten muissakin netin palveluissa, ovat ikääntyvät ihmiset voimakkaasti kasvava kohderyhmä myös deittipalveluiden puolella. Vähintään 50-vuotiaille tarkoitetut seuranhakupalvelut ovat tähän mennessä olleet harvassa, mutta 50Plusmatch.fi on markkinoille saavuttuaan täyttänyt tätä tyhjiötä hyvällä menestyksellä.

Oletko halukas kuulemaan lisää sivuston toiminnasta? Hyvä, sillä aiomme nyt kertoa sinulle 50Plusmatchin toiminnoista ja ominaisuuksista.

Kannattaako 50Plusmatchia todella käyttää? Onko se edes kokeilemisen arvoinen? Onko palvelussa aitoja ihmisiä? Voiko sieltä löytää myös pelkästään ystäviä tai juttukavereita?

Vastaukset kaikkiin näihin kysymyksiin löytyy tältä sivulta.

Sisällysluettelo

Esittelyssä 50plusmatch.fi

Vuonna 2006 perustettu 50Plusmatch on palvelu, joka on nimensä mukaisesti tarkoitettu yli 50-vuotiaille käyttäjille. Sivuston ikäraja on siis 50 vuotta ja sitä nuoremmat eivät sivustolle voi liittyä.

Kyseessä on hyvin suosittu deittisivusto niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Muiden käyttäjien 50Plusmatch kokemuksia on netissä myös varsin runsaasti ja iso osa niistä on positiivisia.

Palvelussa olevien sinkkujen sukupuolijakauma on hyvin tasainen. Miehiä on noin 48% ja naisia 52%. Tämä on hyvä statistiikka, sillä usein deittipalveluissa miehiä voi olla hyvinkin paljon naisia enemmän.

Deittisivustolla on verrattain aktiivinen käyttäjäkunta, joka pitää sivuston hyvin sosiaalisena ja tunnelman varsin rentona. Ainakin verrattuna muihin deittipalveluihin, tapahtuu 50Plusmatch-sivustolla hyvin vilkkaasti kaikenlaista sen aktiivisten käyttäjien toimesta.

Palveluun rekisteröidytään omalla sähköpostiosoitteella, sekä keksimällä haluttu nimimerkki ja salasana. Rekisteröityminen on siis varsin helppoa. Huomioiden sivuston kohderyhmän, sen voisi toki olettaakin näin olevan.

50Plusmatchin takana on iso, hollantilainen yritys, mutta asiakaspalvelua tarjotaan myös suomeksi. Deittipalvelun takaa löytyy toisin sanoen EU:n alueella toimiva, hyvin pitkään toiminnassa ollut yritys, joten palveluun voi luottaa.

Perustiedot

Rekisteröityminen 50plusmatchiin

Jäseneksi rekisteröityminen on helppoa ja sivustolle liittyminen on täysin maksutonta. Jäseneksi liittymiseen ei kuuluu rajoitettua ilmaista kokeilujaksoa, vaan deittisovellusta voi käyttää ilmaiseksi niin pitkään kuin haluaa. Halutessasi hyödyntää sivuston kaikkia toimintoja, tulee kuitenkin hankkia se maksullinen tili.

Palveluun liittymisen jälkeen sinua pyydetään luomaan oma profiili, jossa pääset kertomaan itsestäsi. Profiilin luomisen yhteydessä sinua pyydetään vastaamaan seitsemään yksinkertaiseen kohtaan. Sinun ei ole pakko vastata kaikkiin kohtiin, mutta mahdollisimman hyvin luotu profiili auttaa sinua löytämään samanhenkisiä sinkkuja.

Jos et ole vastannut kaikkiin kohtiin, muut käyttäjät saattavat myös päätyä epäilemään profiilisi aitoutta. Profiilista kannattaa lisäksi tehdä mahdollisimman persoonallinen, sillä oman näköisellä profiililla saat enemmän yhteydenottoja kuin tylsällä geneerisellä profiililla.

Lisää profiiliin myös ainakin yksi oma kuva, koska palvelussa pyörivät sinkut keskustelevat yleensä mieluummin kuvallisten käyttäjien kanssa.

Henkilötietojen lisäämisen jälkeen sinun tulee vielä aktivoida profiilisi. Aktivointi hoituu helposti klikkaamalla sähköpostiisi lähetettyä vahvistusviestiä.

50Plusmatch ominaisuudet & toiminnot

Kun luot profiilia palveluun, on eduksesi panostaa kunnolla sen täyttämiseen. Profiilin tietoja täydennetään suurimmaksi osaksi rastimalla valintaruutuja, mutta tarjolla on myös muutamia tekstikenttiä, joihin saat omin sanoin kirjoittaa tietoja itsestäsi.

50Plusmatch tarjoaa käyttäjilleen monia erilaisia aktiivisuutta nostavia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi nämä toiminnot:

Chat: Voit chattailla, eli siis keskustella reaaliajassa muiden, sillä hetkellä paikalla olevien, ihmisten kanssa.

Things2Share: Tämä on osio, jossa palvelun jäsenet pystyvät vähän Facebookin tai muiden sosiaalisen median palveluiden tapaisesti kirjoittamaan päivityksiä, jotka näkyvät muille palvelun käyttäjille. Muilla on sitten mahdollisuus halutessaan kommentoida näihin päivityksiin ja saada aikaiseksi vuoropuhelua.

Visailut: Tässä osiossa voit kirjoittaa haluamistasi aiheista kyllä tai ei tyylisiä äänestyksiä, joista muut käyttäjät voivat äänestää kumpaa haluavat. Voit laittaa vastakkain esimerkiksi ”joulu vai juhannus?” , ”mökki vai risteily?” tai muuta vastaavaa keskustelun avaamiseksi.

Tuletko treffeille?: Tämä toiminto mahdollistaa profiilitietoihin jopa 3 eri harrastuksen tai aktiviteetin lisäämisen, jotka ovat top-listalla kaikesta, mitä tekisit treffeillä toisen ihmisen kanssa. Voit tottakai vain mennä kahvilaan istumaan, mutta jos pidät vaikkapa mölkystä, keilaamisesta, huvipuistossa käymisestä, veneilystä tai jostain muusta oikeasti aktiivisesta tekemisestä, kannattaa hyödyntää tätä ominaisuutta päästäksesi unelmiesi treffeille.

50 viimeksi palveluun liittynyttä käyttäjää: Tämä toiminto näyttää selkeästi 50 käyttäjää, jotka ovat liittyneet palveluun viimeisimpänä. Eli kyseisen toiminnon avulla voit toivottaa esimerkiksi uusimmat käyttäjät tervetulleiksi.

50PlusMatch kokemuksia hinnasta ja maksamisesta

Iso osa netissä olevista deittipalveluista on maksullisia. Myös 50Plusmatch on maksullinen, mutta itse palveluun rekisteröityminen on ilmaista. Jos kuitenkin haluat viestitellä muiden käyttäjien kanssa, on palvelusta otettava maksullinen jäsenyys.

50Plusmatch hinta vaihtelee valitun tilausjakson pituuden perusteella:

Muihin palveluihin verrattuna jäsenyys on varsin kohtuuhintainen, jopa edullinen.

Maksutapoina deittisivustolla sopivat:

50PlusMatch.fi yksityisyys ja turvallisuus

50plusmatch antaa ainoastaan sisäänkirjautuneille jäsenille mahdollisuuden nähdä toisten käyttäjien profiileja tai tietoja. Työkaverisi tai naapurisi eivät siis pääse tutkimaan profiileja tuosta noin vain, vaan ainoastaan, jos he ovat itse rekisteröityneet palveluun sitä käyttääkseen.

Jäsenten palveluun lisäämät kuvat eivät myöskään päädy palvelun markkinointiin, kuten joillain sivuilla voi käydä.

Et myöskään esiinny palvelussa koko nimelläsi, eivätkä muut käyttäjät voi nähdä yhteystietojasi. Voitkin esittäytyä anonyymisti pelkän nimimerkin turvin ja jos löydät sinua kiinnostavan ihmisen, jonka kanssa juttu sujuu, voit jakaa yhteystietosi hänelle viestillä.

Sivusto käyttää SSL-salausta, joten tulet näkemään selaimessasi ”https://” alkuisen osoitteen. Tämä salaus kannattaa muuten muistaa pitää vaatimuksena kaikille sivustoille, joille syötät henkilökohtaisia tietojasi tai teet maksuja.

Yhteenveto

Vanhemmat ihmiset eivät välttämättä ole niin tottuneita lataamaan itsestään tai kasvoistaan kuvia sosiaaliseen mediaan kuin nuorempi ns. diginatiivi sukupolvi. Kannattaa kuitenkin rohkeasti ladata oma kuva profiiliin, jotta muut käyttäjät kiinnostuvat sinusta.

50PlusMatchissa pääset kyllä alkuun myös ilman profiilikuvaa, sillä pinnallisuus on lähinnä nuorempien juttu. 50PlusMatch kokemuksia lukiessa selviää myös, että deittipalvelussa pärjää hyvin pelkällä hyvällä profiilitekstillä ja käytöstavoilla. Profiilitekstissä kannattaa kuvailla itseään yleisesti sekä millaista kumppania olet hakemassa ja mitä häneltä toivot.

Tässä deittipalvelussa, kuten muissakin, on hyvä osoittaa aktiivisuutta. Aktiivisuuden avulla pääset pitkälle, sillä aktiivisuutta arvostetaan. Deittisivuston käyttäjät ovat yleisesti ottaen rentoja, ystävällisiä ja helposti lähestyttäviä, joten heihin on helppo luoda yhteys.

Suosittelemmekin kaikkia yli 50-vuotiaita, rakkautta tai ystäviä etsiviä, kokeilemaan 50plusmatch -deittipalvelua. Voit yllättyä positiivisesti ja mahdollisesti löytää ihmisen, jota olet elämääsi kaivannut.