50PlusMatch kokemuksia (2022) – seuraa yli 50-vuotiaille!

Kuten muissakin netin palveluissa, ovat ikääntyvät ihmiset voimakkaasti kasvava kohderyhmä myös deittipalveluiden puolella. Vähintään 50-vuotiaille tarkoitetut seuranhakupalvelut ovat tähän mennessä olleet harvassa ja 50Plusmatch.fi on täyttänyt tätä tyhjiötä hyvällä menestyksellä.

Oletko halukas kuulemaan lisää sivuston toiminnasta? Hyvä, sillä nyt neuvomme sinua 50Plusmatchin käytössä ja, mitä kaikkea sivusto pitääkään sisällään.

Kannattaako 50Plusmatchia todella käyttää? Onko se edes kokeilemisen arvoinen? Onko palvelussa aitoja ihmisiä? Voiko sieltä löytää myös pelkästään ystäviä tai juttukavereita?

» Kokeile 50PlusMatch.fi jäsenyyttä nyt ilmaiseksi! »

Sisällysluettelo

Esittelyssä 50plusmatch.fi

Vuonna 2006 perustettu 50Plusmatch on palvelu, joka on nimensä mukaisesti tarkoitettu yli 50-vuotiaille käyttäjille. Käytännössä siis sivuston ikäraja on 50 vuotta ja sitä nuoremmat eivät sivustolle voi liittyä.

Kyseessä on hyvin suosittu deittisivusto niin Suomessa, kuin ulkomailla. Muiden käyttäjien 50Plusmatch kokemuksia on netissä myös varsin runsaasti ja iso osa niistä on positiivisia.

Palvelussa olevien sinkkujen sukupuolijakauma on hyvin tasainen. Miehiä on noin 48% ja naisia 52%. Tämä on hyvä, sillä usein deittipalveluissa miehiä voi olla hyvin paljon naisia enemmän.

Deittisivustolla on verrattain aktiivinen käyttäjäkunta, joka pitää sivuston hyvin sosiaalisena ja tunnelman varsin rentona. Ainakin verrattuna muihin deittipalveluihin, tapahtuu deittipalvelussa hyvin vilkkaasti kaikenlaista sen aktiivisten käyttäjien toimesta.

Palveluun rekisteröidytään omalla sähköpostiosoitteella, sekä keksimällä haluttu nimimerkki ja uusi salasana. Rekisteröityminen on siis varsin helppoa. Huomioiden sivuston kohderyhmän, sen voisi toki olettaakin näin olevan.

50Plusmatchin takana on iso, hollantilainen yritys, mutta asiakaspalvelua tarjotaan myös suomeksi. Deittipalvelun takaa löytyy siis EU:n alueella toimiva, hyvin pitkään toiminnassa ollut yritys, joten palveluun voi luottaa.

Perustiedot

  • Vain aitoja, tarkastettuja profiileja

  • Ilmainen viestittely täysjäsenien kanssa

  • Yksi halvimmista deittisivustoista (ilmainen peruskäyttö ja maksullinen versio alkaen vain 17,95 €/kk)

Miten 50plusmatchiin rekisteröidytään?

Jäseneksi rekisteröityminen on helppoa ja sivustolle liittyminen on täysin maksutonta. Jäseneksi liittymiseen ei kuuluu rajoitettua ilmaista kokeilujaksoa, vaan deittisovellusta voi käyttää ilmaiseksi niin pitkään kuin haluaa.

Palveluun liittymisen jälkeen sinua pyydetään luomaan oma tili, jossa pääset kertomaan itsestäsi. Profiilin luomisen yhteydessä sinua pyydetään vastamaan seitsemään yksinkertaiseen kohtaan. Sinun ei ole pakko vastata kaikkiin kohtiin, mutta mahdollisimman hyvin luotu profiili autaa sinua löytämään samanhenkisiä sinkkuja.

Jos et ole vastannut kaikkiin kohtiin, muut käyttäjät saattavat alkaa epäilemään profiilisi aitoutta. Profiilista kannattaa tehdä mahdollisimman persoonallinen, sillä persoonallisella profiililla saat enemmän yhteydenottoja kuin tylsällä geneerisellä profiililla.

Kannattaa myös lisätä profiiliin ainakin yksi oma kuva, koska sinkut keskustelevat mieluummin kuvallisten käyttäjien kanssa.

Henkilötietojen lisäämisen jälkeen sinun tulee vielä aktivoida profiilisi. Aktivointi hoituu klikkaamalla sähköpostiisi lähetettyä vahvistusviestiä. 

» Kokeile 50PlusMatch -palvelua nyt ilmaiseksi! »

50PlusMatch ominaisuudet & toiminnot

Kun luot profiilia palveluun, sinun kannattaa panostaa kunnolla sen täyttämiseen. Profiilin tietoja täydennetään suurimmaksi osaksi raksimalla valintaruutuja, mutta löytyy palvelusta löytyy myös muutamia tekstikenttiä, joihin saat omin sanoin kirjoittaa tietoja itsestäsi.

50Plusmatch tarjoaa käyttäjilleen monia erilaisia aktiivisuutta nostavia ominaisuuksia, kuten esimerkiksi nämä toiminnot:

Chat: Voit chattailla, eli siis keskustella reaaliajassa muiden, sillä hetkellä paikalla olevien ihmisten kanssa.

Things2Share: osio, jossa palvelun jäsenet pystyvät vähän Facebookin tai muiden sosiaalisen median palveluiden tapaisesti kirjoittamaan päivityksiä, jotka näkyvät muille palvelun käyttäjille. Muilla onkin sitten mahdollisuus halutessaan kommentoida näihin päivityksiin ja saada aikaiseksi vuoropuhelua.

Visailut: Tässä osiossa voit kirjoittaa haluamistasi aiheista kyllä tai ei tyylisiä äänestyksiä, joista muut käyttäjät voivat äänestää kumpaa haluavat. Voit laittaa vastakkain esimerkiksi ”joulu vai juhannus?” , ”Mökki vai risteily?” tai muuta vastaavaa keskustelun avaamiseksi.

Tuletko treffeille?: toiminto mahdollistaa profiilitietoihin jopa 3 eri harrastuksen tai aktiviteetin lisäämisen, jotka ovat top-listalla kaikesta, mitä tekisit treffeillä toisen ihmisen kanssa. Voit tottakai vain mennä kahvilaan istumaan, mutta jos pidät vaikkapa mölkystä, keilaamisesta, huvipuistossa käymisestä, veneilystä tai jostain muusta oikeasti aktiivisesta tekemisestä, kannattaa hyödyntää tätä ominaisuutta.

50 viimeksi palveluun liittynyttä käyttäjää: toiminto näyttää selkeästi 50 käyttäjää, jotka ovat liittyneet palveluun viimeisimpänä. Eli toiminnon avulla voit toivottaa esimerkiksi uusimmat käyttäjät tervetulleiksi.

50PlusMatch kokemuksia hinnasta ja maksamisesta

Iso osa netissä olevista deittipalveluista on maksullisia. Myös 50Plusmatch on maksullinen, mutta itse palveluun rekisteröityminen on ilmaista. Jos kuitenkin haluat viestitellä muiden käyttäjien kanssa, on palvelusta otettava maksullinen jäsenyys.

50Plusmatch hinta vaihtelee valitun tilausjakson pituuden perusteella:

  • 1 kk pituinen jäsenyys 29,95€
  • 3 kk pituinen jäsenyys 59,85€ (19,95€/kk)
  • 6 kk pituinen jäsenyys 89,70€ (14,95€/kk)

Muihin palveluihin verrattuna jäsenyys on varsin kohtuuhintainen, jopa edullinen.

Maksutapoina deittisivustolla sopivat:

  • Luottokortit, kuten Visa ja Mastercard
  • Verkkomaksut
  • Tilisiirto
  • PayPal

50PlusMatch.fi yksityisyys ja turvallisuus

50plusmatch antaa ainoastaan sisäänkirjautuneille jäsenille mahdollisuuden nähdä toisten käyttäjien profiileja tai tietoja. Työkaverisi tai naapurisi eivät siis pääse tutkimaan profiileja tuosta noin vain vaan ainoastaan, jos he ovat itse rekisteröityneet palveluun sitä käyttääkseen.

Jäsenten palveluun lisäämät kuvat eivät myöskään päädy palvelun markkinointiin, kuten joillain sivuilla voi käydä.

Et myöskään esiinny palvelussa koko nimelläsi, eivätkä muut käyttäjät voi nähdä yhteystietojasi. Voitkin esittäytyä anonyymisti pelkän nimimerkin turvin ja jos löydät sinua kiinnostavan ihmisen, jonka kanssa juttu sujuu, voit jakaa yhteystietosi hänelle viestillä.

Sivusto käyttää SSL-salausta, joten tulet näkemään selaimessasi ”https://” alkuisen osoitteen. Tämä salaus kannattaa muistaa pitää vaatimuksena kaikille sivustoille, joille syötät henkilökohtaisia tietojasi tai teet maksuja.

Kokemukset deittipalvelusta - näin löydät seuraa

Vanhemmat ihmiset eivät välttämättä ole niin tottuneita lataamaan itsestään tai kasvoistaan kuvia sosiaaliseen mediaan, kuin nuorempi, ns diginatiivi sukupolvi. Kannattaa kuitenkin rohkeasti ladata oma kuva profiiliin, jotta muut käyttäjät kiinnostuvat sinusta.

50PlusMatchissa pääset alkuun myös ilman profiilikuvaa, sillä pinnallisuus on lähinnä nuorempien juttu. 50PlusMatch kokemuksia lukiessa selviää myös, että deittipalvelussa pärjää hyvin pelkällä hyvällä profiilitekstillä ja käytöstavoilla. Profiilitekstissä kannattaa kertoa itsestään yleisesti ja millaista kumppania olet hakemassa ja mitä häneltä toivot.

Deittipalvelussa kannattaa osoittaa osoittaa aktiivisuutta. Aktiivisuuden avulla pääset pitkälle, sillä aktiivisuutta arvostetaan. Deittisivuston käyttäjät ovat rentoja, ystävällisiä ja helposti lähestyttäviä, joten heihin on helppo luoda yhteys.

Suosittelemmekin kaikkia yli 50-vuotiaita, rakkautta tai ystäviä etsiviä kokeilemaan 50plusmatch -deittipalvelua. Voit yllättyä positiivisesti ja mahdollisesti löytää ihmisen, jota olet elämääsi kaivannut.

» Rekisteröidy 50PlusMatchiin ja kokeile palvelua ilmaiseksi! »